A jinak, rána jsou prima, ne?
Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Doufám, že nebudu za toto odsouzen podobně jako Arian, který se před časem k něčemu podobnému odhodlal (a momentálně naprosto chápu jeho tehdejší rozčarování), ale já už to v sobě prostě nehodlám dále dusit a tajit (a vím min. o jednom dalším sigilském občanovi, který to vidí stejně a kterého všichni znáte)..
Nejsem sice osobou k tomu povolanou a ani nepovažuji svoji maličkost za toho jediného bez viny, který by měl jako první hodit kamenem, ale i tak bych rád určitou skupinu uživatelů Sigilu o něco požádal (a vězte, že se oprávněně jedná o uživatele z Karlových Varů).. - z této skupiny bych vyloučil pouze AlmSiViho, kterého považuji za poměrně uvědomělého a inteligentního člověka
Vy ostatní, přečtěte si prosím vás toto a zkuste se tím řídit, ano
- Uvědomte si, že Sigil opravdu NENÍ chat, na kterém vaše příspěvky po nějaké době automaticky vyscrollují z obrazovky
Snažte se tedy psát především takové příspěvky, o kterých jste přesvědčeni, že ostatním mohou něco přinést, a ne zbytečné (mnohdy až hloupé) reakce o pár slovech.. - také se prosím snažte dbát na úpravu svých příspěvků, neboť jsem přesvědčen, že i na současných základních školách se učí, že každá věta začíná velkým písmenem a že mezi jednotlivými větami se dělají mezery, přičemž v osmé třídě by jste snad již mohli rozlišovat základní rozdíly mezi "i" a "y", ne
A je sice krásné, že vy všichni z KV se tak dobře znáte, ale připadá mi jako docela zbytečné, aby jste tady na fóru mezi sebou dlouze řešili něco, co si klidně můžete říci mezi čtyřma očima
Uvědomte si, že vaše příspěvky jsou předurčeny k tomu, aby si je někdo přečetl a (pokud nebudou smazány) budou přístupné očím veškeré internetové veřejnosti až do úplného konce..
Sice si jenom ztěžka představuji své chování na vašem místě a ve vašem věku, ale byl bych rád, kdyby si každý z oslovených vzal z tohoto příspěvku, co jeho jest
Nejsem sice osobou k tomu povolanou a ani nepovažuji svoji maličkost za toho jediného bez viny, který by měl jako první hodit kamenem, ale i tak bych rád určitou skupinu uživatelů Sigilu o něco požádal (a vězte, že se oprávněně jedná o uživatele z Karlových Varů).. - z této skupiny bych vyloučil pouze AlmSiViho, kterého považuji za poměrně uvědomělého a inteligentního člověka
Vy ostatní, přečtěte si prosím vás toto a zkuste se tím řídit, ano
Snažte se tedy psát především takové příspěvky, o kterých jste přesvědčeni, že ostatním mohou něco přinést, a ne zbytečné (mnohdy až hloupé) reakce o pár slovech.. - také se prosím snažte dbát na úpravu svých příspěvků, neboť jsem přesvědčen, že i na současných základních školách se učí, že každá věta začíná velkým písmenem a že mezi jednotlivými větami se dělají mezery, přičemž v osmé třídě by jste snad již mohli rozlišovat základní rozdíly mezi "i" a "y", ne
A je sice krásné, že vy všichni z KV se tak dobře znáte, ale připadá mi jako docela zbytečné, aby jste tady na fóru mezi sebou dlouze řešili něco, co si klidně můžete říci mezi čtyřma očima
Uvědomte si, že vaše příspěvky jsou předurčeny k tomu, aby si je někdo přečetl a (pokud nebudou smazány) budou přístupné očím veškeré internetové veřejnosti až do úplného konce..
Sice si jenom ztěžka představuji své chování na vašem místě a ve vašem věku, ale byl bych rád, kdyby si každý z oslovených vzal z tohoto příspěvku, co jeho jest
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 20.6.2006 21:02, celkem upraveno 13 x.
jj, to je pravda, nicméně - je to pouze věc zmiňovaných varáků? Ne, že bych je chtěl coby rodák bránitKOFi píše:Doufám, že nebudu za toto odsouzen podobně jako Arian, který se před časem k něčemu podobnému odhodlal (a momentálně naprosto chápu jeho tehdejší rozčarování), ale já už to v sobě prostě nehodlám dále dusit a tajit (a vím min. o jednom dalším sigilském občanovi, který to vidí stejně a kterého všichni znáte)..
(...)
Pokud si odpovíme, že za tím pouze oni nejsou, tak jsme tam, kde jsme byli v období kolem apríla
Koneckonců - jistou statistikou je i to, kdy naposledy vzniko v čelence pořádné téma, které se chytlo. Ač sem moc nechodím, tak snad kromě koček, tu nic nového nebylo... A druhak i to, že okruh aktivních témat se čím dál víc zužuje...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vcelku souhlasím s tvým příspěvkem...KOFi píše:Doufám, že nebudu za toto odsouzen...
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 20.6.2006 21:06, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- wosmahl
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kofi:Bohužel s tebou musím suhlasit. Nezdá se mi, že by to byla jen věc Varáků, ale většina budou asi naše drobky. Ohledně pravopisnejch chyb Trandul psal aby sme ho nelinčovali a třeba já mám trojky a čtyřky z diktátů, to ale neznamená že si to po sobě nemůžu přečíst. (po tom začátku u starcraftu si to po sobě čtu) Ale i když si to po sobě přečtu, neznamená to že dokážu odhalit každou chybu nebo překlep. Takže :jestli chceš k tomu ještě něco říct, tak klidně. Já tě lynčovat nebudu i když se mi to třeba nebude líbit. Ke spamu psát nic nebudu protože ten byl, je a podle mě i bude a každý víme svý.
PS:Řek bych že ty v našem věku by ses choval stejně.
PS:Řek bych že ty v našem věku by ses choval stejně.
Naposledy upravil(a) wosmahl dne 22.6.2006 21:27, celkem upraveno 2 x.
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
wosmahl: *sigh* Mezi tečkou a prvním slovem další věty se dělá mezera. Před a za závorkou se taky dělá mezera. Hmm, lepší bude tohle - nastudujte alespoň základní pravidla typografie.
Hmm, jestli na to máte někdo odkaz na webu, nejspíš by se to hodilo dát do FAQ nebo tak.
Zatím jen jeden odkaz:
http://www.sazba.cz/prase.html
Hmm, jestli na to máte někdo odkaz na webu, nejspíš by se to hodilo dát do FAQ nebo tak.
Zatím jen jeden odkaz:
http://www.sazba.cz/prase.html
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
A nepsal taky, že nakonec má na vysvědčení z Českého jazyka za dva (nemělo by to být někde vidět)wosmahl píše:Ohledně pravopisnejch chyb Trandul psal aby sme ho nelinčovali
btw: Doporučoval bych přečíst příspěvek LORDa celadria v BG sekci (Nejlepší žblept), aby všichni viděli, jak se to dělat NEMÁ
Také bych doporučoval přečíst obsah výše uvedeného odkazu 7c - OC se nemusíte řídit každým tamějším paragrafem (nikdo nejsme neomylný
Báječný názorwosmahl píše:Ke spamu psát nic nebudu protože ten byl,je a podle mě i bude a každý víme svý.
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 22.6.2006 20:32, celkem upraveno 2 x.