Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já bych jen podotkla, že vymlouvat se na věk rozhodně není košer. Nikdo z Vás není (tey myslím)ve třetí třídě základní školy, tj. byste alespoň vyjmenovaná slova znát měli.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- wosmahl
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: Já sem si nevšim že by se tu někdo vymlouval na věk.
Kofi: Nevim jak to mylíš, mně jenom přijde, že se tu spam už řešil. Podle mně, to je problém kterej se nedá stoprocentně vyřešit, pokud teda nechceš mazat každej OT příspěvek.S Trandulovo výzem souhlasim, mělo by to bějt vidět.
7c: Přečet sem si to a snad si z toho něco vezmu pro příště.
Kofi: Nevim jak to mylíš, mně jenom přijde, že se tu spam už řešil. Podle mně, to je problém kterej se nedá stoprocentně vyřešit, pokud teda nechceš mazat každej OT příspěvek.S Trandulovo výzem souhlasim, mělo by to bějt vidět.
7c: Přečet sem si to a snad si z toho něco vezmu pro příště.
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
La premiére va devant
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No já si jisté poznámky o věku všimla...wosmahl píše:Kofi:Bohužel (...)PS:Řek bych že ty v našem věku by ses choval stejně.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Navrhuju, aby se k příručkám o etiketě stravování + počátkům života pohlavního přičlenila i příručka, která by shrnula pravidla psaní toho, v čem je tu nejvíc chyb - čili minimálně vyjmenovaná slova a čárky ve větě 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Já sem na základce.Vampiria píše:Já bych jen podotkla, že vymlouvat se na věk rozhodně není košer. Nikdo z Vás není (tey myslím)ve třetí třídě základní školy, tj. byste alespoň vyjmenovaná slova znát měli.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. 
-------------------------------------------
Flower power

-------------------------------------------
Flower power
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
V tretej triede?Trandul píše:Já sem na základce.Vampiria píše:Já bych jen podotkla, že vymlouvat se na věk rozhodně není košer. Nikdo z Vás není (tey myslím)ve třetí třídě základní školy, tj. byste alespoň vyjmenovaná slova znát měli.

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: Beru zpět svůj předchozí výrok, tohle už nebude chtít jenom někde napsat, ale rovnou vemlátit zájemcům do hlavy

http://gh.ffshrine.org?r=23256

KV: Hlavně někdo (kdo ho znáte) už domluvte LORDu celadriovi
- Jeden příklad za všechny:
Ale potěšili jste mě, že vy ostatní karlováci jste si moji výtku a radu vzali k srdci

Já po vás nechci žádné gramaticky a stylově dokonalé slohovky, ale u podobných příspěvků se chytám za hlavu, jak někdo dokáže nasekat takové množství šílených hrubek v jednom nepřehledném postu..LORD celadrius píše:Už jste někdy platily pětistovkou ,když stačila dvacka?
Já včera.
Prodavačka mi to snad dala v těch nejmenších drodnýc co mněla.
A kůli tomu mi ujel autobus.Je dost špatný když se vám rozsypou peníze po zastávce.A protože mam Skrblíkův sindrom tak mi nesmněl chybět ani desetník.Autobusák se na mně vybodl a ujel.Myslel jsem že půjdu a zabiju tu prodavačku.Musel jsem jít pěšky(potřeboval jsem jedničku).![]()
![]()
Ale nestratil jsem ani korunu![]()
![]()
Ale potěšili jste mě, že vy ostatní karlováci jste si moji výtku a radu vzali k srdci

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 24.6.2006 0:42, celkem upraveno 1 x.
- wosmahl
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ještě že ho neznám, ale už sem psal, je to fakt děsný. Já sice taky dělám chyby, ale pokud si ji všimnu, tak ji opravim.
editkofi: nepíše se karlovaráci??
editkofi: nepíše se karlovaráci??
Naposledy upravil(a) wosmahl dne 23.6.2006 22:11, celkem upraveno 1 x.
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La premiére va devant
Takze je to ospravedlnenie za neschopnost?Trandul píše:Já sem na základce.Vampiria píše:Já bych jen podotkla, že vymlouvat se na věk rozhodně není košer. Nikdo z Vás není (tedy myslím)ve třetí třídě základní školy, tj. byste alespoň vyjmenovaná slova znát měli.

A ti, ktorych sa to tyka..
Staci si parkrat precitat co napisal Arian, pozriet si gramatiku a pravopis, precitat zopar knih a budete majstrami slova!

Tolko pedagogicke okienko Arthaliona uhanajuceho.