Tak problém s driverom som vyriešil inak... zohnal som našťastie osobu, ktorá má rovnakú mp3 a nestihla stratiť CD s driverom...
A ako perlička na záver: ... ... ... ale nezabijete ma - Tinnar, nuke a spol., ktorí ten driver hľadali na nete a tak, však nie? ... nakoniec som totiž zistil, že ... ( no radšej to napíšem malým písmom ) ... ... kedysi dávno som si ovládač resp. inštalačku na túto mp3 nakopíroval na HDD a on na tej neformátovanej resp. zálohovanej časti dodnes ostal... DO NOT KILL ME!
Ja to radšej sám... o stenu ... ...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Hmmm, já to vypínám přes "Vlastnosti->Přehrát automaticky" - ve vlastnostech té DVD mechaniky, případně globálně pomocí TweakUI součásti PowerToys. Ale jinak to jde samozřejmě přímo v registrech.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neviete ako sa dá prejsť na nižšiu verziu DirectX? Mám totiž 9.0c a spolu s mojou grafickou a kartou a Wind98 to robí strašné kraviny... resp. neviete ako unninstalnúť DirectX?
Zdravim.. Poradite mi nekdo prosim nejaky software na zesvetleni monitoru? Driv jsem to delal pres grafickou kartu ktera to umela ale ted to za boha nemuzu najit.. Diky moc.
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.