Hmm.. - tak teď si akorát nejsem zrovna jistý, jestli jsem svůj podpis už moc nepřeplácal 

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 27.7.2006 15:15, celkem upraveno 2 x.
Myslíšdrake127 píše:A je už dost vysoký...

btw: Stejně mi připadá těch max. 255 znaků v podpisu málo..

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 27.7.2006 23:10, celkem upraveno 1 x.
drake127: A délka např. Lerekova podpissu tě do očí nebije
EDIT: Ajantis: Rád jsem středem pozornosti a takhle budu skutečně NEPŘEHLÉDNUTELNÝ..

EDIT: Ajantis: Rád jsem středem pozornosti a takhle budu skutečně NEPŘEHLÉDNUTELNÝ..

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 27.7.2006 15:25, celkem upraveno 4 x.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Předchozí strana (druhý příspěvek shora)..drake127 píše:Nevšiml jsem si ho, možná proto, že asi nečtu témata, kde Lerek přispívá.KOFi-chan píše:drake127: A délka např. Lerekova podpissu tě do očí nebije![]()
![]()
To jsem jakože neslyšel (ten hlavní obrázek pro mě totiž udělala na objednávku známá z jednoho fóra a chtěl bych vidět tebe, jak bys něco podobného vytvořil)..Adieu píše:konečně se na ten hnus fialovej nemusím koukat.

I když ten svůj blýskavý podpis nakonec přece jenom odstraním.. - to už je asi vážně moc

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 27.7.2006 23:06, celkem upraveno 1 x.
Sranda, né.KOFi-chan píše:To jsem jakože neslyšel (ten hlavní obrázek pro mě totiž udělala na objednávku známá z jednoho fóra a chtěl bych vidět tebe, jak bys něco podobného vytvořil)..![]()

EDIT: KOFi: J, v pořádku. Když nad tím tak uvažuju, tak bych na sebe reagoval asi stejně.

Naposledy upravil(a) Adieu dne 27.7.2006 23:15, celkem upraveno 1 x.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"