Film - archív
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Velmi staré filmy asi opravdu nejsou pro mě. Již dříve mě příliš nezaujaly tři němé (Křižník Potěmkin, Metropolis, Erotikon) a před chvílí jsem zhlédl Vampyr - Der Traum des Allan Grey a dosti jsem se u něj nudil. Ale ještě to úplně nevzdávám 

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
yenn: Jak můžeš pohrdat prvním zpracováním Carmilly
? Nicméně, jestli jsi to ještě neviděl, tak doporučuji Nosferatu, eine Symphonie des Grauens a Phantom of the Opera, jestli tedy ty postarší filmy vskuktu nehodláš vzdávat 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
yenn: Kabinet dr. Caligariho v první řadě...
Ten se musí... Je výbornej - a poměrně krátkej...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Cesta na Měsíc - 104 roky staré a velice roztomilé
Stahovat můžete zde.
Btw: na archive.org lze nalézt i Cesare doporučovaný Kabinet dr. Caligariho, Vampirií doporučovaného Upíra Nosferatu a Fantóma opery a další (Křižník Potěmkin, Noc oživlých mrtvol...).

Btw: na archive.org lze nalézt i Cesare doporučovaný Kabinet dr. Caligariho, Vampirií doporučovaného Upíra Nosferatu a Fantóma opery a další (Křižník Potěmkin, Noc oživlých mrtvol...).
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes odpoledne shlédl konečně Pád Třetí Říše také zvaný Der Untergang, konečně se mi spravila pachuť z filmu Hitler Vzestup Zla, konečně jsem dostal skvělý áčkový herecký výkon a "poměrně" nezaujatý pohled na Hitlerovu osobu, filmu nejde vytknout snad nic, doopravdy je to kategorie "MUST SEE", v podstatě je vám toho Hitlera ke konci filmu líto, Wehrmachťáci jsou sympaťáci a SS jsou řádné svině a všude jsou vyjímky, ve filmu je též pár absurdních scén, které mi připadly v konečném důsledku vtipné. zatím jsem viděl jen český dabing a ten na devedlu nic moc, ale němčina se zdála lepší, tudíž zítra než pojedu do Práglu si film pustím, řádně do repráků domácího kina a zahajluju si...
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mě se film líbil právě hlavně ze začátku, pak už to bylo jen horší a poslední záběr mě dost naštval (resp. zklamal) - hrozně mi připomněl špatné sci-fi filmy z padesátých let, jen z "druhé" stranynecrotising_ píše:Tetsuo... docela zajimave industrialni zlo. Jen ten hlavni hrdina pusobil asi od poloviny filmu trochu predimenzovane a vic nez cokoliv jineho... smesne.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem konečně vyzvedl Sasameyuki a vypadá celkem dobře (no podívám se na něj minimálně jako dobarvení knihy).
Hmm, ale musím přiznat, že ty čínské titulky (momentálně jediné, co mám) nejsou zrovna nejlepší způsob jak porozumět japonskému originálu
Asi to dám bez titulků 
Hmm, ale musím přiznat, že ty čínské titulky (momentálně jediné, co mám) nejsou zrovna nejlepší způsob jak porozumět japonskému originálu

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.