Otázky & odpovědi

Cesty Bezejmenného po sférách s jednou moc ukecanou levitující lebkou.
Stránky: Planescape: Torment

Moderátor: Sadako

Odpovědět
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Tak u těch sem nebyl, ty maj něco společnýho s dutou naušnicí ne?
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

yenn: ještě si zapomněl na chaotiky.

Co se týče frakcí v PST, nejlepší info je zde - http://www.gamebanshee.com/planescapeto ... ctions.php .

Obvykle se přidávám jen k Božím lidem (kvůli fajn questům) a končím u Vnímavých (filozofií jsou mi z nabízených nejblíže).
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Tady asi experienc cap remover potřebovat nebudem... :twisted:
Obrázek
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Idaho:už som mal asi 150-160 level ,ale omylom som si zmazal (pri formátovaní) saves ... keďže som často screeny nerobil,ostal mi jeden iba zo 124. levelu :-(
Obrázek
Ale chystám sa to rozohrať znova a spraviť si nejaký nový osobný rekord. Neviete niekto aký je svetový rekord? Po večeroch mávam času dosť :-)
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Dobrý, tam vážně není žádnej strop xp? To si hrál solo?
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

No ja som práve chcel zistit kde je ten strop, ale pre svoju nešikovnosť musim zacat skoro od znova.Inak nehral som sólo - ved v podzemí Sigilu je dosť skúseností pre každého,taktiež vo Fortress of Regret.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Lepší je trénovat v modronské kostce, 4k xp za nejtžší konstrukt, s wis 25 asi 7k
Já sem začal hrát solo po příchodu do dolní čtvrti, jen k Ravel a sfér jsem si vzal společníky
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

tak mě napadlo, dá se tahle hra ještě vůbec koupit? Nějak jsem na ni nikdy nenarazila, až tady na Sigilu. Agitace je tu na každém kroku (po přečetení recenze zjišťuji, že fakt na každém kroku :-) a docela by mě ta hra zajímala.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Vanda píše:tak mě napadlo, dá se tahle hra ještě vůbec koupit?
V ČR je to téměř nemožné. Asi jedině z druhé ruky.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Calis
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calis »

Vanda píše:tak mě napadlo, dá se tahle hra ještě vůbec koupit? Nějak jsem na ni nikdy nenarazila, až tady na Sigilu. Agitace je tu na každém kroku (po přečetení recenze zjišťuji, že fakt na každém kroku :-) a docela by mě ta hra zajímala.
No netusim zda v obchode ale byla prilohou casopisu Score 100 ta skusit zda zasilaji starsi cisla
Hledět příliš do minulosti znamená nehnout se z místa, zabývat se budoucností znamená žít v nejistotě.Přítomnost je to oč tu kráčí a je třeba si vychutnat každý okamžik.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

yenn píše:V ČR je to téměř nemožné. Asi jedině z druhé ruky.
To je škoda, i když podle roku výroby jsem si říkala, že to už asi nelze sehnat. Dost mě ty recenze nalákaly. Možná by mohl tuhle hru vydat některý z časopisů Doupě a jemu podoboný jako příbal. No zkusím se ještě poptat kamarádů, ale předem tomu nedávám naději, určitě by se mi o takové hře zmínili, kdyby ji znali.:-(

Edit: Calis: aha, byl jsi rychlejší, tak to zkusím zjistit, díky
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Vanda: no, fanoušci této hry jsou v rámci osvěty ochotní ke všemu - tj. např. ti jí poslat/půjčit atp. atd. 8-) Takže to až tak zapovězené není... :-P
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Deakon
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deakon »

Mám 3 dotazy...

1. Jak se dostanu z Carceri zpátky do Pustin nebo kam to má výst...? Vím, že potřebuju něco z Carceri. Prý to má být černý obsidián...kde ho mám vzít???

2. Mám Vhailora, ale jenomco začne boj, on se zblázní a útoči na mě, na cizí, ... a nechá se skoro zabít...jde to nějak změnit???

3. Dal sem Vhailorovi prokletou zbraň. Kouzlo "Odstraň prokletí" nefunguje...dá se toho zbavit nějak jinak???

Prosím, pomozte mi. Předem děkuju za odpovědi...
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

1. Myslím že máš na mysli Baator (pilíř lebek), pokud jsi se zeptal Fhjulla nebo pilíře jak se odsud dostaneš, stačí jít k některé skalní stěne (spíše takovéty díry do nich) kde se pozemi válejí obsidiady a spustí se ti dialog

2-3. Dal jsi mu tu prokletou bersekerskou sekeru co? Mělo by fungovat odstarň prokletí zkus to ještě jednou...
Deakon
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deakon »

Tak to s těma stěnama zkusim...ale to "Odstraň prokletí" na Vhailora nefunguje...zkoušel sem to se dvěma mágama asi 10x a nic... :-(
Odpovědět

Zpět na „Planescape: Torment“