nuke: pekná skriňa .To je vlastná tvorba? Tvoje fotky mi pripomenuli, že už som si chcel pred hodinou zapáliť. Steel Panthers sú proste Steel Panthers .
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Tak jsem právě dostala na xchatu blokaci z důvodu "nacismus" . Měla jsem ve vzkazu uživatelům link na housewitz (od května) a někdo mě asi udal . Tam už mě dlouho nezablokovali
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
DerAdler píše:nuke: pekná skriňa .To je vlastná tvorba? Tvoje fotky mi pripomenuli, že už som si chcel pred hodinou zapáliť. Steel Panthers sú proste Steel Panthers .
Nie, to je kúpené, kde by som sa ja zmohol na takýto mod
yenn : njn
Btw práve som nainštaloval Arcanum, tak to tu ešte nejaký čas hádam vydržím. Lezie na mňa nejaká choroba a som unavený.
Vampiria píše:Tak jsem právě dostala na xchatu blokaci z důvodu "nacismus" . Měla jsem ve vzkazu uživatelům link na housewitz (od května) a někdo mě asi udal . Tam už mě dlouho nezablokovali
DAS IST DER SIEG!
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Vampiria: To nic není, bratrance vyslýchali policajti, protože zašel na Alíka a začal si tam psát s nějakou holčičkou... Na tom by ještě nebylo nic tak alarmujícího (i když...), ale z holčičky se vyklubal muž zákona, který byl nasazený na nějakého pedofila. A myslel si, že bratranec je oním pedofilem.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
yenn: Klid, všechno zamlčím, jako Julek Fučík . Navíc se s nimi hodlám dohadovat - ten link není propagace nacismu, to mu přišít nemůžou, ani kdyby se na hlavu stavěli
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
yenn: Kdoví, jaké zákony mají v Nizozemí tam jsou asi povolené pouze veřejné domy, pojídaní cibulek tulipánů a kouření ganji