Chyby, problémy a jejich řešení

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Podobný problém som mal aj ja - skoč na Graveyard a zadaj:
CLUAConsole:CreateCreature("bodhi") - možno to pomôže ;-)
There is a limit to stupidity.
182
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

Thx, už to šlape...coby C/R jsem se obrátil na svého boha konzoli a té se ani Bodhi nemohla vzepřít :-D (toto jaksi spadalo mimo moc Miekelli)
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

mám menší dotaz, nechce se mi pročítat celé téma, pokud už to tu bylo, tak mě prosím nasměřujte ;-).

Můžou jen tak zmizet předměty z inventáře? Mě se to stalo asi už 2x (co jsem si všiml), prvně zmizely žaludy těch dryád, díky čemuž jsem nemohl dokončit quest a teď prozměnu jeden šikovný náhrdelník (imunita vůči vysátí úrovní). Vím určitě, že jsem s ním nemanipuloval, prostě Jahera zemřela, vzkřísil jsem ji a šel si pro odloženou zbroj a další itemy ale náhrdelník už mezi nimi nebyl. Nevíte někdo co s tím? Teda mimo použití konzole, už jsem ji v té hře sice párkrát použil (checkování proměnných a jednou jsem i jednu změnil, to snad není hřích ;-) ), ale rád bych se tomu vyhnul. Díky předem za rady či tipy ;-).
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Pokud má předmět jeden náboj nějakého kouzla tak ti ho může zničit Nishruu (což může být případ toho náhrdelníku).
Ty žaludy jsou buď bug, a nebo jsi je někde zapomněl.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

AlieN píše:Pokud má předmět jeden náboj nějakého kouzla tak ti ho může zničit Nishruu (což může být případ toho náhrdelníku).
Ty žaludy jsou buď bug, a nebo jsi je někde zapomněl.
Jestliže se jedná o amulet, o který si myslím, že se jedná, tak ten nabitý žádným kouzlem není (jeho jediná funkce je imunita před vysátím), ale s těmi žaludy od dryád se mi to stalo také (i když je docela dobře možné, že jsem je jenom někde odložil na zem při uspořádávání inventáře a prostě na ně zapomněl :oops: ).. 8-)
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

AlieN: žaldu - jo to mě napadlo. Prošel jsem ale dost míst, kde jsem je mohl nechat, ale nic, pustil jsem to z hlavy. Jenže když se mi to teď stalo zase, přestávám si myslet, že to byla moje chyba...

KOFi: měl více funkcí - hlas, mag. odolnost, ale ta imunita, k fiendu, ta byla nejdůležitější, podobný item jsem neviděl - žádná nabíjecí tam však tuším nebyla.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

MCZ píše:KOFi: měl více funkcí - hlas, mag. odolnost, ale ta imunita, k fiendu, ta byla nejdůležitější, podobný item jsem neviděl - žádná nabíjecí tam však tuším nebyla.
To vypadá na Amulet moci

To mizení předmětů je ale zdá se docela častý bug, už si tu na to stěžovalo víc lidí.
Kdyžtak si ty předměty přihoď přes konzoli, cheat to není a ten amulet za to stojí.
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Občas, když za quest nebo jinak získáš určité předměty a máš plný inventář, tak se ti napíše předmět odhozen na zem. Mně se stává, že místo toho, aby byly na zemi ony věci, které jsem dostal, tak se náhodně vymění s věcmi z inventáře, které pak leží na zemi místo nich. Nemohlo se ti stát, že sis toho nevšiml a pak jsi šel pryč?
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Ithralsiel: jo, to je dobře možné, nicméně si to vždycky hlídám a odhozené itemy poberu zpět. Tab občas používám téměř nepřetržitě ;-). Navíc Jaheira speicálně měla v invu místa dost a nějaké quest-itemy určitě nepobírala.
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

kde že si přesně vypnu, aby mě bg2 při spuštění neotravovala tou hláškou s registrací, nějak mě nebaví furt klikat... :-?
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Landor: Stačí to párkrát spustit a odmítnout :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

sevencreature píše:Landor: Stačí to párkrát spustit a odmítnout :-)
aha,... chtělo to pak spešl nambr. ein tzwei drei, karel nese čaj. Teď už to neotravuje. :-D
Eles
Sigilan

Příspěvek od Eles »

Mam problem, ktery nevim jestli je vubec problem nebo norma. Zlodejem jsem si jako asi patou vec v HLA vybral konecne vrazdu. A pri dalsim levelu uz ji dat nemuzu. Pasti a uniky muzu opakovat, ale vrazda je neaktivni. To je v poradku, ze ji muzu mit jenom jednou?
A potom - pri zastaveni casu casovou pasti se mi stava, ze kdyz ma vyprchat jeji vliv, hned se sesle znovu. Nejdriv to nedelalo, potom se zacala poustet dvakrat po sobe a naposled dokonce trikrat. To je asi bug ne? Nepredpokladam, ze se to ma dit...
Eles
Sigilan

Příspěvek od Eles »

Pri zkousce lakoty mi demon sebral Viconii. I kdyz jsem prochazel dverma pro zlou variantu, tak na konci neumrela permanentne, ale normalne, a ji v klidu ozivil a pokracuju. Jak to? Driv jsem jel vzdycky dobro, takze nevim, ale v navodech je psano, ze ma umrit permanentne.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Eles: Návody nemají pravdu.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“