nuke píše:Sigilchat je ZLO ! nuke kôli nemu zanedbáva nočný tread .
aha, já si říkala, kam ty lidi zmizeli, že tu nejednou po nocích není žádná akce, dokonce ani minimální. Už jsem začala propadat beznaději, že se všichni umoudřili a začali chodit brzo spát, no fuj.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
každopádně varování, že někam nemám chodit působí stejně jako vždy, začínám mít chuť se na to podívat. Hned mě napadá, proč tam nemám chodit? Je tam moc veselo? Jsou tam pikantérie? A typicky paranoidní otázka: Drbají mě?
No asi si to budu muset zkontrolovat, až bude čas.
(anonym?)
Vanda píše:každopádně varování, že někam nemám chodit působí stejně jako vždy, začínám mít chuť se na to podívat. Hned mě napadá, proč tam nemám chodit? Je tam moc veselo? Jsou tam pikantérie? A typicky paranoidní otázka: Drbají mě?
"Drbají mě?" . V slovenčine sa to dá pochopiť všelijak .
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Vanda píše:každopádně varování, že někam nemám chodit působí stejně jako vždy, začínám mít chuť se na to podívat. Hned mě napadá, proč tam nemám chodit? Je tam moc veselo? Jsou tam pikantérie? A typicky paranoidní otázka: Drbají mě?
"Drbají mě?" . V slovenčine sa to dá pochopiť všelijak .
Fakt? Já slovensky rozumím, ale slovo drbat jsem ještě žádného slováka použít neslyšela. Tudíž ani nevím, že i tam mám nějaký význam... Mám tušení, že je to jako polské "hledat"
(anonym?)