Vampiria píše:Ad srazy: Vy jste všichni nekuřáci, hmm a chodíte rovnou do nekuřácké hospody? Když už tak už. Dále se rovnou ptám, zda bude někomu vadit, že bych si tam sem tam zapálila, abych s sebou tu krabičku netahala zbytečně
Ano, Nosf byl taková nekuřácká hospůdka, ba i jíst z podlahy by se tam dalo
Ale jinak se tu vyvinula pěkná debata - škoda, že jsem nemohl bezprostředně reagovat. Teď už by to nemělo glanc
Mne je de facto jedno, či niekto fajčí alebo nie - len keď ma s tým dymom neotravuje - ale čo nemám rád je, keď nejaký fajčiar dostane tú rakovinu a potom fňuká aké je to nespravodlivé, strašné a pod - takže dúfam, že všetci fajčiari čo ste tu si zachováte ten váš postoj aj v zlých časoch.
Vampiria píše:Ad srazy: Vy jste všichni nekuřáci, hmm a chodíte rovnou do nekuřácké hospody? Když už tak už. Dále se rovnou ptám, zda bude někomu vadit, že bych si tam sem tam zapálila, abych s sebou tu krabičku netahala zbytečně
Osobně se ze zapáleného cíga nezblázním a dost možná i ostatní to diplomaticky přejdou. Ač nadšení to asi nevyvolá.
Vampiria píše:Dále se rovnou ptám, zda bude někomu vadit, že bych si tam sem tam zapálila, abych s sebou tu krabičku netahala zbytečně
Pokud bychom byli v místnosti s relativně čistým vzduchem, vadit mi to bude. Více, či méně dle toho, jak daleko ode mě budeš sedět a jaké množství myslíš tím "sem tam"
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
CrowX: Spolehni se, svůj postoj hrdě dodržím, i když se budu hroutit
Jab: Vidím, že budu asi chodit kouřit před hospodu a pokud bude extrémní zima, tak se na to vykašlu rovnou
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
k tem hospodam... - jednou jsme sli s kamaradem a kamoskou z jednoho koncertu vazne hudby - takze vsichni ve vecernim obleceni.... no a jedina knajpa na kterou jsme narazili byl jeden pajzl ve kterym nebylo videt na tri metry.... Meli jste vdet ten vyraz tech typu v monterkach od barvy kdyz nas tri videli v tech sakach a kamaradku v tech krasnejch satech! to jsem v zivote jeste nevidel - takovy desne pohorseny pohledy ze my tam nemame co delat! :D nejlepsi...
koupil jsem cigárka wings za 80kč - dvě vykouřil a pak nechal krabičku frajersky v hospodě. jsem přece velký pán a na nějaké té koruně mi nesejde, že... jsem myslel, že mě poskáče...
petruschka píše:koupil jsem cigárka wings za 80kč - dvě vykouřil a pak nechal krabičku frajersky v hospodě. jsem přece velký pán a na nějaké té koruně mi nesejde, že... jsem myslel, že mě poskáče...
Já nechal cíga v hospě v pondělí.
Startky...
A už nemám chuť žít!!!!
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.