Souhlas... I když jako fandu seriálu mě dost mrzelo, že tak hrubě nevyužili pastora... A pokurvili reavery... Ale to jsou jen dvě drobné výtky k jinak nadmíru působivému filmu.sevencreature píše:Serenity
Hmm, proč není víc takových SF filmů? Proč???![]()
Absolutní povinnost pro každého SF fanouškaA z visuálního hlediska mňamka
Film - archív
Moderátor: sevencreature
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Dersu Uzala - výborný film od Kurosawu - po vizuálnej i obsahovej stránke - 10/10.
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Před chvílí jsem se dodíval na Post Coitum.Dámy a pánové, to byl zážitek.Scénář se neustále opakuje dokola, každá scéna končí sexem a všichni zúčastnění si své protějšky spravedlivě vystřídali.V jednom z okamžiků filmu začali tři postavy umírat, ale nakonec to odnesl jen jeden z mužů, aby se ke konci filmu všichni svorně sešli na jeho pohřbu.Scénář nemá příběh ani smysl.
Většina herců hraje prachpříšerně, mimo Ondřeje Pavelky v roli faráře, který se tam snad zjevil z jiného filmu a Jiřího Langmajera, který si jako jediný s pošahaným scénářem dokázal poradit.Naopak nejhorší výkon předvedli Franco Nero, který měl však roli tak blbě napsanou, že si možná osočit ani nezaslouží a Eva Elsnerová, která mě byla nepříjemná a navíc neumí hrát.
Co se mě však líbilo, byl konec filmu v kostele(svatba), kde se atmosféra změnila k nepoznání(a to k lepšímu), ale vůbec se k předchozímu "ději" nehodí.
A ještě jedna věc.Ten film není erotický, sex pod dekou je dnes už v každé druhé telenovele a nahé zadky máme v každém hollywoodském bijáku.1*
Většina herců hraje prachpříšerně, mimo Ondřeje Pavelky v roli faráře, který se tam snad zjevil z jiného filmu a Jiřího Langmajera, který si jako jediný s pošahaným scénářem dokázal poradit.Naopak nejhorší výkon předvedli Franco Nero, který měl však roli tak blbě napsanou, že si možná osočit ani nezaslouží a Eva Elsnerová, která mě byla nepříjemná a navíc neumí hrát.
Co se mě však líbilo, byl konec filmu v kostele(svatba), kde se atmosféra změnila k nepoznání(a to k lepšímu), ale vůbec se k předchozímu "ději" nehodí.
A ještě jedna věc.Ten film není erotický, sex pod dekou je dnes už v každé druhé telenovele a nahé zadky máme v každém hollywoodském bijáku.1*
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Lerek,DerAdler:Asi tak
Každopádně uvidíme, jak se Jakubiskovi povede Bathory, jestli ne tak ať jde do důchodu.Každopádně se na ten film těším, zajímavé herecké obsazení i téma...jenom doufám že to slovenský Fellini zase nezmrší

Každopádně uvidíme, jak se Jakubiskovi povede Bathory, jestli ne tak ať jde do důchodu.Každopádně se na ten film těším, zajímavé herecké obsazení i téma...jenom doufám že to slovenský Fellini zase nezmrší

The moon blinds my eye with opal cataracts
Leaping over the gully
Leaping over the gully
- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nějaký český filmy taky nejsou špatný.(ty nový teď stojí za prd).Třeba Slunce seno byla sranda.A a no víc mě nenapadá.Hm Asi teda máš pravdu no.Po tom co jsem byl nucen shlédnout Milence a vrahy a Román pro ženy začínám mít pocit že takhle by se dala charakterizovat celá česká kinematografie
Naposledy upravil(a) LORD celadrius dne 22.9.2006 15:54, celkem upraveno 1 x.
Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.
i když jedna moje kamarádka (čistá árijka mimochodem) tvrdí, že celý "film" Post Coitum pochopila a říká, že sračka to rozhodně není, tak nevím
btw celou celou českou kinematografii bych neodpaloval, vyhlíhlo se zde i pár dobrých (záměrně říkám jen dobrých nikoliv výborných) kousků jako Jedna Ruka Netleská nebo Mazaný Filip
btw celou celou českou kinematografii bych neodpaloval, vyhlíhlo se zde i pár dobrých (záměrně říkám jen dobrých nikoliv výborných) kousků jako Jedna Ruka Netleská nebo Mazaný Filip
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já viděla včera Grandhotel. A bylo to strašlivé.
Neoriginální a klišovitý příběh plný neuvěřitelných postav a trapných scén, které spějí (a bohužel i dospějí) k vpravdě děsivému závěru . Jediné, co se mi místy na filmu docela zamlouvalo, byla hudba, ale ani ona nevyváží velmi špatný dojem, který přináší vše ostatní.
Neoriginální a klišovitý příběh plný neuvěřitelných postav a trapných scén, které spějí (a bohužel i dospějí) k vpravdě děsivému závěru . Jediné, co se mi místy na filmu docela zamlouvalo, byla hudba, ale ani ona nevyváží velmi špatný dojem, který přináší vše ostatní.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
A já včera prošvihl Vesmírná odysea!!!
Jinak nechápu, jak někdo může filmy jako Post coitum dobrovolně shlédnout... Můžete mi tisíckrát říkat, že je důležité vidět i ty shity, ale stejně se na žádný nepodívám.
A btw se obávám, že jsem toho z české kinematografie hodně prošvihl, páč mě nikdy nikdo nedonutí, abych se díval na Slunce, seno, Kameňáky, Básníky, Krále Šumavy (přitvrzuju
), Majora Zemana a další podobný příšernosti.
Co se mi hodně líbí, to jsou balkánský filmy, Sud prachu mi připomněl Pulp Fiction a doufám, že někdy KONEČNĚ shlédnu i Hezké vesnice hezky hoří... Což asi ne, vzhledem k tomu, že do Čech se ten film nikdy nedostal...
Narozdíl od Mr. and Mrs Smith. 

Jinak nechápu, jak někdo může filmy jako Post coitum dobrovolně shlédnout... Můžete mi tisíckrát říkat, že je důležité vidět i ty shity, ale stejně se na žádný nepodívám.

Co se mi hodně líbí, to jsou balkánský filmy, Sud prachu mi připomněl Pulp Fiction a doufám, že někdy KONEČNĚ shlédnu i Hezké vesnice hezky hoří... Což asi ne, vzhledem k tomu, že do Čech se ten film nikdy nedostal...

"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"