Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Jedna taková "tematická" série - aneb přehlídka mých oblíbených Majklů:
Stará láska se občas rozpadá, leč nikdy nerezaví...
Jelikož jsem si vědoma toho, že řada lidí reaguje na Jacksonův obličej (dokonce i na starší, esteticky nezávadné verze) zbytečně přecitlivěle, hodím sem jen ty epesní botky...
A vzpomínka na časy, kdy se v druhačkách a třeťačkách začínaly probouzet hormony. To byly časy... děvčata se učila správně po fanynkovsku slintat a co se hochů týče, nebylo jediného, který by nechodil do školy se dvěma pravítky v tašce. Ano ano, bojovníci operující hned se dvěma ostře nabroušenými čepelemi byli cool dlouho před Legolasem...
(Nasira ovšem zatím vynechám, z toho prostého důvodu, že Mark Ryan není Michael.)
(Michael Praed)
Funboy!
(Michael Massee)
(Michael McManus)
(Michael Wincott... A Lance Henriksen - ovšem Lance je taky droolworthy, takže mi ten švidl snad odpustíte...)
Michael Shanks sice v podstatě není tak docela můj typ - ale Danny boye ve Stargate SG-1 žeru, takže by bylo nefér ho vynechat.
Určitě jsem na nějakýho Majkla zapomněla, ale IMHO tohle prozatím stačí bohatě...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
To mi nedělej... Teď to zas půl dne nevyženu z hlavy...
Jaaaayyyyyne, the man they called Jaaaayyyyyne...