Hodnocení:
Literatura: Co čtete?
Moderátor: sevencreature
- Cozzinnni
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dneska mi AlmSiVi půjčil Mořičvíl a já se na něj vrhnul jako sup na mršinu. Musím říct že svým bujarým smíchem jsem rušil partii v MTG.
Hodnocení:

Hodnocení:
"Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoliv jiný faktor, a opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Druhy, jež na tuto základní pravdu zapomněly, vždycky platily svými životy a svobodou."
- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, teď jsem si vzpomněl - četli jste dílka Chiny Mievilla?
Nádraží Perdido, Jizva, Železný koncil?
Poslední zmíněné dílko jsem ještě nečetl a Nádraží Perdido mi (až rozhodně není špatné) přišlo spíš jako prokreslení světa.
Zato Jizva je pardádní... Jen škoda, že je nutné si přečíst Nádraží Perdido (resp. teď bych se nemohl dočkat Jizvy, číst to znovu
).
Nádraží Perdido, Jizva, Železný koncil?
Poslední zmíněné dílko jsem ještě nečetl a Nádraží Perdido mi (až rozhodně není špatné) přišlo spíš jako prokreslení světa.
Zato Jizva je pardádní... Jen škoda, že je nutné si přečíst Nádraží Perdido (resp. teď bych se nemohl dočkat Jizvy, číst to znovu
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 25.9.2006 22:46, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hamster: Mno z hlediska steampunku je China Mieville povinná četba
Kde se magie snoubí s technologií... A krev se strojním olejem.
A když jeho knihy čtu, vyloženě cítím kouř z uhlí a pachuť krve, potu a slané vody.
A když jeho knihy čtu, vyloženě cítím kouř z uhlí a pachuť krve, potu a slané vody.
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 25.9.2006 22:52, celkem upraveno 2 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Lerek: Jj, asi máš pravdu - jak jsem psal, nemám to a vycházel jsem z anglického názvu.
Hamster: Jizva mi přišla mnohem, mnohem lepší než Nádraží Perdido
Především kvůli propracovaným postavám. Perdido bylo IMO spíš o městě než o postavách samotných.
Navíc moře a hlubiny... Mňam.
Hamster: Jizva mi přišla mnohem, mnohem lepší než Nádraží Perdido
Navíc moře a hlubiny... Mňam.
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 25.9.2006 22:55, celkem upraveno 1 x.
- Alnag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já teď čtu knihu Nurture Assumption, která pojednává o tom, jak šíleně zmršené byly výzkumy vlivu rodičovské výchovy na stav potomstva a vpodstatě dochází k závěru, že rodičovská výchova sama o sobě má na rozvoj osobnosti vychovávaného dítěte minimální vliv... (což jaksi obrací naruby většinu různých takových těch tradovaných věcí...)

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Četl někdo knihu Taky jsem byla punk? Ráda bych věděla, jestli je opravdu tak veselá, jak se jeví z ukázky. 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.