Jinak:Taky občas po sobě opravuju chybky a překlepy ale jestli jich dělám moc, normálně mě dejte přeS hubu

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Ahá, takže ty nechceš smazat příspěvek, ale chceš dostat po hubě? No nevim jak sedmibestie, ale Vampiria je docela silná a po papuli bych od ní dostat fakt nechtělaZakat píše:... ale jestli jich dělám moc, normálně mě dejte přez hubu
7c: Zrovna včera jsem v duchu nadával na některé uživatele tohle pravidelně robící (Challenger), takže - když už jsme v tom - rád se přidávám.sevencreature píše:pokud vidím "totálně zprasený" post, který by bylo nutné kvůli úpravám celý přepsat, navíc vyloženě psychicky terorizuje oči normálních uživatelů a za který by vás vaše učitelka češtiny přibila rezavými hřebíky na tabuli, tak ho bez milosti mažu.
Vidíš to? Hned tam byla chyba..jde to se mnou z kopce, na škole jsem měl z diktátů dobré známkyVampiria píše:Zakat: PřeS hubu, když už. A já řežu jen nožem, žiletkou nebo bičem, tak si vyber...
Tak na tom není nic vtipnýho.Target píše:Aideu: Sice nejsem 100% RPG pařič jako líh, ale pořád tu budu smrdět jako "nedopalek"
Obávám se, že nejenom report.Target píše:Zakat: Jestli si četl můj report o sigilském srazu tak musíš vědět o čem 7c mluví![]()
Možná, avšak tentokrát to bylo nejspíš pro to, že jsi ho OPĚT nepochopil.Target píše:Adieu: u tvých příspěvků se taky nepobavim...![]()
Příklad snad ani nebyl třeba. Nic ve zlým.Target píše: Jinak sem se snažil dát zakatovy nějaký příklad.
Target píše:Všichni nemůžou být dobří češtináři, ale myslil si že tak hrozně na tom nejsem...