Tj. nehrozí tu nějaká češtinářská šikana (zatím
Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, pokud obsah je perla, tak mohou dabusové zaujmout k formě poněkud smířlivější postoj, resp. ji opravit...
). Ale co je moc, to je moc... Když je obsah i forma na odstřel, tak nevidím důvod, proč příspěvek neodstřelit 
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 9.10.2006 18:03, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Target
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě je to ale tím, že všechno píšeš na počítači. Kdybych to psal normálně jako do sešitu tak bych "myslil" snad nikdy nenapsal 
Naposledy upravil(a) Target dne 14.10.2006 23:41, celkem upraveno 1 x.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Eh nvoělkilk. I v tom přeházeném musíš zanechat určitý řád a 'písmenosled' jinak z toho vznikne nečitelný pvisakl ;)sevencreature píše:člověku zpravidla při čtení stačí první a poslední písmeno (určitě všichni znáte tyhle fígle)
EDIT: toliko editací jest způsobeno chybami, které se z mě neznámého důvodu v tom postu objevují stále nové a nové :D
Naposledy upravil(a) Frosty dne 11.10.2006 12:32, celkem upraveno 3 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Nj. čoveče, to jsi mi otevřel oči. Já taky měla za to, že jen stačí, aby tam byla ta správná písmenka, ale koukám, že to fakt nestačí. Nikolvěk jsem sice přečetla, ale trochu jsem se u toho zarazila.Frosty píše:En nvoělkilk. I v tom přeházeném musíš zanechat určytý řád a 'písmenosled' jinak z toho vznikne nečitelný pvisakl ;)sevencreature píše:člověku zpravidla při čtení stačí první a poslední písmeno (určitě všichni znáte tyhle fígle)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
AjantiSSovi samozrejme gratuluju take a vsechny vas zdravim z Glen Rocku, New Jersey, nikdo tu nema rad Bushe, lide jsou zde v pohode, ale holky z 50% tluste jak boiler
, mam mnoho cernych kamaradu a uz vubec nejsem rasista
dnes jsem pochodoval v pruvodu jakesi oslavy zalozeni jejich skoly a nesl jsem ceskou vlajku, nic vic nacistictejsiho jsem nevidel, mnoho americanu je blbych jak tago, nicmene ty jejich roztleskavacky, to je doopravdy masicko prvni tridy
musim se vam priznat, ze pobyt v US me patrne zmenil, bye
dnes jsem pochodoval v pruvodu jakesi oslavy zalozeni jejich skoly a nesl jsem ceskou vlajku, nic vic nacistictejsiho jsem nevidel, mnoho americanu je blbych jak tago, nicmene ty jejich roztleskavacky, to je doopravdy masicko prvni tridy
musim se vam priznat, ze pobyt v US me patrne zmenil, bye
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: