Literatura: Co čtete?

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Neferit: Hlavně jí trvá pěkně dlouho, než napíše další díl :-? :-P
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
LORD celadrius
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LORD celadrius »

Četl sem , že v dalším díle chce nechat někoho dalšího zabít . Myslim si že Hagrida bylo tam něco o něm. :cry: Je to jeden z mejch oblíbenejch postav. Ale všichni zas říkaj, že tenhle bude poslední a prej tam umře Harry. Tak nevím je to prostě záhada :think:
Naposledy upravil(a) LORD celadrius dne 28.10.2006 19:02, celkem upraveno 2 x.
Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

sevencreature píše:Neferit: Hlavně jí trvá pěkně dlouho, než napíše další díl :-? :-P
Řím taky nepostavili za den :-P a navíc - čím lidí bude na další díl čekat, tím víc lidí si tu knihu koupí :lol: (jenomže někteří - jako třeba já - jí to kazí a knihu si stáhnou na netu :oops: :lol: )

2 celadrius: Musí tam někoho zabít, aby si splnila kvótu mrtvol na jeden díl :twisted:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

Harry Poter už IMHO neni moc knížka pro malý děti jak to bylo na začátku. Ale tim že má takovou temnou atmosféru tak je lepší než ty první díly.
BTW: Když sem tu 6ku dostal tak sem v 16:00 začal číst a v 02:15 sem to dočet.
A teď momentálně čtu Nauto.
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Sehnal jsem si od AlmSiViho Měsíční zahrady. Zatim je to celkem dobrý, uvidim potom.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

wosmahl: 530 stran za 615 minut? Pamatuješ si z toho něco? :-)

Ad Měsíční zahrady - zkoušel jsem, však je Eriksson fenomenálně hodnocenej autor, ale... nelíbilo se mi to a nedočetl jsem.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Znova si dávam pentalógiu od Dana Simmonsa: Hyperion a Endymion. Tentokrát pekne za sebou.
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Adieu píše:wosmahl: 530 stran za 615 minut? Pamatuješ si z toho něco? :-)
Nevim, kolik měla čtverka (Ohnivý pohár), ale tu jsem zvládla v přibližně stejném čase a pamatovala jsem si to docela přesně ;-) ; ještě teď bych ti byla schopná něco odvykládat a že už je to hodně dlouho, co jsem takhle četla.

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Neferit: Však já tomu věřím, že se to stihnout dá. Právě že mě zajímalo, jestli to na člověka stejně zapůsobí a uvízne mu z toho něco v hlavě... Já vždy nasávám atmosféru, pomaloučku si ji vychutnávám a čtu stejně rychle, jako v mé fantazii postavy mluví a kdybych to četl co nejrychleji, tak bych měl pocit, že jsem se o něco ochudil... Njn, tisíc lidí, tisíc chutí. :-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Adieu píše:Neferit: Však já tomu věřím, že se to stihnout dá. Právě že mě zajímalo, jestli to na člověka stejně zapůsobí a uvízne mu z toho něco v hlavě... Já vždy nasávám atmosféru, pomaloučku si ji vychutnávám a čtu stejně rychle, jako v mé fantazii postavy mluví a kdybych to četl co nejrychleji, tak bych měl pocit, že jsem se o něco ochudil... Njn, tisíc lidí, tisíc chutí. :-)
Hí, tak to já jsem nervózní tak dlouho, dokud knihu, která mě zaujala, urychleně nepřečtu :lol: navíc úplně zbožňuju opětovné čtení :-D (třeba jednu z mých oblíbených knih, Výpravu do pekel - báječná kniha, určitě si ji taky někdy přečti - jsem četla asi 30x a klidně bych si ji přečetla znova - ale to bych ji musela najít :lol: )

AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Adieu: Takhle rychlé čtení většinou není problém, obzvlášť u Harry Pottera což je extrémně jednoduchá kniha (a zároveň velice čtivá)

Pozdější díly se mi líbí víc (5 je asi nejlepší), ale třeba u té šestky jsem měl občas pocit že čtu dívčí román.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Adieu píše: Ad Měsíční zahrady - zkoušel jsem, však je Eriksson fenomenálně hodnocenej autor, ale... nelíbilo se mi to a nedočetl jsem.
A to si od něj četl Měsíční zahrady nebo něco jinýho? Ono totiž číst ty další knihy od něj nez znalosti předchozího děje je dost k ničemu.
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

Tak mmntalne ctu potreti Barvu Kouzel od Pratchetta... Hlavne proto, ze v praci nemam nic lepsiho na praci. Navic se blizej Vanoce a sestra je Pratchettova fanynka tak nebude tezky koupit neco z toho co ji chybi... Pekne ji koupim ty prvni dily co nema abych to mohl cist pekne za sebou :P. Zrovna vcera sem ji k svatku kupoval Caropravnost :)
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

AlmSiVi: Jj, četl jsem Měsíční zahrady. Pokud bych mluvil o celé sáze, tak bych přeci napsal Malazská kniha padlých.

Erikssonův svět ani postavy se mi jednoduše nelíbí a před tou mně tak vzdálenou angloamerickou fantasy dám přednost Sapkowskému, který ve mně aspoň dokáže vyvolat nějaké emoce.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

AlieN píše:Adieu: Takhle rychlé čtení většinou není problém, obzvlášť u Harry Pottera což je extrémně jednoduchá kniha (a zároveň velice čtivá)

Pozdější díly se mi líbí víc (5 je asi nejlepší), ale třeba u té šestky jsem měl občas pocit že čtu dívčí román.
To jo, až na pár opravdu napínavých okamžiků mi to připadalo jak nějaká telenovela :lol: Stejně jí ale nikdy nezapomenu, že mi v pětce zavraždila Siriuse :evil:

Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“