Moderátor: sevencreature
Řím taky nepostavili za densevencreature píše:Neferit: Hlavně jí trvá pěkně dlouho, než napíše další díl![]()
Nevim, kolik měla čtverka (Ohnivý pohár), ale tu jsem zvládla v přibližně stejném čase a pamatovala jsem si to docela přesněAdieu píše:wosmahl: 530 stran za 615 minut? Pamatuješ si z toho něco?
Hí, tak to já jsem nervózní tak dlouho, dokud knihu, která mě zaujala, urychleně nepřečtuAdieu píše:Neferit: Však já tomu věřím, že se to stihnout dá. Právě že mě zajímalo, jestli to na člověka stejně zapůsobí a uvízne mu z toho něco v hlavě... Já vždy nasávám atmosféru, pomaloučku si ji vychutnávám a čtu stejně rychle, jako v mé fantazii postavy mluví a kdybych to četl co nejrychleji, tak bych měl pocit, že jsem se o něco ochudil... Njn, tisíc lidí, tisíc chutí.
To jo, až na pár opravdu napínavých okamžiků mi to připadalo jak nějaká telenovelaAlieN píše:Adieu: Takhle rychlé čtení většinou není problém, obzvlášť u Harry Pottera což je extrémně jednoduchá kniha (a zároveň velice čtivá)
Pozdější díly se mi líbí víc (5 je asi nejlepší), ale třeba u té šestky jsem měl občas pocit že čtu dívčí román.