Zajímavé zprávy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Bohužel i když by mě obsah článku velmi zajímal, nejsem schopen s ním nic udělat-anglicky umím asi tak frázi "Jsem chudý jak kostelní myš", což jsem pochytil v Harvepínovi.
Pokud bys to někde zachytil přeložené, dej vědět.
Pokud bys to někde zachytil přeložené, dej vědět.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
13:25 - Hasiči zasahovali v mateřské školce v Tachově. Zasekl se zámek u skladu potravin a děti nemohly dostat najíst. Hasiči nakonec museli odříznout panty dveří.
(http://www.idnes.cz) - :) -
(http://www.idnes.cz) - :) -
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Policejní 'Velká Pražská'
Ten toho koně snad vedl za uzdu :D
Ten toho koně snad vedl za uzdu :D
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
13:06 - Žalobci v Miami obvinili sportovního agenta Gustava Dominguze z toho, že do Spojených států pašoval kubánské baseballisty. Na svém webu o tom dnes píše zpravodajská stanice BBC.
www.idnes.cz
www.idnes.cz
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Britský gynekolog poslal pacientku za vymítačem ďábla
Tak to je něco. On jí "poradí" a ještě ho za to vykopnou
Tak to je něco. On jí "poradí" a ještě ho za to vykopnou

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

15:57 - Za izraelskou dělostřeleckou palbu, při níž v noci na včerejšek na severu pásma Gazy zemřelo 18 Palestinců, může "technické selhání". Řekl to premiér židovského státu Ehud Olmert. (www.idnes.cz dne 09.11.2006)
22:23 - Amatérští potápěči vylovili ze dna Orlické přehrady obraz z Národní galerie. V říjnu ho do vody spustili členové umělecké skupiny Rafani. Obraz se nepoškozený vrátil do galerie, uvedla Nova. (www.idnes.cz dne 09.11.2006)
Osobní pohled - ten obraz jsme vidlě ve Zprávách a pro mne z amne mohl klidně na tom dně zůstat:)
Osobní pohled - ten obraz jsme vidlě ve Zprávách a pro mne z amne mohl klidně na tom dně zůstat:)
Měla jsem naprosto stejný pocit. Celou dobu jsem tipovala, že tam hodili obraz Knižáka. Nevím, čí obraz to byl, ale byl ošklivý, takže jsem se nedivila, že Národní galérií možná ztráta vůbec neotřásla a klidně bude půjčovat obraz dál..taky bych se ho chtěla zbavit.Vallun píše:22:23 - Amatérští potápěči vylovili ze dna Orlické přehrady obraz z Národní galerie. V říjnu ho do vody spustili členové umělecké skupiny Rafani. Obraz se nepoškozený vrátil do galerie, uvedla Nova. (www.idnes.cz dne 09.11.2006)

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
Jestli by v NG neměli spíš vystavit tu ocelovou krabici...Vanda píše:Měla jsem naprosto stejný pocit. Celou dobu jsem tipovala, že tam hodili obraz Knižáka. Nevím, čí obraz to byl, ale byl ošklivý, takže jsem se nedivila, že Národní galérií možná ztráta vůbec neotřásla a klidně bude půjčovat obraz dál..taky bych se ho chtěla zbavit.
Knížák to nebyl, pokud si vybavuji, tak v té doběy (počátek normalizace), teprve začínal tvořit a dělal spíš skulptury, ale možné je všechno...I když na Knižáka je to ještě přeci jen obraz...
17:10 - ČSSD nesouhlasí se jmenováním Vlastimila Picka do funkce náčelníka generálního štábu AČR. Rozhodnutí vlády prý nepředcházela vzájemná shoda politického spektra.
(www.idnes.cz dne 22.11.2006)
Já navrhuji jmenovat náčelníkem gen.štábu Jana Železného, je to bezesporu náš nejúspěšnější důstojník:) Navíc s ním v čele dostává nutnost přezbrojit armádu na oštěpy nového rozměru...
(www.idnes.cz dne 22.11.2006)
Já navrhuji jmenovat náčelníkem gen.štábu Jana Železného, je to bezesporu náš nejúspěšnější důstojník:) Navíc s ním v čele dostává nutnost přezbrojit armádu na oštěpy nového rozměru...
07:33 - Japonsko disponuje technologickými znalostmi pro sestrojení vlastní jaderné zbraně. Zatím ale nic takového neplánuje. V Tokiu to prohlásil japonský ministr zahraničí Taró Aso.
(www.idnes.cz 30.11.2006)
To my jsme taktéž schopní sestrojit atomovku, ale nemusíme o tom nikde vykládat:)
(www.idnes.cz 30.11.2006)
To my jsme taktéž schopní sestrojit atomovku, ale nemusíme o tom nikde vykládat:)