Diablo 2 LoD

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Sn1per píše:S ATMOU lze editovat. Este reknete ze ne :lol:
Netuším. Nikdy jsem neměl potřebu v D2LoD cokoliv editovat :roll:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Khamúl
Sigilan

Příspěvek od Khamúl »

Samozřejmě, editovat v Diablu opravdu potřeba není, za každou postavu se to dá projít.

Mimochodem co považujete za nejtěžší část hry v singlu?

Podle mně jsou nejhorší TKM at už v nightmaru nebo v hellu a celej třetí akt v hellu je těžkej, bez lightning resist proti Burning soulům to jde špatně. Naopak největší pako je Izual a za některá povolání Diablo.

p.s. councilové a lister jsou taky svine
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Paladin: Já se nejvíc trápím v Pekle na Hell. I konec 5.Aktu je docela těžký (od 5 questu zhruba). Na Normal a Nightmare jsem ani nikdy neměl problém.
Kouzelnice: První dvě obtížnosti pohoda, ale Hell byl docela nářez od začátku. Hlavně potvory imuní na led a oheň zároveň mě zatápěli.
Nekromant: Dohrál jsem jen do začátku Hell, velmi lehké. Všechno schytali vyvolané potvory :D

Celkově tedy mi dává zabrat 4 Akt, hlavně Diablova svatyně.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
RisQ
Sigilan

Příspěvek od RisQ »

z druidom som nedokazal zabit blood raven... na helli samozrejme
Vole, jseš vtipnej jak bedňa Githú.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Khamúl píše:Mimochodem co považujete za nejtěžší část hry v singlu?
Worldstone Keep, samozřejmě :roll: Opravdu nemusím Frenzytaur bosspacky s nepříjemnými mody (extra fast, aura, extra strong a další).

Na Burning souls stačí resisty a absorpce - tj. žádný problém.

Pro Necra je to vcelku v pohodě - obzvlášť, když hraje jen na players 1. Na p8 je to poněkud zdlouhavější (pokud nemá opravdu dobré vybavení).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Khamúl
Sigilan

Příspěvek od Khamúl »

Toť pravda, ale s čarodějkou v hellu když byl někdo imunne fire i cold - tak to mi s přehledem vyřešil můj skvělý Mercháč - Kopíník z 2.actu nightmare (aura Holy Freeze) - což je skvělý a když potřebuju vytáhnu ho teleportem pryč s šílené vřavy - mezitím sázim meteory a frozen orby.

Jeho vybavení : Lance of Honor, Corpsemourn, Gemmed Giant Conch - 2 Perfect Ruby - celková defense kolem 2000 - třeba Toorce Icefista mi skosil on sám.
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Khamúl: Ano, tak nějak jsem to řešil - s tím rozdílem že můj kopiník měl mizerné vybavení, takže to bylo dost zdlouhavé, navíc často umíral. Ale ve třetím aktu jsem mu našel lepší věci a tak začal být docela řezník.
Jo a ještě jsem si u kouzelnice vzpomněl, že bylo těžké zabít Duriela hned na první obtížnosti, a tak jsem se na nightmare připravil jako nikdy a zjistil jsem, že je máslo. To samé na hell, prostě pohoda.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Pro mě teda byli nejtěžší Minions of Destruction ( Aura enchanted - fanaticismus, mana burn, stone skin....) na hell za mojeho shape-shifting druida sem je dával asik 45 min.,.......ještě že sem ten azurewrath na toho bose měl.
ADD: Burning Soulové jsou lehký........stačí mít moje hezké kladívko s run. slovem silence.
ADD2: Celej nightmare byl pro mě lehčí než normal ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Target: Ad NM vs Normal - no je celkem jasné, že je "lehčí" - protože postava už má všechny důležité skilly namaxované a navíc už má vesměs lepší výbavu. Ale jak už jsem mnohokrát psal, NM a Normal jsou "obtížnosti", které nestojí za řeč - Diablo 2 je o Hell...

Khamúl: Na F/C imunní bossy je pro mě ideální telekineze - přibít je někam ke zdi a pak jak se o ně (jak píšeš) žoldák postará - není to pro něj potom tak nebezpečné se mi zdá.

Jinak před čárkou ve větě se nedělá mezera - pouze po čárce :wink:
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Která lokace se vám v diablu2 líbila nejvíce? Mně osobně se nejvíc líbi Mt. Arreat Summit, hlavně ten pohled dolů na frozen tundru :-P
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Khamúl
Sigilan

Příspěvek od Khamúl »

Jo s čarodějkou jsem kosil Duriela(nebo spíš jsem ho jinak kosit nemoh) blazem a to i v nightmaru! - v tý době jsem neměl tak dobrej meteor. Ale v hellu už to bylo v poho.

Taky se mi třeba stalo to že když jsem už sejmul frozen orbem Talica s Madawcem (na hell of course) a Korlic byl immune to cold - což vod dob 1.09 změnili to byl immune to poison. - Kosil jsem ho meteorem tak že jsem se teleportem ze strany na stranu a doprostřed sázel meteory a on tam pobíhal no a jak si furt přehazuju kouzla , najednou šup a místo meteoru udělám teleport - naštěstí mě netrefil (a to měl tak 80%AR) - myslim že by mě s 500life asi dal na jednu ránu.
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Target píše:Pro mě teda byli nejtěžší Minions of Destruction ( Aura enchanted - fanaticismus, mana burn, stone skin....) na hell za mojeho shape-shifting druida sem je dával asik 45 min.
Oni jsou celkem problém i na normal.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Mně se nejvíc líbila, nebo mě aspoň nejvíc pobavila bitka s Minions of Destruction
na normal s barbarem, kde jsem je jednoduče přelstil nenápadným skilem první úrovně se jménem BASH.
Vypadalo to asi takhle:
1. Přiběhne minion
2. použiji na něj skill BASH
3. minion letí do kouta
4. minion přibíhá
5. použiji BASH a minion zase letí do kouta ;-)
Khamúl
Sigilan

Příspěvek od Khamúl »

Nejhezčí lokace je Arreat Summit - to je jasný , ale další který se mi líběj jsou Stony field , Arcane Sanctuary , ale i třeba Claw viper temple nebo Frozen River.
Elfí sklíčko ještě nedělá krále!
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Máš pravdu, na Arcane Sanctuary jsem úplně zapomněl, ještě bych možná dodal Chaos Sanctuary, hlavně její prostředek, že? ;-)
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“