Anime & Manga

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

7c: Honey and Clover jsem zatím viděl pár dílků, ale musim říct, že mě to k obrazovce příliš nepřikovalo. Nejspíš to bude tím, že mě neuvěřitelně sere ta dvanáctiletá holka, kolem který tam všichni skáčou... :roll:

To si raději pustím Death Note, který je opravdu špičkový! Dokonce jsem se kvůli němu vybodl na Haibane Renmei a to díl před tím, než to podle yenna začne být konečně dobré 8-) Spolu s Elfen Lied asi zatím nejchytlavější seriál, který jsem viděl (ono jich teda moc nebylo).
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Hamster: Podle mě jsou Haibane skvělé od začátku, ale cca od 6. dílu jsou ještě skvělější.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Hamster: Hagu je 18 :lol:

yenn: Čistě ze zvědavosti, od koho (jaká skupina - nepředpokládám, že vlastníš DVD?) jsi sledoval Haibane Renmei (důvod - čistě moje zvědavost)?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

sevencreature píše:Hamster: Hagu je 18 :lol:
Nikoliv, pouze to o ní tvrdí.

yenn: Aha... mno, já spíš narážel na ty 2-3 poslední díly, které jsi označovcal za nejlepší.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

sevencreature: Už skoro vlastním i DVD (s francouzskými a holandskými titulky :-) ), ale jinak jsem sledoval český funsub. Název skupiny si z hlavy nevybavím, ovšem na AniDB je uvedena jediná verze s cz titulky a to je od nich (AniDB mi však momentálně nefachá).

Edit: už fachá - Jurinoki.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Hamster: Mno opravdu je jí 18 a víc... Tím chci říct, že je to vidět 8-)

yenn: :shock: :anxious:

Hmm, relativně zajímavé je Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto - ne, že bych čekal zázraky, ale nemuselo by to být špatné.

Ad Yamato Nadeshiko Shichi Henge - no nevím :-)
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 7.11.2006 20:43, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

sevencreature: To je údiv nad tím, že český funsub vůbec existuje, nebo nad tím, že jsem sledoval právě jej? :-)

Ad Death Note, Yamato Nadeshiko Shichi Henge, Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto - minimálně první dvě zřejmě vyzkouším, ale až budou venku kompletní 8-)
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

sevencreature píše:Hamster: Mno opravdu je jí 18 a víc... Tím chci říct, že je to vidět 8-)
Erm... :eh: Mno, tak zřejmě to bude otázka názoru... Jen teda nechápu proč jí dabovala 15-16-ti letá holka.

yenn: Ano, nekompletnost naštve, ale aspoň mi to vydrží déle než 2 dny. ;-)
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Hamster: Pokud Hagu = Hagumi, dabovala ji sedmnácti(apůl)letá slečna - http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... p?id=39770
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

yenn: No tak na kompletní Death Note si nejspíš docela počkáš :lol: Jinak ano, byl do údiv nad tím, že to sleduješ od nich (a zároveň moje reakce, když jsem si přečetl jejich web). Hmm, nevíš, kde mají nějaké epizody ke stažení (stačí mi jedna - porovnávám totiž různé releases).

Hamster: No a? Hlas s tím nemá nic společného - malé holčičky jsou běžně namluveny mnohem staršími seiyou - mimochodem, Naruto je namluven 35letou dabérkou :wink:
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

yenn píše:Hamster: Pokud Hagu = Hagumi, dabovala ji sedmnácti(apůl)letá slečna
Tolik jí skutečně JE, ale nevím o tom, že by to bylo dabované dnes... :anxious: ;-)

7c: Starší lidé dabují mládež především proto, že jde o profesionály kteří tomu rozumí víc, než nějací vejlupci. Dabování mladých chlapců ženami je, co jsem postřehl, běžnou praxí i u českého dabingu. To, že je 18tka dabovaná dívkou mladší, ale imo trochu zavání záměrem. I kdybych ale v otázce hlasu ustoupil, tak mě to stejně nepřesvědčí o její plnoletosti. Vždyť je o hlavu menší a o tělo lehčí než Vampiřice... :roll:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Hamster: Řešit hlasy japonských seiyuu IMO nemá smysl. Koneckonců je tu celá řada zpěvaček, které zpívají docela... zajímavě :-) Vem si třeba Ichigo Mashimaro :wink:

Jinak to, že Hagu vypadá jako školačka je přece účel a ne nějaká "haluz". Pokud z toho nejsi odvázaný, tak to ale je normální :-) Mně vadí na spoustě věcí spousta věcí (hmm, divná věta).
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

sevencreature píše:Jinak to, že Hagu vypadá jako školačka je přece účel a ne nějaká "haluz". Pokud z toho nejsi odvázaný, tak to ale je normální :-) Mně vadí na spoustě věcí spousta věcí (hmm, divná věta).
Však ale já nic jiného, než že je to záměr netvrdil. Reagoval jsem na to, že jsi její dětský vzhled popíral. Z toho, že mi to vadí (Ano, vadí) jsem už dál nic nevyvozoval. To je přece jen názor. 8-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Hamster: Aha, tak to je nedorozumění - já jsem jen popíral to, že je jí 12 :lol: Ale co.

Hmm, každopádně bych bral ještě něco jako Death Note :think: Nebo alespoň něco tak kvalitního (doufám, že to vydrží) - protože je v současnosti trochu sucho :think:
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

sevencreature píše:Hmm, nevíš, kde mají nějaké epizody ke stažení (stačí mi jedna - porovnávám totiž různé releases).
http://totan.manga.cz/ (ale já jsem je stahoval z linků na WF)

Zatím jsem se nijak výrazně nespálil, takže je mi lhostejné, jaký fansub stahuji.
Hamster píše:Tolik jí skutečně JE, ale nevím o tom, že by to bylo dabované dnes... :anxious: ;-)
:doh: :oops: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“