Mě se toto bohužel netýká, neboť mi byla návštěva té vaší vidlácké osady Arianem ostře nedoporučena, a i když se mi nyní snaží namluvit pravý opak, tak je mi jasné, že se z jeho strany jedná jenom o další chacharskou léčku..
Na Sigil sice už prakticky nepřispívám, ale srázků se vzdát nehodlám.. - a poněvadž do DISSu je na můj vkus ještě daleko, tak by jsem vás předtím rád opět viděl
Já budu na Moravě určitě teď 1. - 4. 12. a pak ten víkend před Vánoci. Jestli i mezitím, to je prozatím ve hvězdách a uvidím až podle momentálních okolností.
Co mě se týče, tak já se teďka s největší pravděpodobností přes víkendy nezastavím, protože mi jedno adventní zastavení stíhá druhé a do toho mám několik dalších akcí (napadá mě třeba závěrečná v tanečních nebo možná i církevní silvestr). Možná bych do toho propašovala sraz, ale záleželo by na termínu.
Něvím, něvím. Tentokráte ale kvůli finanční situaci. PISS II mě docela vyčerpal a to se ještě blíží Vánoce. Tákže... Počítejte se mnou. Nenechám si to ujít.
Asi bude nutné říct KOFimu, ať se sem mrkne a vájádří se. Vy co na něj máte kontakt...
Jo a asi je načase zase po dlouhé době navštívit Prostějov, co říkáte?
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.