Software

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

sevencreature píše:Ajantis: Když máš Haali splitter (nejlepší varianta pro Matrosku) a VSFilter (protože MPC neumožňuje zobrazování titulků v Overlay režimu), tak není problém prakticky nic. A u VSFilteru je možné nastavit prioritu titulků - jako výchozí je nastavena nejvyšší priorita na externí titulky.
7c:
1) Stáhl jsem Haali Matroska Splitter a nainstaloval jej.
2) Stáhl jsem VSFilter a podle návodu jej - zjevně úspěšně - nainstaloval.
3) Kde by se tato činnost měla projevit? Po zapnutí MPC se nezměnilo nic a v nastavení MPC jsem o to nezakopl. Možná jsem slepý, ale nebylo by nějaké upřesnění?

EDIT:
Mám to. Nevím jak, ale povedlo se. :angel:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ajantis píše:2) Stáhl jsem VSFilter a podle návodu jej - zjevně úspěšně - nainstaloval.
K tomu návodu - není nutné kopírovat knihovny do system32 (dokonce bych řekl, že je výhodné mít kodeky pěkně pohromadě), ale je to v podstatě otázka vkusu :wink:

V MPC nastav Options->Playback->Output->Overlay mixer (tím pádem se také mimo jiné (pokud už jsi tedy neměl něco jiného) vypne interní zobrazování titulků - které vyžaduje VMR renderless).

Je pravda, že VSFilter neumí některé věci, co interní MPC titulky (což je způsobeno technickým řešením - tj. nemůžeš si hrát s velikostí textury). Většinou jdou tyhle věci řešit třeba přes resize v ffdshow.
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 29.11.2006 18:47, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

7c: Díky za pomoc!
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Poradí mi někdo, jak ve foobar2000 upravovat tagy? :-(
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Přes "Properties". Ale používám to spíš jako nouzovku. Možná existuje (asi ano) nějaký plug-in, ale Mp3tag ( http://www.mp3tag.de/en/ ) mi vyhovuje mnohem víc 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Díky. :)
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

Chci se zeptat, nevíte v čem se dá spustit soubor s příponou .daa??
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

wosmahl píše:Chci se zeptat, nevíte v čem se dá spustit soubor s příponou .daa??
PowerISO - http://www.poweriso.com/
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

Děkuju moc :-D
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

7c, a čím vytáhnotu hudbu z flashe (resp. flashových stránek)?
Aspoň to zkusím ;-).
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

MCZ: Jaký flash konkrétně myslíš? Jestli .SWF - tak to mě nic konkrétního nenapadá - zkus nějaký editor - třeba http://www.eltima.com/products/flashdecompiler/ nebo některý z těchhle freeware programů:
http://www.dirfile.com/freeware/flash-extractor.htm (když tak pak napiš, jak jsi dopadl :wink: :mrgreen:).

Jestli to je .FLV, tak tam je situace poněkud jednodušší: http://www.moitah.net/#FLVExtract a je to vyřešeno (samozřejmě musíš mít dekodér - i.e. ffdshow a tam mít povoleno v "Codecs" dekódování formátu "FLV1" přes "libavcodec"). Jo a .NET 2.0 :mrgreen: Výstup je .AVI (video i audio) a .MP3 (jen audio).
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Hmpf - jelikož se mi nechce rvát do mechaniky originální cd, tak jsem si pomocí A120% udělal obraz a ten pak připojill do daemona. Hra při pokusu o spuštění ale i tak hází klasickou hlášku o nepřítomnosti cd :-? Neví někdo co s tím, nebo kde by mohla být chyba..?
A otázkou 'co s tím' nemyslím odpověď - ''stahni si někde no-cd crack'' ;)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Frosty: Nejdůležitější otázka ze všech - jakou má ta hra ochranu? Případně - jaká to je hra (jméno, verze, pro jakou zemi je vydávána).

Z mých zkušeností existují dva oříšky - Starforce a potom Securom (SecuROM 5.03.06.0002) - první neřeším (a takovou hru bych ani nekupoval) u druhé jsem se zatím smířil s tím, že musím mít CD v mechanice :-? Konkrétně jde o Gothic II.

Zkus si stáhnout nějaký mini-image té hry a potom ho použít ve virtuální mechanice nejnovějšího Alcoholu... Těžko ti poradit konkrétní postup...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

7c: Díky - asi prubnu ten mini-image.

Jinak je to Warcraft 3 TFT verze 1.7 z platinovky od CDPR. Ale jakou má ochranu - to fakt netuším :oops:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Neviete prosím vás niekto ako spojiť dve .avi videá do jedného resp. či je to vôbec možné? Stiahol som si film a je to nejak divne prerozdelené, pretože pre druhú časť mi idú titulky úplne mimo. Jediné čo ma napadlo je toto...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“