Hardware - otázky, odpovede a rady
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Záleží na tom jaký konektor můžeš zapojit do televize - S-video, Cinch nebo starý SCART. Z grafárny ti jde pravděpodobně S-video a cinch, takže pokud máš v TV jen SCART, tak budeš potřebovat nějakou redukci.MCZ píše:No, na dálku to nefungujeLordArian píše:Když mám na grafárně TV Out výstup,co k tomu ještě potřebuju?? Nějaký kabel,kterým spojím TV a komp??. Já mám (resp. měl jsem) kabel. Zabírá mi jak video tak audio výstup.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Athlon 64 3000+, 1024 MB RAM, ATi Radeon X700 Toxic, 80 GB HDD SATA II (+ místo na 6 dalších), zvukovka integrovaná (na DFI LP Ultra-D).
Vcelku jsem spokojenej (F.E.A.R. si sice v pěkné kvalitě nezahraju) - hry v poslední době prakticky nehraju a na práci to vcelku stačí (i Oracle se hýbe jakžtakž rozumně).
Vcelku jsem spokojenej (F.E.A.R. si sice v pěkné kvalitě nezahraju) - hry v poslední době prakticky nehraju a na práci to vcelku stačí (i Oracle se hýbe jakžtakž rozumně).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
sevencreature píše:Athlon 64 3000+, 1024 MB RAM, ATi Radeon X700 Toxic, 80 GB HDD SATA II (+ místo na 6 dalších), zvukovka integrovaná (na DFI LP Ultra-D).

Jab píše:Nakopat je do pr.... kapitalisty jihlavský.

sevencreature : aký je postup keď si dakto chce dať do skrinky (napr. ako máš ty) trebárs 7 IDE zariadení ? Je to vôbec možné ? Na základnej doske sú zväčša primárny a sekundárny IDE radič. Ak chceš viac zariadení, musíš tam pridať ešte jeden radič ?
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
A pročpak?Jab píše:sevencreature píše:Athlon 64 3000+, 1024 MB RAM, ATi Radeon X700 Toxic, 80 GB HDD SATA II (+ místo na 6 dalších), zvukovka integrovaná (na DFI LP Ultra-D).
Vcelku jsem spokojenej (F.E.A.R. si sice v pěkné kvalitě nezahraju) - hry v poslední době prakticky nehraju a na práci to vcelku stačí (i Oracle se hýbe jakžtakž rozumně).Nakopat je do pr.... kapitalisty jihlavský.

Jinak by mě zajímalo proč tolik zdejších lidí preferuje Athlony před Penťákama

- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ píše:Jinak by mě zajímalo proč tolik zdejších lidí preferuje Athlony před Penťákama. I když ona je to asi otázka osobní preference a zvyku, půlka lidí mi řekne že jsou shity Athlony a druhá zase prohlásí to samé o Pentiích
.
Nebo něco takového mi bylo řečeno, když jsem si kupoval nový počítač.Athlon je herní procesor, kdežto P(4) má lepší výsledky při práci s videem.