To nepochybně. Doufám, že jsi do budoucna poučen a drogy nebudeš takhle hloupě kombinovat.necrotising_ píše:(..) 50 lysohlávek (poprvé) + marihuana + alkohol. Dokonalý bad trip (..)

Moderátoři: Sadako, sevencreature
To nepochybně. Doufám, že jsi do budoucna poučen a drogy nebudeš takhle hloupě kombinovat.necrotising_ píše:(..) 50 lysohlávek (poprvé) + marihuana + alkohol. Dokonalý bad trip (..)
Neboj, dosiel matros a novy sa mi nechce zhanatYachiko píše:hmm... ty už to tiež nehul, Yoshi
Z vyssie popisanych ani jeden. Mal som iba trojdnovu samotku, pricom jediny clovek, s ktorym som si pokecal bola predavacka. (I ked musim sa priznat, ze konverzacia typu "125 korun poprosim / a jednu tasku vas poprosim / nech sa paci , 2 koruny / dakujem, dovidenia / dovi" nebola prave neako extremne duchaplna ... ) a potom som sa zapocuval do hudby a chvilkovo som z nej zmagorel (toto zmagorenie trvalo iba chvilku, 20 hodin +- 2 pocitam ...)Neferit Sr. píše:Kolik jsi jednotlivých komponetů toho trojboje měl při psaní příspěku hlavě a těle Ty?![]()
Target píše: Já to pořád nijak nemůžu rozluštit.....nějakej náznak něčeho tam je..
......Že by šifra mistra Yoshi Snipa?
CrowX píše:NO COMMENT![]()
Target píše:Sakra