BG2: ToB: Strážcova tvrz [Watcher's Keep]

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Zase jsem nedávala pozor. Mám doraženou šestou kapitolu. Chystám se na 7. kapitolu. Na mapě mám označenou tu Strážcovu tvrz a teď nevím, zda se tam vypravit, abych nepředpíbala událostem. Prostě a jednouduše nevím, k jakému úkolu se ta budova vztahuje a kdy tam jít. :roll:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Vanda píše:Zase jsem nedávala pozor. Mám doraženou šestou kapitolu. Chystám se na 7. kapitolu. Na mapě mám označenou tu Strážcovu tvrz a teď nevím, zda se tam vypravit, abych nepředpíbala událostem. Prostě a jednouduše nevím, k jakému úkolu se ta budova vztahuje a kdy tam jít. :roll:
Watcher's Keep se nevztahuje. Je to příběh sám pro sebe. Můžeš tam jít teď nebo až v ToB. Jen si schovávej "divné" předměty, protože se ti později budou hodit.
Žralok, který štěká, nekouše.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

drake127 píše:Watcher's Keep se nevztahuje. Je to příběh sám pro sebe. Můžeš tam jít teď nebo až v ToB. Jen si schovávej "divné" předměty, protože se ti později budou hodit.
Díky. ;-) "Divné" předměty si schovávám stále, už jsem se ponaučila i v jiných rpg, že i mtrvá kočka se později může hodit. ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

Vanda píše:Zase jsem nedávala pozor. Mám doraženou šestou kapitolu. Chystám se na 7. kapitolu. Na mapě mám označenou tu Strážcovu tvrz a teď nevím, zda se tam vypravit, abych nepředpíbala událostem. Prostě a jednouduše nevím, k jakému úkolu se ta budova vztahuje a kdy tam jít. :roll:
a rozhodně tam běž, až se na to budeš cítit. je to dost těžké, ale odměna je sladká ;-)
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Boldar
Sigilan

Watcher's Keep

Příspěvek od Boldar »

Jak zabiji chromatic démona v 2.patře? Jdu do Watcher's Keep hned jak je to možné. Tudíž promenáda, chudinská čtvrť, městké brány a zmíněná watcher's keep.
Sorry omylem jsem založil nové téma.Omlouvám se.
Challenger
Sigilan

Příspěvek od Challenger »

Najdi čtyři žezla v patře jestli myslíš to a demon bude volný a napadne tě,tak stačí rubat a rubat ale do watcher keep bych šel až v ToB nebo na konci SoA. :-)
Bojuj se smrtí jestli chceš,stejně jednou prohraješ.
Tumis
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tumis »

Pokud máš Aerii, či jiného M/C, tak je dobrá kombinace Timestop + Harm, pak už stačí jedna rána, ale nevim kde svitek Timestopu v tak brzké době sehnat :-)
Boldar
Sigilan

Příspěvek od Boldar »

Ty čtyři želzla mám, jde mi o to že mám zbraně +3 a horší a nejde mi zabít.
Timestop takhle ze začátku těžko?
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Tumis: Jestli běžel hned do Watchers Keep tak Timestop asi mít nebude ;-)

Boldar: Pročti si všechny poznámky od kouzelníků které v patře najdeš.
Stačí používat elementární útoky - vždycky opačné než jakou má Démon podobu, tzn. oheň na led atd.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Btw a úplně nejlepší bude, když dokončíš většinu BG2 a pak se teprve do WK vydáš. ;-)
Boldar
Sigilan

Příspěvek od Boldar »

Jab píše:Btw a úplně nejlepší bude, když dokončíš většinu BG2 a pak se teprve do WK vydáš. ;-)
Ano to vím, ale chtěl jsem lepší předměty a vědět jestli to lze udělat s tím co mám.
Sniper
Sigilan

Příspěvek od Sniper »

Hm, a docela by me zajimalo, kde jsi sebral zbrane +3 po projiti jen lokaci promenada a chudina kdyz za questy tam nejsou myslim a penize bys na to taky moc mit nemel...
Boldar
Sigilan

Příspěvek od Boldar »

Sniper píše:Hm, a docela by me zajimalo, kde jsi sebral zbrane +3 po projiti jen lokaci promenada a chudina kdyz za questy tam nejsou myslim a penize bys na to taky moc mit nemel...
Pod Chudinskou čtvrtí, v kanalizačním labyrintu v "Hádance ve stokách" .Odměnou je obouručák Lirarcor +3, další 1.patro WK karmínová šipka +3, a poslední jsem ukrad zloději Jayesovi na promenádě jedná se o válečnou hůl +3.
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Mám dotaz. Jsem ve 4. patře, u stroje Luma Šíleného. Na rozbití skla potřebuji paličku. Jedna část má být u mozkožroutů - žádnou jsem tam nenašel, druhá je předpokládám za zamčenými dveřmi, před kterými jsou pochodně a já mám tři druhy olejů - červený, modrý a fialový - nevím, v jaké kombinaci je mám použít, aby se dveře otevřely.
Můžete mi někdo poradit?
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Sir James 1
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir James 1 »

Tafif píše:Mám dotaz. Jsem ve 4. patře, u stroje Luma Šíleného. Na rozbití skla potřebuji paličku. Jedna část má být u mozkožroutů - žádnou jsem tam nenašel, druhá je předpokládám za zamčenými dveřmi, před kterými jsou pochodně a já mám tři druhy olejů - červený, modrý a fialový - nevím, v jaké kombinaci je mám použít, aby se dveře otevřely.
Můžete mi někdo poradit?
Myslim - uz jsem do delsi dobu nehral ze ta palicka neni na casti. A to poradi pouziti tech oleju mas ve stejnym patre vyznaceny na zemi, jen to chce si vsimat okoli.
''Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost, jen tím vesmírem si nejsem jistý.'' (A. Einstein)
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“