vypité_oko píše:AU.A jako něco aj slyšíš???? škrchruchfrrrkpráskchrrr tuctuc....
No ne,wim jak,sem na tom vyrůstal ne,a hudba z Warcrafta 2 na sb16 je ultimátní doposud:-)
Mne to je jedno. Ak on nechce nejakú lepšiu zvukovku tak dostane sb 16
AlieN píše:fuuj, co sem to zase sežral , bolí mě břicho jak prase
mno - pokud si nejsi vědom, že by jsi pozřel něco 'prošlejšího', či že jsi si nedal nějakou echt reakční kombinaci, tak to tipuji na střevní chřipku
No - pomalu na mě dopadá únava, takže se odebéřu očistit a spát. GN
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Slušní lidé chodí domů za světla. To byste nevěřili, kolik lidí kvačí o půl šesté ráno do práce. Tolik naštvaných obličejů na metr čtvereční se jen tak nevidí
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
já chodím do práce taky o půl šesté a usmívám se...v práci je fajn a když ser na lidi usměju, usmějí se taky (pokud nemám černé brýle....to bývá jejich úsměv trochu křečovitý)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
to já někdy zustanu rovnou v práci...
nemá ceny jít dom,když ve 4 ráno nastoupíš a v 11 večer končíš,aby jsi následovně dolezl opět na 4 hodinu ranní...
poho...lupnu sprchu a du chrnět....aj pyžamko mám v práci
akorát se tam nejde k někomu přitulit....k náčelníkovi už vubec...i když ta jeho dcera...
kua,doufám že to mjr. Absatz nečte
Sonduji duše - diskrétně a tiše...
Pokud si člověk nepřeje nic jiného než klid a mír,touží po smrti...
Dattebayo!!!
Tak jsem se před chvíli probudil a jsem připraven strávit celou noc na netu a sledováním hororů
Akorát mi to tu něco sabotuje, nefunguje qip a co chvíli padá internet
Hmm, by mě zajímalo, jak dlouho budu dnes vzhůru se mi nějak nechce vůbec spát.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Já bych šla, ale jednoduše neusnu a než ležet na matraci a koukat do stropu, tak radši sedím v křesle a koukám do monitoru
Nevím, zda to napsat do dobré či blbé nálady, ale asi se ze mne stal upír...
V noci jsem na svém krku našel takové divné krvavé ozdoby, když jsem vyšel k poledni jen trochu z koleje, myslel jsem, že mě to slunce zabije, no a teď jsem se po dlouhém spánku probudil ve své rakvi ve 23 hod a cítím, že teprve začíná den