Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Swashbuckler
Sigilan

Příspěvek od Swashbuckler »

Fir: Upřímně nezávidim. Obvzlášť teď když vim co to znamená dámský obdiv - hodně dobře lyžuju a většinou dělám různý hovadiny, který občas přitáhnou obdivný pohled, obvzlášť proto, že mezi mladými dnes nepotkáš vpodstatě nikoho na klasickejch lyžích, který mám nejradši. Za 1. s carvingama nikdy nepojedeš tak rychle a za druhý u carvingů nikdy nebudeš moc použít tolik síly aby ses udržel na sjezdovce, a k tomu ještě jezdím z nohama téměř u sebe, což se u carvingů jaksi nedá. Mimoto mimo sjezdovku jsou klasiky snad nejlepší. Ale abych se dostal k jádru pudla, je to jen povrchní obdiv, který naprosto nesnášim, protože kdyby vás ta slečna viděla jen tak ve městě nebo ste jí šel oslovit, ani by si vás nevšimla nebo by se vám vysmála.

Vamp: Snad proto, že pokud chci s někým být, tak chci být jen s ním a ten pocit je krásnej, prostě nevím o čem vlastně mluvíš. Mě nejde o vztah jako takovej, ale o ten pocit, když jsi s tím člověkem. Nikdy jsem nedokázal skončit v pelechu s někým kdo mě fyzicky přitahoval, ale znal jsem ho jen jeden den (reps. noc) a příležitosti jsem měl (nebylo jich moc, ale byly).

A vidíš Vamp, zrovna u tebe jsem s tvým náhledem myslel, že to střídáš jak ponožky. :oops:
http://www.walla.com (log: Findecano / pas: Tasartir)
Inbox/Comics
Aktuality: Omrkněte to 18.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Swashbuckler: Nezavidis mi ze u nas na plesech hrajou rockovi kapely nebo sem neco prehlid? :lol:
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Vampiria píše:Sakryš, mám chuť udělat thread "tenkrát poprvé" :twisted: ale něco mi říká, že by tam kromě příspěvků "tak už sem něco napište" a historek svých známých nikdo nic o sobě nenapsal :lol: :lol: :lol:
Já se rozhodně nemám za co stydět :!: :twisted: :-D

Ale to už by se nám to na fóru začalo imho mírně zvrhávat.. :-) ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Swashbuckler: Takže se jedná o klasickou "opilost zamilovaností" aneb závislost na endorfinech :twisted: nebo se pletu?
Co chci říci, já už nevím, jak to napsat jasněji...např. jdeš někam na diskotéku s tím, že se pokusíš cíleně seznámit s nějakou slečnou, co té doby Tobě cizí. Je to jen kvůli tomu pocitu?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

o moc víc to už asi nepůjde... 8-)
Naposledy upravil(a) Sirine dne 13.3.2006 22:21, celkem upraveno 1 x.
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Swashbuckler
Sigilan

Firk: Aha - omyl - :roll: Já jsem to pochopil tak, že jsi členem kapely. Ještě jednou pardon.
Inbox/Comics
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Swashbuckler píše:no a to si myslim, že je právě můj problém, skoro vždy když jsem někoho oslovil (a zas tolikrát to nebylo), nedopadlo to nijak.
No já mám v tomto směru pouze jednu jedinou zkušenost a ta dopadla.... dobře :-D Ač to bude už cca 6 let - dodnes si pamatuji velmi živě na to, jak jsem se nejdříve z té lavičky pln odhodlání, s připravenou 'úvodní' větou hrnul k dívce která mě o pár chvil předtím upoutala takovým způsobem, jako se mi to do té doby ještě nestalo - a jak jsem se k ní přibližoval čím dál tím víc, krok přestával být jistý, tepová frkvence se minimálně zdvojnásobila a na jazyku se začínal dělat uzel :lol: Důkazem budiž to, že jsem jí nebyl schopen po pár větách odpovědět na otázku jak se jmenuju - beze srandy :lol:

Ad - 'lovení' - to jde trochu mimo mě. Tedy trochu více :-D
Pokud mě nějaká dívka skutečně nezaujme, tak se dá říct, že věci nechávám čistě na náhodě tak nějak plynout. Sem tam možná náhodě malinko pomohu, ale nijak zvlášť..
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Frosty: A čím tě ta dotyčná tak okouzlila :?: ;-)

Já zásadně nikdy a nikde "nelovím" - když se seznámím s holkou, která mě nečím zaujme a upoutá, tak se s ní prostě snažím poznat víc a vyčkávám, co z toho bude (jestli přeskočí ta pověstná jiskra :-) ).. 8-)
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 13.3.2006 22:27, celkem upraveno 2 x.
Swashbuckler
Sigilan

Vamp: Kdepak, ne cíleně a taky skoro nikam nechodim, jen prostě tak nějak doufám, že když už někam jdu, mohlo by něco přijít. Člověk se tak nějak sám necejtí zrovna nejlépe, ale na druhou stranu nebudu s někým jen abych nebyl sám. Řeknu to asi takhle, pokud bych chtěl vztah, mohl jsem ho už mít, ale jak říkám nebudu s nikým ke komu nic necítím a to mě přivádí ke smutné myšlence, že snad zůstanu sám. A trochu se toho děsim. :roll:
Inbox/Comics
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

KOFi píše:Já zásadně nikdy a nikde "nelovím" - snažím poznat víc
A jak se ji snazis poznat vic aniz bys ji nelovil? Uz to ze ji oslovis je loveni ne?
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

KOFi: Začínalo? Speciálně v tomto threadu se to zvrhlo již dávno :-P

Swashbuckler: Takže pokud něco přijít má, tak to přijde, ne? Proč se snažit neustále osud popostrkovat, když to způsobuje pouze úhyby špatným směrem :roll: ?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Firkraag: Ale já holky jen tak na potkání neoslovuju - měl jsem tím na mysli situace, kdy se seznámím s něčí kamarádkou, známou, nebo příbuznou.. ;-)
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 13.3.2006 22:38, celkem upraveno 1 x.
Swashbuckler
Sigilan

Vamp: Právě jsem to napsal, svym způsobem strach z toho že nic nepřijde. A tys nikdy něco podobnýho nechtěla?
Inbox/Comics
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

KOFi píše:Firkraag: Ale já holky jen tak na potkání neoslovuju - měl jsem tím na mysli situace, kdy se seznámím s něčí kamrádkou, známou, nebo příbuznou.. ;-)
Tak to jo :-D
Ja se taky stydim :oops: 8-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Vampiria píše:Takže pokud něco přijít má, tak to přijde, ne? Proč se snažit neustále osud popostrkovat, když to způsobuje pouze úhyby špatným směrem :roll: ?
To je správný přístup :!: Obrázek

Firkraag: Já netvrdil, že se stydím.. :-D - Prostě je mi jen prosti srsti začít takhle okatě nějakou nabalovat ;-)
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 13.3.2006 22:40, celkem upraveno 4 x.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“