Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Nezbýva než se to pokusit přežít. Obsah učení nelze jen tak změnit, na televizi se tedy nekoukej a zrcadlo vyhoď. Máš úpřece vystříhanou hlavu, takže k česání ho nepotřebuješ.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Illuminating
- Sigilan
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
ok, takze dabusovia nemaju uber internet, takze musia zamykat temy, pretoze ekd moderujes topic pri premazavani a presuvani postov sa ti ancita jedna veeeelka stranka a(ja osobne ked som moderoval jedno forum) robia to viackrat za sebou, kontroluu po sebe ci an nieco enzzabuidli a tak...
takze skratka ked moderuju topic je tam mozno 600 postov a trva im to dlho kym sa nacitaju
zaver: pre vacsiu prehladnost (najma)moderatorov a uzivatelov
takze skratka ked moderuju topic je tam mozno 600 postov a trva im to dlho kym sa nacitaju

zaver: pre vacsiu prehladnost (najma)moderatorov a uzivatelov
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Illuminating
- Sigilan
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Illuminating
- Sigilan
Artemis:
No já vůbec nevim. Chtěl jsem mobil, nebo PsP, ale nemůžu se rozhodnout
Starej mobil dodělal, a bez mobilu se žije podstatně hůř, ale zase to pěkný PsP. . .
Možná budu mít něco úplně jinýho, ale nic, co by mne nějak nadchlo. teda krom jednoho z těchhle dvou. Teda nenadchlo, nebo spíš nepřekvapilo, neboť si budu muset stejně zas nadělit sám.
Už máte stromek? :D
No já vůbec nevim. Chtěl jsem mobil, nebo PsP, ale nemůžu se rozhodnout

Starej mobil dodělal, a bez mobilu se žije podstatně hůř, ale zase to pěkný PsP. . .
Možná budu mít něco úplně jinýho, ale nic, co by mne nějak nadchlo. teda krom jednoho z těchhle dvou. Teda nenadchlo, nebo spíš nepřekvapilo, neboť si budu muset stejně zas nadělit sám.
Už máte stromek? :D
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
tak PSP neber... zober si nejaky peckovy mobil, ktory sa spraa ako PSP... ked som videl spoluziakov hrat na ich nadupanych fonoch take veci, ze PSP je tomu asi rovna, tak som zmenil nazor...
aj ked drzat PSP bolo(apson pre mna ako elektrotechnika) ako v raji... vsetko ti presne sadne do ruky, je to nadherne ergonomicke a display je lahoda... ale vravim: ked ti dosluzil fon, ber ho
a ja na vianoce asi nic nedostanem... teda nieco hej, ale este neviem co... mozno poviem otcovi nech mi kupi rodinne balenie kondomov
pekne sa budeme delit tatka zo synatorom o gumy 
aj ked drzat PSP bolo(apson pre mna ako elektrotechnika) ako v raji... vsetko ti presne sadne do ruky, je to nadherne ergonomicke a display je lahoda... ale vravim: ked ti dosluzil fon, ber ho

a ja na vianoce asi nic nedostanem... teda nieco hej, ale este neviem co... mozno poviem otcovi nech mi kupi rodinne balenie kondomov

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.