nuke píše:Problém je, že by si si mal prehodiť tú velkosť stiahnutých dát u tvojho poskytovatela aspoň na dvojnásobok.
Už se na tom pracuje. Od listopadu bych měl mít zbrusu nový tarif 1024Mbs s limitem 4GB měsíčně. To znamená čtyřnásobně víc než mám teď, takže si ten JA už v pohodě stáhnu.
Ja som chcel taký tarif ako máš ty teraz, ale Telecom nebol schopný ma zapojiť za 8 týždňov. Po 8 týždňoch som zmluvu neobnovil ale presedlal na wifi za 650 mesačne s rýchlosťou 384kbs a bez iných obmedzení a spokojnosť
Koveras píše:Add JA: Zajímalo by mě kolikrát si dohrál jedničku?
2x do konca. Získal som ju dosť neskoro. Viď. dátum toho samorozbalovacieho súboru čo som ti poslal. Ešte pred ňou som prešiel zo dvakrát Deadly a pokial sa dobre pamätám, tak aj JA2.
nuke: Spoléhám na tebe, že se pak domluvíme a pošleš mi to nějakým rozumným způsobem. No nevím jak to dopadne, ale po pravdě se na to docela těším, zase něco nového, ať už to dopadne jakkoli.
Koveras píše:nuke: Spoléhám na tebe, že se pak domluvíme a pošleš mi to nějakým rozumným způsobem. No nevím jak to dopadne, ale po pravdě se na to docela těším, zase něco nového, ať už to dopadne jakkoli.
To akože JA 3D ? No ak to vydajú tak P2P a mám to. Ale v každom prípade ak to nebude nejaký komerčný shit, tak si to samozrejme potom kúpim.
nuke: No ani jsem nemusel prosit, na tebe je fakt spoleh.
No originál mít zrovna nemusím, bo nemám ani JA1 originál (je vůbec ).
Sbírám pouze kompletní série.
Koveras píše:No originál mít zrovna nemusím, bo nemám ani JA1 originál (je vůbec ).
Nie on vyšiel len ako crack
CrowX : Čo myslíš prečo som nenapísal, že ako to vydajú kupujem ? Chcem sa najprv presvedčiť, že to za to stojí. Aj keď ani ja niesom fetišista do 3D hier