Letní smrt a vlna veder
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já úspěšně absolvovala cestu do nemocnice a z nemocnice, kde jsem byla za kámoškou (nesla jsem jí knihu Panoptikum sexuálních vražd, aby se nenudila   ) ve své nové černé dlouhé sukni a tmavém triku bez rukávů a docela příjemně překvapilo, že v tom ani nebylo takové horko, jak se mi všichni snažili namluvit
 ) ve své nové černé dlouhé sukni a tmavém triku bez rukávů a docela příjemně překvapilo, že v tom ani nebylo takové horko, jak se mi všichni snažili namluvit  

Jinak k tomu opálení - osobně nemám ráda, když nejsem opálená vůbec, ani když jsem opálená moc. Od dětsví se ale opaluju celkem snadno, takže jsem kupodivu docela opálená jenom z toho, jak přecházím po venku (většinou nuceně ).
 ).

) ve své nové černé dlouhé sukni a tmavém triku bez rukávů a docela příjemně překvapilo, že v tom ani nebylo takové horko, jak se mi všichni snažili namluvit
 Jinak k tomu opálení - osobně nemám ráda, když nejsem opálená vůbec, ani když jsem opálená moc. Od dětsví se ale opaluju celkem snadno, takže jsem kupodivu docela opálená jenom z toho, jak přecházím po venku (většinou nuceně
 ).
 ).http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Ještě že mám v práci kancl ve stínu, jinak bych asi zhebnul cca do oběda, neuvěřitelné počasí. Avšak představa, že zítra pojedu do Brna 2 hod vlakem v tom nejprudším vedru mi nedává spát (doslova) - ani se mi na tu svatbu moc nechce  

Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius

-Marcus Aurelius
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Dnešní vedro opět stálo za to. Byla jsem vyštvána na nákupy a cestou jsem se skoro přilepila na asfalt a málem jsem tam bídně zhynula jak starý smilodon v asfaltovým jezírku.
Dokonce ani pustit si "Oj moroz moroz" na plný pecky už nepomáhá.

Dokonce ani pustit si "Oj moroz moroz" na plný pecky už nepomáhá.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Jojo...yenn píše:Hle, vzpomínka na mládíCesare píše:málem jsem tam bídně zhynula jak starý smilodon v asfaltovým jezírku.Jak ona se ta kniha jmenovala? Zavátý život?
 Pak byla ještě jedna - stejnej autor (tuším Augusta?), stejný témata... A samozřejmě Burianovy obrázky... Ta se možná jmenovala Ztracený svět, ale jistá si nejsem.
 Pak byla ještě jedna - stejnej autor (tuším Augusta?), stejný témata... A samozřejmě Burianovy obrázky... Ta se možná jmenovala Ztracený svět, ale jistá si nejsem.These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--

Dnes som sa ráno zase zobudil na to, že ma pekelne boleli oči... teraz pri PC zase sedím so slnečnými okliarmi... kedy to preboha už skončí? BTW Som počul, že cez víkend by malo pršať... ale to je asi len niečie zbožné prianie... 

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...

But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:

?
 ? 
   - Pokud mám na sobě normální tričko, tak to ještě docela jde, ale když si vezmu tričko bez rukávů a odhalím tak svoje kontrastně bílá ramena..
  - Pokud mám na sobě normální tričko, tak to ještě docela jde, ale když si vezmu tričko bez rukávů a odhalím tak svoje kontrastně bílá ramena..