Láska, sex a něžnosti
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nie, nemyslel som, že jej budem nejako ubližovať (ani psychicky)... len sa skrátka stiahnem a vyčkám...a až bude vhodný čas... čoskoro zistí, že si vybrala nesprávneho... zatiaľ budem len kamarát... ale jedného dňa, jedného dňa... bude moja... muhehehehehe
...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Njn... ale kamarát naškrtol aj takú vec, že sa s ním dala znovu dokopy, aby u mňa vzbudila žiarlivosť - zase až taká sviňa sa mi byť nezdá... no, ale kúpil som pre ňu jeden darček a v pondelok uvidíme, ako na neho zareaguje... je to taký vikinský runový prívesok, ktorý zobrazuje boj životom, eleganciu a krásu nositeľa, intrigy okolia...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arronax: Pro jedno kvítí slunce nesvítí
. A co se týče toho dárku - no já nevím...abys ji tím neuvedl do rozpaků..když si vezmeš, že jsi jí pověděl, že k ní cítíš něco víc, než jen přátelství a teď dárek..aby neměla nepříjemný pocit nějakého závazku 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Arronax: Jako dárek na "usmíření" je to fajn - i když samozřejmě záleží i na jejím vkusu.. Zavděčit se některejm holkám je fakt těžký
Na druhou stranu - trošku mi to připadá jako "kamarádství" za každou cenu..
Podle mě bys teď nejlíp udělal, kdybys to nechal nějakou dobu uležet a potom to s ní zkusil nějak pořešit.
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
to zní jako dobrá pomsta - být s tebouArronax píše:Nie, nemyslel som, že jej budem nejako ubližovať (ani psychicky)... len sa skrátka stiahnem a vyčkám...a až bude vhodný čas... čoskoro zistí, že si vybrala nesprávneho... zatiaľ budem len kamarát... ale jedného dňa, jedného dňa... bude moja... muhehehehehe![]()
![]()
...
...