PS:F.E.A.R. jsem ještě nezkoušel a abych se přiznal tak ani nevim co to je.

Moderátoři: Sadako, sevencreature
No, na nižší detaily jsem to hrál na Celeronu 300 s 32 MB RAM, takže myslím, že optimalizace je slušná. Musíš si uvědomit množství dat, která se přenáší. Ostrov má docela detailně vymodelonou plochu 10 km<sup>2</sup> ve které se můžeš naprosto volně pohybovat (a dohlédnout) a tudíž mít v RAM.Arthalion píše:Coze ? To je trochu blba optimalizacia, nie ??drake127 píše:Zkuste Flashpoint: Resistance: ČSLA II na max. detaily, terén, dohled a efekty.
Na méně než 1G paměti se o to ani nesnažte, nemá to vůbec cenu. Ona je otázka i to 1G, spíše tak 1,5 nebo 2G.
Co považuješ za rozumnou kvalitu? Vždyť bys jej měl rozjet zhruba jako já, ne-li lépe a 1024x768 ve středních detailech je imho více než rozumná kvalitasevencreature píše:Každopádně třeba F.E.A.R. si v rozumné kvalitě moc svižně nezahraješ (stejně jako já).
Rozmýšlal som, že by sa hodil aj nejaký lacný počítač na kancelárske práce + prezeranie stránok, a nato by bol ideálny práve Via 2000+ (s doskou za cca 2000, nejakých 256, alebo 512MB DDRAM (2000,-) a HDD 40 al. 80GB (okolo 2000 sk ). K tomu mám doma jednu 200W ATX case. Za 6000 by som mal skvelé PC na prácu v cene jedného CPU Athlona 64. Samozrejme Half Life 2 si na tom človek nepustí, ale Úspora energie je nezanedbatelnádrake127 píše:Jj, to jsou ty, co se dají chladit povětšinou pasivně? Jednou jsem měl ideu si z nich postavit DVD přehrávač (pasivně chlazený zdroj, pasivně chlazený CPU, USB flash místo HDD, a tichá DVD mechanika). Nevycházelo to moc draze na to, že člověk bude mít plnohodnotný počítač.nuke píše:Poznáte niekto CPU Via ? Na net a do kanclu moc dobrá vec
Čo tak to reklamovať ? Máš ho predsa ešte v záruke či nie ?Ajantis_CG_thief píše:7c: Tak veškeré ovladače ( i Via 4in1) atp samozřejmě mám nejnovější, ale chyba může být někde úplně jinde... občas si říkám, jestli nemůžře být šptný jedne z těch malinkých káblíčků, co jich je v PC spousta..