Anime & Manga

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Jinak pro ty, co to ještě nezaregistrovali, tak v od 1. prosince probíhá v Praze Asijský filmový festival: http://www.filmasia.cz/

Promítat tam budou i nějaké to anime - bohužel jen menšina je v japonštině, takže to je celkem na nic :lol: Ale jinak to stojí za zmínku.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

7c: tak to je ovšem vynikající! minimálně několik filmů chci vidět už dlouho, díky!
pár už jsem jich naopak viděl, max. doporučuju Gemini, kdysi běželi na ČT.. :P
EDIT: a kua... tedy datum probíhání onoho festivalu mi hrubě, al ehrubě nesedí, budu téměř po všechny dny mimo Prahu :-(((
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Hmmm, takže další tip:

Crying Freeman - kdo to ještě nečetl, tak by to měl napravit (no pro slabší povahy to sice úplně není, ale co... - další info tady:
http://www.manganews.net/seriesinfo.php?id=251

Edit: Pozor, starší verzi od Viz publishing se vyhnout.

Existuje ještě OVA, která ovšem není z nejlepších.

A konečně film (který bude asi v našich krajích známější - režisér Christophe Gans, v hlavní roli Marc Dacascos):
http://www.imdb.com/title/tt0112750/
Neviděl jsem ho, ale podle ohlasů nebude nejhorší (ale s mangou se může srovnávat asi těžko :wink:).
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 4.12.2005 22:54, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Videli ste niekto Blood+? Zatiaľ som videl prvých 5 epizód a som trochu sklamaný - očakával som, že to bude mať atmosféru ako Blood: the last vampire, ale je to o dosť slabšie. :-?
There is a limit to stupidity.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: No, chtěl jsem se na to někdy mrknout, ale prostě nemám čas, ani místo na disku 8-)

Neviděl jsi Angel Heart? To mě taky docela zaujalo (teda okrajově), ale taky na to nemám čas...
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s ... rch=search
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Nič mi to nehovorí - nič prekvapujúce pri existujúcom množstve anime titulov. :-)
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: No já jsem na to narazil právě pohromadě s Blood+ kdysi na nějakém serveru jako na novinky :-) Tak jsem si je poznamenal... Ale já tak děsně nestíhám - ještě musím dokoukat Last Exile, pak stáhnout Last Exile od KAA, protože Kraze i Infusion&AF mají pěkně hnusnej obraz a pak všechno ostatní :lol:
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Na HDD sa mi povaľuje niekoľko máng a na pozretie niečo cez 200 eps (FMA, Gundam Seed, GS:Destiny, Tsubasa Chronicle atď) - a k tomu ešte ten Starcraft :-)
182
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

300 MB - aká to bola manga - nech viem, čomu sa vyhnúť. 8-)
182
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Celkom dobrý anime, ktorý som pozeral včera je Blue Submarine No. 6 - má iba 4 epizódy - http://www.animenfo.com/animetitle,81,l ... rine_.html
Dobré spracovanie a atmosféra, slušný príbeh.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Já jsem začal sledovat Trinity Blood - zatím to vypadá docela dobře (upíři a cyborgové - co víc si člověk může přát :-P ).
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Teraz som strávil 3 hodiny čítaním mangy menom Blame! - skvelá aj keď má trošku mätúci dej, pretože je v nej extrémne málo dialógov - páči sa mi hlavne spracovanie cyber-futuristického prostredia - ohodnotil by som ju na 8/10 a to iba kvôli koncu, ktorý by som si vedel predstaviť inak - s lepším by to bolo 9/10. :-)
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Hehe, taky se na ní chystám, ale nejdřív jsem chtěl dočíst Kenshina :-D (a dokoukat Trinity Blood, a Monster, a dočíst Houshin Engi (23 tankoubonů) a Hana Yori Dango (36 tankokubonů) :lol: čili to bude trochu na "dýl" :lol:).

Hmmm, graficky mi Blame! trochu (jen trošku) tvorbu Oky Hiroya - tj. Gantz.

Chystáš se i na Biomegu?

P.S. Počkej, to jsi přečetl 10 tankoubonů jen za 3 hodiny? :shock:
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

sevencreature píše:P.S. Počkej, to jsi přečetl 10 tankoubonů jen za 3 hodiny? :shock:
Ako som už napísal, Blame! nemá veľa textu - ale aby som sa priznal tak som sa nemohol odtrhnúť - má to proste skvelú atmosféru, človek chce vedieť čo bude ďalej (až na ten nie až tak dobrý koniec :cry: ) - ono to má iba 66 kapitol; takže to skutočne môže byť tých 10 volumes - inak tie názvy čo si spomínal ani nepoznám - ale práve teraz sa mi z torrentu dosťahovala ďalšia manga "MARS" - a to mám ešte nejaké 3 na HDD. :lol: (o zábavu postarané - nehovoriac o tonách anime)
182
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

manga: MARS - 10/10 - paráda. :-)
182
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“