Dneska mám prostě supr náladu, jsme na netu, můj vztah s jednou moc milou holkou se zlepšuje (už jsme jí zase dneska držel z pas...), když jsme se vraceli z kina a já si dělal ze všeho ultračernou srandu tak učitelak řekla: "když s tebou někam jdeme tak vypadáme jak nějaká demonstrace", napsal jsem nejspíše chvalitebně písemku z matiky...co víc si přát?
noooo já ju popravdě docela mám
po velmi hektickém dnešku mám konečně klid, můžu být na netu jak dlouho chci (to v Praze ne), je mi TEPLO (zdravím Vyškov) a piju horkou čokoládu
Ajantis: Tak to sme na tom podobne, akurát nepijem tú čokoládu... zaviazal som sa do Vianoc trošku zhodiť - teda je to skôr také preventívne, aby som náhodou nepribral...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Yachiko píše:Tafif: No tak neviem aké cviky teraz myslíš...
A návod ako pribrať?
Ráno neraňajkuj. Potom choď do školy/zamestania a celý deň tam seď. Doobeda ( na desiatu ) jedz sladkosti. Na obed si daj niečo poriadne mastného, potom príď domov, sadni si pred TV/PC a jedz čo Ti príde pod ruku. Potom choď spať, večer sa zobuď, zjedz poriadne veľkú večeru, sadni si za PC/TV a pritom jedz, potom si tesne pred spaním daj niečo sladké/mastné a choď neskoro spať...
Nič zložité... Teda toto zase neprevozujem, samozrejme len v odľahčenej forme, takže to ani zďaleka našťastie nemá také radikálne dôsledky... ale pokiaľ nemáš nejakú maloabsorbciu alebo alergiu na lepok účinok je 100% zaručený...
Toto som kedysi radil Tafifovi...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
No ja som teraz obil niečo podobné - samozrejme nie až do takej miery a našťastie sa to mne ešte príliš nepodpísalo - včas som sa spamätal a začínam robiť preventívne opatrenia...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
mám moc dobrou náladu, protože už mi snad plně naskočilo PC (pominu-li tedy instalaci nějakých programů a her, ale to počká ). Zvuk, internet, paráda. Konečně si po čase zase pustím nasbírané rarity od Radiohead. Bitter Sweet rulez .
Mám naprosto skvělou náladu - bo se mi po zhruba 4-denní bitvě podařilo úspěšně nainstalovat Tutu
Tímto děkuji všem zainteresovaným za technickou (Razfallow, AlieN) a morální (MCZ, crowax) podporu
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...