Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

Yachiko píše:Bodkin: Ak neuspeješ, nemusíš ich vždy zaseknúť... čím väčší skill, tým zriedkavejšie sa to stáva... myslím, že nakoniec už vôbec...

BTW Koľko parťákov ste brávali so sebou - ja ich mám zatiaľ 5 - Virgil, Sogg, Čuka, Pes a ten trpaslík z ostrova zúfalstva na T ( zabudol som ako sa volá, mám ho len chvíľku... :oops: ). Aký počet myslíte, že je najideálnejší. Je prvada, že získané XP sa delia medzi všetkých členov, čo značí, že čím mám viac spoločníkov, tým menej skúseností?
Ovšem že ne vždy se zaseknout.... když se staneš epertem nebo mistrem (nemůžu si vzpomenout) tak se ti pak nemůžou seknout vůbec (takže trénink se vyplácí ;-) )

Vždycky jsem sebou táhnul pejska (mighty killer), Virgila (léčení) a jako třetího jsem nejčastěji bral Magnuse (výroba zbroje a dalších serepetiček)

XP se nedělí, parťáci levelují zároveň s tebou... čím dřív je naverbujete, tím je větší šance, že dosáhnou maximálního (50) levelu...
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Bodkin: majster budem už asi zachvíľu... ale zatiaľ, čo potrebujem, vypáčim... 8-)

XP sa nedelia? To je fajn... to bude killer parta... :twisted: 8-)

Sogg a Čuka sú také protitankové jadnotky, v obji sú extrémne silný a spolu so mnou to býva niekedy poriadny masaker... pres má tiež výborné útočné údery, z čoho som bol milo prekvapený, ale zobral som ho najmá z lásky k zveiratám... :-D , Virgila mám hlavne kvôli ucelenosti príbehu a liečeniu a trpaslík je taká menšia protitanková jednotka, ale zatiaľ som ho v boji ešte nstihol poriadne vyskúšať... u NPC by som privítal nejaké rozhovory atď... síce Virgil občas reaguje, ale väčšia interakcia parťákov by rozhodne tejto výbornej RPG nezaškodila... ;-)
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

Yachiko píše:Bodkin: majster budem už asi zachvíľu... ale zatiaľ, čo potrebujem, vypáčim... 8-)

XP sa nedelia? To je fajn... to bude killer parta... :twisted: 8-)

Sogg a Čuka sú také protitankové jadnotky, v obji sú extrémne silný a spolu so mnou to býva niekedy poriadny masaker... pres má tiež výborné útočné údery, z čoho som bol milo prekvapený, ale zobral som ho najmá z lásky k zveiratám... :-D , Virgila mám hlavne kvôli ucelenosti príbehu a liečeniu a trpaslík je taká menšia protitanková jednotka, ale zatiaľ som ho v boji ešte nstihol poriadne vyskúšať... u NPC by som privítal nejaké rozhovory atď... síce Virgil občas reaguje, ale väčšia interakcia parťákov by rozhodne tejto výbornej RPG nezaškodila... ;-)
Pokud doufáš že si všechny vytýhneš na 50 tak tě musím varovat! Následuje menší spoiler!!! Po dokončení questů pro elfy (stříbrnou dámu) se od tebe odpoutá virgil a když ho znovu najdeš(a oživíš) chlapec bude na 25 levelu, i když byl před tím na levelu vyšším!!!!
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Bodkin: :shock: :shock: :shock: To snáď nie... o questoch pre elfov sa mi ešte ani nesnívalo... akurát po prezretí nejakého chrámu pri Ashuby pôjdem za Klanom Kola... je to ešte ďaleko? Pretože Virgil už teraz je, rovnako ako ja, na 34. úrovni... :-?
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

Yachiko píše:Bodkin: :shock: :shock: :shock: To snáď nie... o questoch pre elfov sa mi ešte ani nesnívalo... akurát po prezretí nejakého chrámu pri Ashuby pôjdem za Klanom Kola... je to ešte ďaleko? Pretože Virgil už teraz je, rovnako ako ja, na 34. úrovni... :-?
Jj, je to tak.... Klan kola, Stillwater, Elfové....

A pak bude na levelu mnohem, mnohem menším... nice :-?
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Mám jeden veľmi zlý problém... v Stillwateri som zabil pri rozhovore toho elfa, ktorý ma mal dostať do Quintarry. Chcel som z neho informácie dostať násilnou cestou, no akosi mi to nevyšlo... všetky savy som si preuloil, lebo som si myslel, že ešte nájdem inú cestu do elfieho mesta... lenže smola... nič som nenašiel... čo mám robiť teraz? :-?

EDIT: :-) Už mám riešenie... stačí bylinkárke v Zakrytých kopcoch priniesť amulet N'Tala a tá vám povie kde je Quintarra... ;-) 8-)
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

A je koniec... :cry: :-x :cry:

Nie dovtípili ste sa zle, Arcanum som neprešiel... len mám jeden veľký problém, ktorý mi pravdepodobne neumožní hru dokončiť ( teda myslím tak na 99% ). V Caldone som dostal úlohu zabiť kráľa. Urboil som tak, lenže bohužial dosť neobratne a stráže ma videli, čiže ma teraz v meste akosi nemajú radi... horšie však je, že sa musím ísť porozprávať s prvým akolytom Panarie... sám o sebe by to nebol problém, pretože keď za ním dojdem do chrámu, tak nie je nepriateľský, lenže akonáhle zahájim rozhovor namiesto normálnej odpovede na jeho pritvítanie tam mám"Uhrghmmm... ahoj! Já né moc chytrá. Ty kdo?"... a ďalej dialóg pokračuje týmto štýlom. Po jeho ukončení ( to je teda masaker sa vyznať vôbec v tom, čo chcem povedať ) si pozriem štatistiky a moja inteligencia sa rovná 1 ( podotýkam, že tesne pred rozhovorom bola 12 ).. skúšal som naloadovať všetkých pár savov, ktoré mám, ale vždy sa to stane... čo teraz? :-? :-( Pochopte, ale táto hra sa mi na prvý krát s idiotom dohrávať nechce... myslíte, že je nejaká možnosť ako dať veci do poriadku? :-?
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Editor postáv rieši všeličo... ;-)
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Tak jsem zase rozehrál tuhle skvělou hru, chtělo by to tu kapku oživit

Kde se dá sehnat xp cap remover? Vím že jsem ho už jednou měl z arkad ale ted se na něj nemůžu dostat
Dá se někde sehnat soundtrack?
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Idaho : Zkus to zde, je jich tam hafo: http://gh.ffshrine.org/soundtracks.php -Soundtracky ke hrám

Jinak jsme včera taktéž zahájil Arcanum a to za zloděje, doufám že ho nezmrším :D
EDIT:Ano je tam - konkrétně zde : http://gh.ffshrine.org/soundtracks/782
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Afaik lze hudbu najít ve formátu mp3 někde v adresáři se hrou.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

yenn:To jsi klidně mohl říct před hodinou a půl :oops: :lol:
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Idaho: X Cap Remover, ale nefunguje s češtinou len tak btw ;-)
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Díky
Ještě mám menší problé, k opravě konstáblova parního stroje je potřeba to kolečko s nápisem groth? Kde ho mám sehnat? v dole jsem ho nenašel
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

Idaho: Určitě je někdo v dole... Určitě by se mělo vyskytovat v nejpravějším slepám ramenu, kde bylo několik pavouků malých a jeden velký... Myslím, že zrovna v kovové bedně, ale určitě v nějaké nádobě, je jich tam povícero...
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“