Avatary, nicknames & podpisy II.
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To je Ján Slota, největší novodobý slovenský gardisitický politik. Nikoli nějaká ohavnost, avšak avatary se mění a my s nimi.Artemis Entreri píše:Lerek co sis to dal za ohavnost do avataru ten predchozi se mi libil vic ale proti gustu zadny disputat.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Který jen dokazuje, že éra charismatických vůdců je nenávratně v tahu.Lerek píše:To je Ján Slota, největší novodobý slovenský gardisitický politik.
Nevzdělanost širokých vrstev je v určitých směrech též minulostí a dotyční pohrobci typu Sloty už tak dokáží zaujmout jen omezenou (množstvím i ...jinak) skupinu lidí.
Njn, na druhou stranu je fajn, že si ho někde z hecu dá do avatara. Alespoň si při pohledu na něj připomenu, že nežiju v tak špatné době. Koneckonců i "formátů" jeho typu nenávratně (byť pomalu) ubývá...
Ale to se z politiky nenávratně vytrácí hardcore ožralecký humor, co si bez něj počnem, když zbydou jen ti trapní a všední šašci?Jab píše:Který jen dokazuje, že éra charismatických vůdců je nenávratně v tahu.Lerek píše:To je Ján Slota, největší novodobý slovenský gardisitický politik.
Nevzdělanost širokých vrstev je v určitých směrech též minulostí a dotyční pohrobci typu Sloty už tak dokáží zaujmout jen omezenou (množstvím i ...jinak) skupinu lidí.
Njn, na druhou stranu je fajn, že si ho někde z hecu dá do avatara. Alespoň si při pohledu na něj připomenu, že nežiju v tak špatné době. Koneckonců i "formátů" jeho typu nenávratně (byť pomalu) ubývá...
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Ale já mu tu pravdu o cigánech, co kradú a lupia, otčenáši po maďarsky a Slovenskom štátu vobec neberem. Já jsem konzervativec, s určitými věcmi, co tady pán Slota hlásá, souhlasím, ostatně stát si za tradičními hodnotami je dle mě nutné a to obvzlášť v dnešní době.Fiskantes píše:obavam sa vsak ze slota v urcitych situaciach (za triezva) ma v urcitych temach aj pravdu..teda aspon jednu z pravd
- Illuminating
- Sigilan
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: