1. internacionální Sigil sraz ;o))
Moderátor: yenn
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No tak bez futbalu alebo aspon niecoho, co sa skryva pre niekoho pod pre niekoho hanebnym oznacenim sport tam neleziem... Sediet a popijat kofolu mozem aj doma... :) Alebo mi tam aspon zoberte gitaru, nech sa nenudim a mozem vam aspon liezt na nervy :D
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Já se budu plahočit skrz půlku republiky, abych si mohl zahrát "fotbal"? Popřípadě poslouchal nějakého zoufalce s kytarou?
Přiznávám, že tohle se vám povedlo, ale teď už bych uvítal návrat k seriozní diskusi(či spíše její začátek)
Přiznávám, že tohle se vám povedlo, ale teď už bych uvítal návrat k seriozní diskusi(či spíše její začátek)

If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Fajn, tak sem s nimiNeferit píše:Pár zajímavých míst by se tu taky našlo (ale co třeba přijde zajímavé mně, může být někomu jinýmu absolutně pendrek), ale opravdu závisí hlavně na tom, jak se tu vůbec (pokud vůbec) dohodneme mezi sebou.

Ajantis to tady hezky shrnul. Zatím nic dané není a je pouze základní portfolio nápadů (viz. prvních pár stran tématu; Elessar: tam se taky dočteš, co všechno zatím připadá do úvahy).Neferit ještě jednou píše:Když už jsme u toho, jaký by byl program takového srazu?
Záleží jednak na tom, jakým způsobem se ten sraz bude pořádat (den, dva, kde), jaké budou tamní možnosti, jaké se seženou propriety, co si účastníci navrhnou a hlavně budou přát a zejména, jak bude do toho čeho chuť na místě

Kytara a fotbal klidně přicházejí v úvahu (neboj, Sarumane, na něčem hutnějším se domluvíme

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak k té kultuře - kdyby mi někdo zajistit CD přehravač, tak bych vás klidně naučila nějaké izraelské tanečky - co vy na to? 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

A na to potřebuješ vyplňovat formulář? Prostě ten míč sebou vem. Co řešíš...drake127 píše:Ale musíme si s sebou vzít propriety - co když si budeme chtít zahrát fotbálek a nebudeme mít míč?Hamster píše:Podle mě žádnej plán neni třeba. Jak už tu padlo, dav lidí se usměrnit nedá, protože se prostě nakonec usměrní sám. Přijedem tam a pak už se uvidí.
Hamster píše:Podle mě žádnej plán neni třeba. Jak už tu padlo, dav lidí se usměrnit nedá, protože se prostě nakonec usměrní sám. Přijedem tam a pak už se uvidí.

Ale pointu napsal drake - jak kdo dopředu bude vědět, co se vůbec chce? Mohlo by se to nechat, ať se každej přihrne s tím svým... ale je otázka - přihrne se nakonec někdo vůbec s něčim?
Ale já vůbec nebrojim proti tomu, aby se tu někdo dohod, kdo veme balon, ale připadá mi pitomost zabejvat se "plánem". Ať si každej veme co chce, já myslim, že nudou se soužit nebudeme, protože stejně minimálně 50% času zaberou řeči ve stylu nevýhody využití ohnivýho meče+2 proti jeskynním skřetům. Přinejhorším bude kolem hospod dost.