Taktika a souboje v BG

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Zamčeno
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Neferit píše:Mě zas u těch pavouků nebavilo čekat, až přivolaní pomocníci umlátí Lashar'u (nebo jak se ta potvora osminohá jmenovala)
Tam nějaká je?
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Neferit: a proč přivolaní pomocníci? Těmi tak max. zaměstnám okolí, ale tu potvoru vždy likviduje má grupa - rychlé, účinné, bezpečné 8-) Ve větším počtu mi přijdou mnohem nebezpečnější ti úplně nejmenší - zatraceně mrštní hajzlíci.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

Na ty otroky mám vzpomínku - jednou jsem zneviditelnil družinu a jen já coby Kensai jsem je tam řezal, každej získal asi 2 levely a pak jsem se vydal na konec. Jenže jsem nevěděl, že se zároveň odjevujou na obou stranách, takže když jsem tam přišel, tak byl vchod ucpanej čtverečkem 15x15 derro a tak že si dám witlingy a snad prořídnou, jenže než Edwin dočaroval, tak už měl dole SS a kouzlo se nepovedlo a hned zkapal...expy jsou v p*deli. :-(
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Frosty píše:Neferit: a proč přivolaní pomocníci? Těmi tak max. zaměstnám okolí, ale tu potvoru vždy likviduje má grupa - rychlé, účinné, bezpečné 8-) Ve větším počtu mi přijdou mnohem nebezpečnější ti úplně nejmenší - zatraceně mrštní hajzlíci.
Vždycky, když jsem se k Lashar'a-ovi přiblížila, tak mi okamžitě otrávil nějakou postavu (a to i takovou, která na sobě měla odolnost na jedy), tak jsem to řešila Kithixem, Devou/Planetarem, Mordekaimovým mečem nebo nějakou jinou přivolanou potvorou.
Ave píše:Tam nějaká je?
jj, je. Velká, zelená, zpomaluje, otravuje (jedem, aby bylo jasno) a pravidelně na sebe sesílá Léčení
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

Pouzivam originalni taktiku, rikam tomu load system, proste to zkousim dokud to nedam. Kombinuju hrubou silu a kouzla a pokud do opravdu nejde tak zacnu premejslet co by mohlo pomoct :)...
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Neferit píše:jj, je. Velká, zelená, zpomaluje, otravuje (jedem, aby bylo jasno) a pravidelně na sebe sesílá Léčení
To je taktixem?
Plá plamen věrné lásky,
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ave: ee, je tam i normálně :-(
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

Frosty: tak to co jsi tu prve popsal je naprosto hardcore bagr :-) :twisted:
taky to používám. ale parádní sou ty wail of banshee, firebally, death cloudy, ... a nejlepší sou šípy výbuchu... to je pak jak druhá světová. btw, když deš dopředu s jediným HH, připadáš si skoro jako Ilja Murmonec... prostě bohatýr. a takový zážitky všem jedině přeju. masivních bitev se dočkáme až v ToB :cry:

aerie a imoen a zbytek měly u mě dost problémy jenom s postupováním, takže charname to musel vyřídit sám. 8-)
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Neferit píše:Ave: ee, je tam i normálně :-(
Páni :shock: Já tam procházím normálně.Asi jsem ji zabila a ani jsem si toho nevšimla
Plá plamen věrné lásky,
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

ad duergars: jeden wilting a potom death spell a sú poriešení - neviem to naisto, resp. neviem koľko majú HP - ale malo by to tak ísť (prípadne ešte nejaké plošné kúzlo alá chain lightning). 8-)
There is a limit to stupidity.
182
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Když teda na mágy nej Keldorn s Dispelem - já K. nikdy nepoužíval (kvůli DEX) tak víte někdo jaký všechny kouzla může Dispel ovlivnit? v popiscích je to tak polovičatě vysvětlený.... urkitě funguje na IS/SS, Web, ale nějaký lepší kouzla? PfMW a tak?
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

U dispel magic je problém práve pri tom, v čom je Keldornov dispel magic najlepší a to, že ho zosiela na dvojnásobnom levely jeho úrovne - o dosť účinnejší ako od hocikoho iného - a dispel magic myslím odstráni väčšinu vecí (dá sa však vykryť ak si niekto dá spell imunity:abjuration). PfMW ale odstráni určite - teda ak je úspešný.
There is a limit to stupidity.
182
dodo
Sigilan

Příspěvek od dodo »

malo bi to odstranit kopu subojovich kuziel tipu SS/IS alebo Pfmv , ale mislim ze to nedostrani take kuzlo ako je napr. odvratenie kuzla ,kula nezranitelnosti a pod.
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

a k té obratnosti, není nic lehčího dát mu chrániče co nastavujou dex. na 18:)
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Killdozer píše:a k té obratnosti, není nic lehčího dát mu chrániče co nastavujou dex. na 18:)
JJ, to mě taky napadlo, ale o chrániče jsem přišel u Sola, když mi ho Bodhi na hřbitově sebrala spolu s Viconií. Neměl jsem kam dát předměty a ty pak zmizely. Obratnost asi přístě vyřeším tím, že si paladina vezmu jako hlavní postavu, jinak je ve hře totiž dost rukavicí, které kvůli tomuto nevyužiju...
Zamčeno

Zpět na „Baldur's Gate I & II“