Zakat píše:nekrotyrael:
-Aerie-záleží na vkusu
-Pravidla-mě nevadí
-questy-Quest pack, UB...
-romance-npc mody...jinak těch bugů co mám u Viconie...takže jinak souhlas
-obtížnost-zkoušel jsi Tactics na insane?
-boje-jak pro koho, podle mě je to akorát
-povolání-mody kitů...
-npc-mody Xan a Kivan...ale pravda, mohl tam být Ajantis...
-zbraně-nevím, možná
-společníci-občas mě to taky štve, ale celkově je 6 akorát
-neeber-Absolutní souhlas

mluvil jsem o unmodded game. je sice pravda, ze vetsinu nedostatku mody vice ci mene opravuji, ale ty tu taky nemusely byt. a rozhodne tu nebyly, kdyz hra vysla :).
jeste par poznamek:
-obtížnost-zkoušel jsi Tactics na insane? -> tady jsem mel na mysli i nebojovou cast hry. v prubehu cele hry nebylo prilis treba vyuzivat mozek.
-boje-jak pro koho, podle mě je to akorát -> kdybych jich bylo min, vubec by to podle mne neuskodilo, treba tob jimi byl az neprijemne napechovany. a kuprikladu ruzne random spawny, napriklad banditu ve meste, mi prisly velice otravne.
-povolání-mody kitů... -> nemel jsem na mysli jejich nedostatek, ale chabe zpracovani. nejsem s to posoudit, nakolik jsou podle pnp, protoze z 2e mam jen nekolik zakladnich knih, ale kuprikladu jsem nikdy nepochopil proc "bojovnici" jako swashbuckler nebo blade nemuzou dosahnout zbranove specializace, proc rogueove nemuzou poradne dualwieldovat atp. a uz vubec nerozumim, proc autori nezpracovaly lepe hla. blade jehoz bardska pisen je se nezlepsuje se klidne muze naucit enhanced bard song, jester ziska pisen uplne jinou. misto obohacenych bardskych schopnosti pokladaji pasti, swashbuckleri buhvi proc nemaji pristup k ww, monk dostava fighterska hla atd. atd., tech prikladu je mnoho.
-zbraně-nevím, možná -> urcite nejsem sam, koho nebavilo otvirat inventar kvuli meneni stitu nebo prehozeni z dualwieldu na luk :).
-společníci-občas mě to taky štve, ale celkově je 6 akorát -> presne jak to vyse popsal sevencreature. tohle slo urcite vyresit lepe :/.