3.Prostějovský (Olomoucký) srázek
Moderátor: yenn
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
No, ze zatím dostupných informací se dá s docela velkou pravděpodobností říct, že třeba Raz (ačkoliv se nějak neozývá, takže nevím) by byl schopnej se do PV dostat kolem nebo chvilku po půl páté, Ajantis možná pojede autíčkem, takže je víceméně vlastním pánem, Tafif by na tom měl být stejně jako Raz a u AlieNa nevím, páč je na horách 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Sežeň spreje - a nevidím v tom žádný problém
(teda pokud nepočítám mimořádně vytočeného, až berserkovsky vzteklého Ajantise
)

Neferit: Ty spreje třeba ani nebudou potřeba - vždyť víš, co se stalo naposledy, když jsem si jen tak mimochodem posteskl, že není sníh.. 

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 25.2.2006 22:57, celkem upraveno 1 x.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ještě někdy budeš mít takhle hloupý nápady týkající se sněhu, tak ti garantuju, že ti za ně zničím účes

Ale možná by šlo použít obyčejnou lihovku
... 

Ale možná by šlo použít obyčejnou lihovku

- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
I am back!
na sraz přijedu určitě, i kdybych kvůli tomu musel vstát z hrobu
vlakem bych přijel v 16:00 a pak mi tam jede ještě hromada autobusů, ale to bych potřeboval nějak donavigovat na vlakáč
s cestou zpátky to bude trochu složitější protože si ještě ani nejsem jistý kam pojedu,
do Brna v 20:30 a 1:45, a do Otrokovic ve 20:48 nebo s Ajantisem do kroměříže a odsud v 22:42 (tedy pokud jste ho s tím sprejem moc nevyděsili a on opravdu pojede autem)
Neferit: tykadla vem pro všechny, v Olomouci jsme se už znemožnili takže teď musíme i v Prostějově
KOFiho kdyžtek Ajantis backstabuje holí, a pak už bude mít účes stejně na padrť, takže mu nějaký tykadla vadit nebudou

na sraz přijedu určitě, i kdybych kvůli tomu musel vstát z hrobu

vlakem bych přijel v 16:00 a pak mi tam jede ještě hromada autobusů, ale to bych potřeboval nějak donavigovat na vlakáč
s cestou zpátky to bude trochu složitější protože si ještě ani nejsem jistý kam pojedu,
do Brna v 20:30 a 1:45, a do Otrokovic ve 20:48 nebo s Ajantisem do kroměříže a odsud v 22:42 (tedy pokud jste ho s tím sprejem moc nevyděsili a on opravdu pojede autem)
Neferit: tykadla vem pro všechny, v Olomouci jsme se už znemožnili takže teď musíme i v Prostějově
KOFiho kdyžtek Ajantis backstabuje holí, a pak už bude mít účes stejně na padrť, takže mu nějaký tykadla vadit nebudou

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
A vypadá to, že jsi i vcelkuAlieN píše:I am back!![]()

S tykadlama bude jedinej problém - sehnat dostatek čelenek a alobaluNeferit: tykadla vem pro všechny, v Olomouci jsme se už znemožnili takže teď musíme i v Prostějově

Holí? Chichi, to mi připomíná jeden song - vít, jak to bolí, basebalovou holí

Dneska jdu zamlouvat plac, zamluvím to od čtyř (i když dorazíme drobátko později

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tááák, místo už je zamluveno
Jenom doufám, že si to ti dva mládí pánové, co tam na mě tak divně hleděli (a to jsem ani neměl tykadla
) a co vypadali poněkud vyvedení z míry jménem, na které jsem zamlouvala plac (SIGIL) poznačili správně (říkala jsem jim "od čtvrt na pět", ale co já vím, zaobírali se zrovna tím, že SIGIL asi nebude moje jméno
).
Jinak - jak už jsem psala v MULTIPLAYER-u, z důvodů špatného známkové skóre z chemie se mi nejspíš zakazuje internet, takže pokud by se vám něco přihodilo, tak vám sem rovnou (nebo spíš pro jistotu, vyberte si
) hodím červený tydlifón na mou maličkost (červený tydlifón = červený telefon = přímá linka)
776 892 609
P.S. KOFi měl pravdu - jmenuje se to tam Angelo
Tímto se omlouvám sa šíření zmatených informací
(a jako už typicky si půjdu stoupnout do kouta na hanbu
)

Jenom doufám, že si to ti dva mládí pánové, co tam na mě tak divně hleděli (a to jsem ani neměl tykadla

Jinak - jak už jsem psala v MULTIPLAYER-u, z důvodů špatného známkové skóre z chemie se mi nejspíš zakazuje internet, takže pokud by se vám něco přihodilo, tak vám sem rovnou (nebo spíš pro jistotu, vyberte si

P.S. KOFi měl pravdu - jmenuje se to tam Angelo

Njn, možná bysme skončili nějak takhleNeferit píše:Sežeň spreje - a nevidím v tom žádný problém(teda pokud nepočítám mimořádně vytočeného, až berserkovsky vzteklého Ajantise
![]()
![]()
)

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 1.3.2006 19:06, celkem upraveno 1 x.