3.Prostějovský (Olomoucký) srázek

Chcete se potkat se svými idoly z fóra? Domluvte si schůzku.

Moderátor: yenn

Zamčeno
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Já teda napevno počítám s tou sobotou za týden a začátek srazu bych viděl někdy mezi 16.-17.hodinou - tak se vyjádřete, co vám vyhovuje více..
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

No, ze zatím dostupných informací se dá s docela velkou pravděpodobností říct, že třeba Raz (ačkoliv se nějak neozývá, takže nevím) by byl schopnej se do PV dostat kolem nebo chvilku po půl páté, Ajantis možná pojede autíčkem, takže je víceméně vlastním pánem, Tafif by na tom měl být stejně jako Raz a u AlieNa nevím, páč je na horách 8-)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Škoda, že už není sníh, bo to už nebudeme moct Ajantisovi vyzdobit auto.. - leda, že bysme si zahráli na sprejery, co Nef :?: :-D ;-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Sežeň spreje - a nevidím v tom žádný problém :-D (teda pokud nepočítám mimořádně vytočeného, až berserkovsky vzteklého Ajantise :lol: :lol: :lol: )

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Neferit: Ty spreje třeba ani nebudou potřeba - vždyť víš, co se stalo naposledy, když jsem si jen tak mimochodem posteskl, že není sníh.. :twisted:
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 25.2.2006 22:57, celkem upraveno 1 x.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Jestli ještě někdy budeš mít takhle hloupý nápady týkající se sněhu, tak ti garantuju, že ti za ně zničím účes :twisted: :twisted: ;-)

Ale možná by šlo použít obyčejnou lihovku :think: ... :-D

Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

15:57 nebo 16:28
Je mi to docela jedno. Preferoval bych ale ten 15:57, bude o půl hoďky víc času.

A odjezd 20:48, nebo 22:28.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

I am back! :-D

na sraz přijedu určitě, i kdybych kvůli tomu musel vstát z hrobu :-D
vlakem bych přijel v 16:00 a pak mi tam jede ještě hromada autobusů, ale to bych potřeboval nějak donavigovat na vlakáč
s cestou zpátky to bude trochu složitější protože si ještě ani nejsem jistý kam pojedu,
do Brna v 20:30 a 1:45, a do Otrokovic ve 20:48 nebo s Ajantisem do kroměříže a odsud v 22:42 (tedy pokud jste ho s tím sprejem moc nevyděsili a on opravdu pojede autem)

Neferit: tykadla vem pro všechny, v Olomouci jsme se už znemožnili takže teď musíme i v Prostějově
KOFiho kdyžtek Ajantis backstabuje holí, a pak už bude mít účes stejně na padrť, takže mu nějaký tykadla vadit nebudou :lol:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

AlieN píše:I am back! :-D
A vypadá to, že jsi i vcelku ;-)
Neferit: tykadla vem pro všechny, v Olomouci jsme se už znemožnili takže teď musíme i v Prostějově
KOFiho kdyžtek Ajantis backstabuje holí, a pak už bude mít účes stejně na padrť, takže mu nějaký tykadla vadit nebudou :lol:
S tykadlama bude jedinej problém - sehnat dostatek čelenek a alobalu :lol:
Holí? Chichi, to mi připomíná jeden song - vít, jak to bolí, basebalovou holí :lol: Klidně zkusím sestrojit tykadla i pro našeho Robbieho, ale v tom případě doneste (Ajantisi, ty to budeš mít kousek) i svěrací kazajku, ať mi okamžitě neskáče po krku ;-)

Dneska jdu zamlouvat plac, zamluvím to od čtyř (i když dorazíme drobátko později 8-) ), ju?

Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Tááák, místo už je zamluveno 8-)

Jenom doufám, že si to ti dva mládí pánové, co tam na mě tak divně hleděli (a to jsem ani neměl tykadla :think: :lol: ) a co vypadali poněkud vyvedení z míry jménem, na které jsem zamlouvala plac (SIGIL) poznačili správně (říkala jsem jim "od čtvrt na pět", ale co já vím, zaobírali se zrovna tím, že SIGIL asi nebude moje jméno :lol: ).

Jinak - jak už jsem psala v MULTIPLAYER-u, z důvodů špatného známkové skóre z chemie se mi nejspíš zakazuje internet, takže pokud by se vám něco přihodilo, tak vám sem rovnou (nebo spíš pro jistotu, vyberte si ;-) ) hodím červený tydlifón na mou maličkost (červený tydlifón = červený telefon = přímá linka) :arrow: 776 892 609

P.S. KOFi měl pravdu - jmenuje se to tam Angelo :roll: Tímto se omlouvám sa šíření zmatených informací :roll: (a jako už typicky si půjdu stoupnout do kouta na hanbu :-P )

Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Tož teda jo. Přijedu rychlíkem 938 v 15:57.
Sejdeme se na hř... na nádraží.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Neferit píše:Sežeň spreje - a nevidím v tom žádný problém :-D (teda pokud nepočítám mimořádně vytočeného, až berserkovsky vzteklého Ajantise :lol: :lol: :lol: )
Njn, možná bysme skončili nějak takhle :arrow: Obrázek :-D
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 1.3.2006 19:06, celkem upraveno 1 x.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Pokusím se též dorazit na těch 16, ale za nějakou minutu neručím, pojedu ještě předtím omrknout lokalitu 1 pro PISS. Nemáte někdo velký zájem jet taky? ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ajantis_CG_thief píše:pro PISS
Sis tu zkratku öčividně oblíbil.. :lol:

Neferit: Jsi si jistá, že to číslo je správný :?: ;-)
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Kterou lokalitu myslíš?

Raz nepřijede. :-(
Zamčeno

Zpět na „Srazy a setkání“