Otázky k modům

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Elessar píše:A vies, o com su tie mody, alebo ich instalujes len preto, ze su v cestine? :)
brp a g3 neznam. Jinak vim..
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Wendeee
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendeee »

Chápu dobře že Asher of Embers (píšu to dobře ne) umožní jakémukoliv povolání používat jakoukoliv zbraň???
Peace on you too you son of a beach!!:-P
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Wendeee píše:Chápu dobře že Asher of Embers (píšu to dobře ne) umožní jakémukoliv povolání používat jakoukoliv zbraň???
Jo, pokud máš dostatečně vysoké vlastnosti - sílu a obratnost

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Wendeee
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendeee »

To sem chtěl slyšet, díky...
Peace on you too you son of a beach!!:-P
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

Měl jste někdo zaklínače s HLA z Refinements?
Já ještě nikoli, ale např. Shatter Magic !!!! a Shockwawe vypadají zajímavě (stejně jako ty ostatní...).
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

Velehal píše:Měl jste někdo zaklínače s HLA z Refinements?
Já ještě nikoli, ale např. Shatter Magic !!!! a Shockwawe vypadají zajímavě (stejně jako ty ostatní...).
už mám, ale Kelsey má jen pár prvních poviných HLA, tadyty teprv vezmu.
Jinak Energy storm je mazec...asi zkusim nakombit s Project Image... :-D
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

Jaké jsou povinné? Krom té jedny, co umožňuje přístup k dalším a dává + 1 k charismě?
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

Aspoň to bude zábava. Alcarita není klíčové kouzlo (vážně ne, stačí Time Stop + Spell Strike + Spell Trigger: Breach + 2x Lower Resistance) a pak je to stejné...
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Keďže otázky&odpovede sú zamknuté tak to napíšem sem (je tu aj možná súvislosť) - zistil som totiž dosť nemilú vec a to, že improved haste mi nezdvojuje počet útokov za kolo - resp. v "record" je zmena zo 4 na 8 - ale aj tak dám iba 4 - môže to byť kvôli modom?
There is a limit to stupidity.
182
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Tak to nevim, mě je mění určitě, ozkoušeno na Solovi, útočí potom skoro jak s Whrirlwhindem. A mody mam taky, Tacticse, Ascension, Refinements z těch co by tohle mohly ovlivňovat. Nemáš spíš u té postavy něco jako Ring of Free Action?
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Tak blbý zas nie som. :-? Mám podozrenie, že to bude súvisieť nejak s fixom na boots of speed (možno?). :think:
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

CrowX: A jaký máš fix? Pokud ten, co je mění tak, že pouze zvyšují rychlost pohybu, tak by to na počet útoků mít vliv nemělo... Myslím :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ja presne ani neviem, či nejaký fix mám - myslím, že item upgrade alebo nejaký iný mod má napr. vlastné boots of speed resp. kombinované boots of speed + b. of avoidance, grounding etc a tie fungujú v pohode - keď sa na to tak dívam, tak to asi tým fakt nebude - hm ale čím potom - pretože v record mi proste ukazuje, že mám 8 útokov, ale aj tak dám za kolo iba 4 rany - no nič ešte skúsim prekopčiť override a pozriem, či to bude robiť aj potom.
182
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Tak som si odskúšal pôvodný override a nefunguje to ani tam - hm a nefunguje ani normálny haste, teda nepridáva mi +1 útok - žeby nejaká interná chyba mojej verzie BG??? :!: :-?
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

CrowX píše:Tak som si odskúšal pôvodný override a nefunguje to ani tam - hm a nefunguje ani normálny haste, teda nepridáva mi +1 útok
Vzpomeň si, jak ten bug rozsáhle probíral drake127 ještě na bg.cz - prostě boty rychlosti mají v původní hře spoustu problémů - třeba nefungujou off-hand útoky a kdo ví, co ještě. Nejlepší řešení bylo pokud si vzpomínám upravit boty tak, aby jediné co měnily byla rychlost pohybu postavy.

Ale podrobnosti nevím ani na to nemám odkazy - jak říkám, drake127 se o tuhle problematiku mám dojem docela zajímal :-?

Tady je citát z jednoho baldurdsh fixpacku (ale tam to myslím taky nevyřešili nějak bezproblémově - ale s jistotou to nemůžu tvrdit :-? ):
File BOOT01.ITM; a modified version of the item definition for the Boots Of Speed. Several bugs with the effect of these boots are resolved:

1) The item was defined as a permanent Haste spell with some flags altered, which suppressed a real Haste spell from being applied to the wearer
2) The effect doubled the initiative round. This meant that the first attack was wasted; a character with only one attack per round might stand around for up to two rounds before making the first attack
3) Because the doubled initiative round wasted the first attack, a character who tried a backstab would come out of invisibility before the first attack was actually made, leaving them vulnerable with an uninjured enemy
4) The most recently noticed effect: Haste in all forms suppresses off-hand attacks when dual-wielding, so wearing the unfixed Boots eliminated off-hand attacks
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“