brp a g3 neznam. Jinak vim..Elessar píše:A vies, o com su tie mody, alebo ich instalujes len preto, ze su v cestine? :)
Otázky k modům
Jo, pokud máš dostatečně vysoké vlastnosti - sílu a obratnostWendeee píše:Chápu dobře že Asher of Embers (píšu to dobře ne) umožní jakémukoliv povolání používat jakoukoliv zbraň???
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
už mám, ale Kelsey má jen pár prvních poviných HLA, tadyty teprv vezmu.Velehal píše:Měl jste někdo zaklínače s HLA z Refinements?
Já ještě nikoli, ale např. Shatter Magic !!!! a Shockwawe vypadají zajímavě (stejně jako ty ostatní...).
Jinak Energy storm je mazec...asi zkusim nakombit s Project Image...

Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ja presne ani neviem, či nejaký fix mám - myslím, že item upgrade alebo nejaký iný mod má napr. vlastné boots of speed resp. kombinované boots of speed + b. of avoidance, grounding etc a tie fungujú v pohode - keď sa na to tak dívam, tak to asi tým fakt nebude - hm ale čím potom - pretože v record mi proste ukazuje, že mám 8 útokov, ale aj tak dám za kolo iba 4 rany - no nič ešte skúsim prekopčiť override a pozriem, či to bude robiť aj potom.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vzpomeň si, jak ten bug rozsáhle probíral drake127 ještě na bg.cz - prostě boty rychlosti mají v původní hře spoustu problémů - třeba nefungujou off-hand útoky a kdo ví, co ještě. Nejlepší řešení bylo pokud si vzpomínám upravit boty tak, aby jediné co měnily byla rychlost pohybu postavy.CrowX píše:Tak som si odskúšal pôvodný override a nefunguje to ani tam - hm a nefunguje ani normálny haste, teda nepridáva mi +1 útok
Ale podrobnosti nevím ani na to nemám odkazy - jak říkám, drake127 se o tuhle problematiku mám dojem docela zajímal

Tady je citát z jednoho baldurdsh fixpacku (ale tam to myslím taky nevyřešili nějak bezproblémově - ale s jistotou to nemůžu tvrdit

File BOOT01.ITM; a modified version of the item definition for the Boots Of Speed. Several bugs with the effect of these boots are resolved:
1) The item was defined as a permanent Haste spell with some flags altered, which suppressed a real Haste spell from being applied to the wearer
2) The effect doubled the initiative round. This meant that the first attack was wasted; a character with only one attack per round might stand around for up to two rounds before making the first attack
3) Because the doubled initiative round wasted the first attack, a character who tried a backstab would come out of invisibility before the first attack was actually made, leaving them vulnerable with an uninjured enemy
4) The most recently noticed effect: Haste in all forms suppresses off-hand attacks when dual-wielding, so wearing the unfixed Boots eliminated off-hand attacks
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.