Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Swashbuckler
Sigilan

Příspěvek od Swashbuckler »

Vamp: Ale vždyť jsi psala, že s někým nějak zásadně nespíš? Takže to je ta druhá možnost?
http://www.walla.com (log: Findecano / pas: Tasartir)
Inbox/Comics
Aktuality: Omrkněte to 18.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Swashbuckler: Um gottes willen :lol: ! To existuje jako jen tenhle způsob :twisted: ?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

KOFi píše:Takže něco jako ve filmech.. - prostě Time Stop a následné zasněné sledování jejích elegantně zpomalených pohybů :?: :-D
E e - s vnímáním její fyzické krásy to nesouviselo. Navíc stála na místě ;-) ...Její křivky s tím skutečně měly jen pramálo společného (i když na tom všem také jistě měly svůj podíl ;-)) - to hlavní byl totiž pocit vyvolaný pohledem do její tváře, ze které vyzařovalo něco krásného - až uklidňujícího. Ostatní křivky jsem začal pozorněji sledovat až když se rozešla (ej to je výraz :doh:) směrem pryč 8-)
Naposledy upravil(a) Frosty dne 13.3.2006 23:37, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vampiria píše:Když paní Noc rozpoutá své vlasy
a její kocour lapá po hvězdách
vracejí se dávno mrtví
po stezkách našich snů
:shock: :-P (odkud to je??? má dojem, že to znám, ale nevzpomínám si na zdroj :-? )

Swashbuckler: IMO to nemá smysl nějak hrotit (v podstatě souhlasím s Vampirií - wjecy se dějí 8-) ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Swashbuckler
Sigilan

Příspěvek od Swashbuckler »

Seven: Jistě, nemá cenu. ba ani smysl to hrotit.
http://www.walla.com (log: Findecano / pas: Tasartir)
Inbox/Comics
Aktuality: Omrkněte to 18.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Co byste řekli na kluka, který holce vyhrožuje sebevraždou, pokud se s ním rozejde (resp. nedá znovu dohromady) :?: - To se totiž právě děje jedné mé kamarádce a po tom, co mi vykládala, musím říct, že ten její bývalej (a to spolu byli hodně krátce) nemá v sobě kouska cti ani hrdosti a skutečně nechápu, čeho si myslí, že podobným chováním dosáhne.. :roll: :-? :snooty:
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 19.3.2006 0:15, celkem upraveno 2 x.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

KOFi: Je to malé dítě. Ať se na něj vykašle, za takové chování si nic jiného nezaslouží. A s největší pravděpodobností si potom stejně nic neudělá.
Ještě nikdy nebyla rada tak lehká ;-)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Ja by som povedal, že je to totálny hysterický chudák. Takto sa racionálne uvažujúci človek chovať proste nemôže... to je asi všetko... ;-) 8-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

V jednom kuse jí píše, volá, vyvádí, zapojuje do toho i svoje kamarády a ona už je z toho pěkně otrávená, vynervovaná a zdeptaná - jsem jí říkal, ať mu teda dá k té sebevraždě zelenou, protože to stejně neudělá (i když stát se může všechno :roll: )..
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 19.3.2006 0:30, celkem upraveno 2 x.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

KOFi píše:...ať mu teda dá k sebevraždě zelenou, protože to stejně neudělá...
Ja súhlasím... a ak ju urobí bude to jeho vina a jeho problém... ona ho na svedomí mať nebude...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Yachiko píše:
KOFi píše:...ať mu teda dá k sebevraždě zelenou, protože to stejně neudělá...
Ja súhlasím... a ak ju urobí bude to jeho vina a jeho problém... ona ho na svedomí mať nebude...
To jsou přesně má slova :!: ;-)
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Yachiko píše:ona ho na svedomí mať nebude...
No, tak to bych neřekl, zabije-li se, minimální porci viny v tom slečna mít bude, navíc si to do konce svého života bude vyčítat. Těžko mi poradit, jak by se měla zachovat, takhle jednoduše říct "vykašli se na něj a nech ho být" nejde, to je třeba řešit trochu delikátněji. Ať se slečna zachová jako každá jiná ženská - vytáčky, lži, ať do toho zapojí své kamarádky, ať ho zkusí pomluvit tak, aby ho max. urazila a aby se o tom dověděl... tohle řešit "férově" asi moc nejde.
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

SiNuHeT píše: zabije-li se, minimální porci viny v tom slečna mít bude, navíc si to do konce svého života bude vyčítat...
To už závisí od miery svedomia jednotlivca či momentálnemu citovému vzťahu k tomu bláznovi... ;-)
Wazikasi
Sigilan

Příspěvek od Wazikasi »

Kofi: Nesnáším citové vydírání. Mám kamaráda a tomu jeho přítelkyně vyhrožovala stejně. A protože on je trochu neprůbojný, trvalo mu 2 roky!!, než se od ní dokázal odpoutat... Není snadné to vyřešit, protože člověk si pořád říká co kdyby.. Ale má vlastní zkušenost s tím, je, že kdo se chce opravdu zabít, moc o tom nemluví..a kdo mluví, chce jen cosi demonstrovat..
Já si o takovém člověku myslím, že si nezaslouží kousek úcty, respektu či ohledů...(které nemá ani sám k sobě) maximálně tak trochu politování jeho vlastní ubohosti.
Slečně to nezávidím, protože tihle lidé nemají žádnou soudnost, neuvědomují si vlastní bezohlednost a neakceptují jiné argumetny než své vlastní.. Řešení musí být individuální..ovšem se stejným cílem a tím je samozřejmě se ho zbavit a nevracet se k němu.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

KOFi: Ať mu koupí slušivý konopný provaz :twisted:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“