Fallout 1 a 2

Opusťte svůj vault a vydejte se do postapokalyptického světa plného nájezdníků, radiace a mutantů.

Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon

Odpovědět
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Ajantis píše:sevencreature:
Tak Ty už jsi také "diktátor vkusu"? Dle Jaba je to snad polovina fóra, tak bychom si možná mohli založit nějaký klub. :mrgreen:
Poptejte si u Arthaliona. ;-)

P.S. Černý rolák mám taky! :-P

7c: Kdyžtak si těch posledních pár postů přesuň někam do čelenky (pokud bude diskuze pokračovat). Možná by šly i k nějakému tamnímu tématu přihodit.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Jab: :lol: Jj, černé roláky mají své kouzlo 8-) Taky bych to přesunul, ale nevím kam - možná do Arthalionova threadu? :mrgreen: Každopádně pod vlivem podvratných (rozuměj vynikajících špaget a) italských krevet, Stelly Artois a Ježka radši nehodlám riskovat...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Saruman
Dabus

Příspěvek od Saruman »

Co to jako má být?!
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!

Persian saying
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Saruman píše:Co to jako má být?!
Snaha přetáhnout všechny ty kvalitní uživatele z MadBrahminy. :mrgreen:
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Saruman píše:Co to jako má být?!
Neremcej a moderuj :mrgreen: ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

:lol:
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Co myslíte? Je schopnej Fallout zabavit i v dnešní době? Možná bych ho skusil ( pokud bych dostal VIP status na RPG hrách).
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

SlipKnoT: tvoje otázka zavání vpravdě řečenickým podtextem ;-) Samozřejmě, že JE schopnej zabavit. Pokud tě zabaví Infinity hry a pokud nemáš výhrady proti post-apo settingu, pak nevidím důvod, proč by Fallout zabavit nedokázal...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

SlipKnoT píše:Co myslíte? Je schopnej Fallout zabavit i v dnešní době?
Není mi moc jasné co s tím má společného doba. Falaut byla výborná hra když vyšla a od té doby se, pokud vím, na ní nic moc nezměnilo... snad tedy až na to, že se stala naprosto kultovní. Po světě se koneckonců potácí kreatury, které falautem ŽIJÍ - o tom, jestli dokáže zabavit není žádná diskuze.

vlasák: kůl :-D
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Otázka by spíš měla znít "Je schopnej zabavit Fallout 3" v dnešní době?

Po hraní Oblivionu se zatím přikláním k tomu, že "zabavit" rozhodně ano, jestli "bavit", to je diskutabilní :think:

Ale to už je OT.

Moje jediná "výtka" k Falloutům je ta, že (pokud je mi známo) je není možné hrát ve vyšších rozlišeních - bodl by nějaký "port" který by umožnil použit nějaký standardně používaný scaler (Sai, SuperEagle apod.) a vyšší rozlišení. Hrát kvůli tomu Fallout v DosBoxu se mi nechce :-)

Jo, a taky trochu delší nahrávací časy (opět - nechce se mi před hraním kopírovat Fallout na RAM disk, jen aby se hra uráčila být trochu rychlejší :-) ).
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 11.9.2007 16:10, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Illuminating
Sigilan

Hamster píše:
SlipKnoT píše:Co myslíte? Je schopnej Fallout zabavit i v dnešní době?
Není mi moc jasné co s tím má společného doba. Falaut byla výborná hra když vyšla a od té doby se, pokud vím, na ní nic moc nezměnilo... snad tedy až na to, že se stala naprosto kultovní. Po světě se koneckonců potácí kreatury, které falautem ŽIJÍ - o tom, jestli dokáže zabavit není žádná diskuze.

vlasák: kůl :-D
Co s tím má společného doba? A ty si myslíš, že pokud by jsi nikdy v "pravěku" nehrála dungeon master, a nainstalovala ho až v tuhle dobu, že by tě bavil alespoň z půlky tak, jak tě mohl bavit v "pravěku"? Já si myslim že ne... :-?
Saruman
Dabus

Příspěvek od Saruman »

SlipKnot: Co to jako má být? Snaha někoho zesměšnit záměnou rodu? :-D

A ani jinak nerozumím. Já hrál kupříkladu v časově blízkých obdobích Albion (1996) a The Elder Scrolls: Morrowind (2002) a první z jmenovaných mě bavil nepoměrně více. Znamená to, že je se mnou něco v nepořádku?
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!

Persian saying
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Saruman: :shock: Teď mi došlo, že Doom vyšel v roce 1994 :shock: Tzn. za šest let byl rok 2000 a za dalších 6 let byl rok 2006. Teda, hry se nějak moc nevyvinuly :shock: Vždycky jsem bral Albion jako děsně starou hru (a to jsem ho hrál před rokem 2000). To je šílený, jak ten čas letí. Morrowind už je vlastně taky fosilie...
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

SlipKnoT: Abych ti odpověděl na tvojí otázku, ano. Dungeon Mastera, Albion, Wizardry 7, Realms of Arkania a jiné "historické" RPG jsem hrál poprvé cca. před třemi lety a nemůžu říct že by mi přišli nudné jenom proto že v té době již byly 10 let staré... Zvlášť když jsou v mnoha věcech (imho) o dost lepší než většina dnešních her... A o Falloutu platí to samé. A btw, proč oslovuješ Hamstera v ženském rodě? :-D

7c: BG, IWD a P:T jsou vlastně fosílie taky :-D
Naposledy upravil(a) AlmSiVi dne 11.9.2007 16:28, celkem upraveno 1 x.
Illuminating
Sigilan

No... Když si to tak vezmu, doom jsem hrál někdy v roce 1999... Jde mi o to jestli má fallout co nabídnout.
BTW: Morrovind bych jako zastaralý RPG ještě nebral.
EDIT: Chvíli jsem si myslel že to psala a já psal neferit... :lol: sorry
Odpovědět

Zpět na „Fallout“