Fallout 1 a 2
Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon
- PinHead
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fallout 1 a 2
Zdravim, hraju F2 poprve a mam 2 dotazy ohledně vybavení parťáků:
1. Jak donutím Sulika, aby přestal používat kladivo a začal používat "samopalá"? Má ho i s municí v inventáři a nic.
2. Jak donutím parťáky, aby začali nosit zbroje? Po menším masakru v kasinu mam hromadu dobrých zbrojí a nevím, jak je mám Sulikovi dát (má je v inv.)
Přes dialogy to nikam nevede, nikde jsem žádnou dialogovou možnost změny vybavení nenašel. Díky za odpovědi.
1. Jak donutím Sulika, aby přestal používat kladivo a začal používat "samopalá"? Má ho i s municí v inventáři a nic.
2. Jak donutím parťáky, aby začali nosit zbroje? Po menším masakru v kasinu mam hromadu dobrých zbrojí a nevím, jak je mám Sulikovi dát (má je v inv.)
Přes dialogy to nikam nevede, nikde jsem žádnou dialogovou možnost změny vybavení nenašel. Díky za odpovědi.
Miluju ŠPENDLÍKY A HLAVY!!!!!!!!!!!
Adun Toridas!
Adun Toridas!
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
PinHead: Combat Control, Use Best Armor/Use Best Weapon v kombinacii s preferovanim urciteho typu zbrane a vchadzania mu do inventara
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- PinHead
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
hm..asi budu vypadat jako trouba,ale nemohl bys to popsat trochu složitěji? Teď jsem to zkoušel ve hře, ale nevedlo to k výsledku. Kde (nebo co) je ten Combat Control?xRage píše:PinHead: Combat Control, Use Best Armor/Use Best Weapon v kombinacii s preferovanim urciteho typu zbrane a vchadzania mu do inventara
Adun Toridas!
Adun Toridas!
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No pises ze mas Sulika, takze to musi byt dvojka(inak si ma tymto postom rpinutil si ju znova na par minut zahrat
) no rpsote si pokecaj s nim, napravo hore mas ze bojove menu, myslim(ak mas cestinu) a tam sa uz skus trochu intuitivnejsie orientovat :P
Nemam ti spravit radsej screen?

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
- PinHead
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
hm doteď jsem o nějakém přístupu do bojového menu přes číslice neměl ani ponětí:-) díky moc, jdu vyzkoušet.xRage píše:No pises ze mas Sulika, takze to musi byt dvojka(inak si ma tymto postom rpinutil si ju znova na par minut zahrat) no rpsote si pokecaj s nim, napravo hore mas ze bojove menu, myslim(ak mas cestinu) a tam sa uz skus trochu intuitivnejsie orientovat :P
Adun Toridas!
Adun Toridas!
On myslel dvojka jako druhý díl.PinHead píše:hm doteď jsem o nějakém přístupu do bojového menu přes číslice neměl ani ponětí:-) díky moc, jdu vyzkoušet.
xrage: Raději mu ten screen udělej.

- PinHead
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Už není třeba....už je to vyřešenoJab píše:On myslel dvojka jako druhý díl.PinHead píše:hm doteď jsem o nějakém přístupu do bojového menu přes číslice neměl ani ponětí:-) díky moc, jdu vyzkoušet.
xrage: Raději mu ten screen udělej.
Adun Toridas!
Adun Toridas!
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Takže, no... mám problém. Som v Military Base... Na prvom poschodí som údajne vypol polovicu ochranných polí... Bohužiaľ okrem toho, že mi to hra vypísala, sa to nijak neprejavilo. Predsa som to ale len pretrpel a tam, kde som sa musel dostať cez zelené polia, som trpezlivo poškodzoval terminály, až som sa dostal na 3. poschodie... A konečne problém- dostal som sa do miestností, kde je Flip a Sarah, bohužiaľ obidva terminály sú z opačných strán, ako som ja. Existuje nejaké riešenie (resp. nevšímol som si niečo podstatné), alebo tam postava bude ostane už navždy? (starší save síce mám, ale predsa len by som sa rád dostal ďalej...)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Použij na ta pole dovednost Opravování a když budeš úspěšný, tak se pole na chvíli vypne.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No, ja som tak "opravoval" terminály- ide to aj priamo na pole? Keď som to skúšal, tak mi len vypísalo, že sa oprava nepodarila (u terminálu to bolo konkrétnejšie, resp. nepodarilo sa poškodiť el. pole)... Ale je pravda, že s so samotným poľom som nemal takú trpezlivosť ako s terminálmi...
EDIT: Tak som to nakoniec skúšal- na samotné dvere to síce nešlo, ale prišiel som na to, že blízko je taký nenápadný zdroj, na ktorý to tiež funguje- takže ďakujem :)
EDIT: Tak som to nakoniec skúšal- na samotné dvere to síce nešlo, ale prišiel som na to, že blízko je taký nenápadný zdroj, na ktorý to tiež funguje- takže ďakujem :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem úspěšně obešel problém s instalací Falloutu 2 a pustil jsem se do hry. Mám jen několik dotazů:
1) Která vlastnost ovlivňuje sexuální výkon postavy? Když mi masérka v Klammathu řekla, že to byla nějaká rychlovka, trochu jsem se zastyděl
2) Jsou ve hře nějaké zajímavé questy pro záporáky nebo to je jako BG2 (tzn. na houby)?
3) Jaký je rozdíl mezi obtížností hry a bojů? Resp. co která ovlivňuje?
1) Která vlastnost ovlivňuje sexuální výkon postavy? Když mi masérka v Klammathu řekla, že to byla nějaká rychlovka, trochu jsem se zastyděl

2) Jsou ve hře nějaké zajímavé questy pro záporáky nebo to je jako BG2 (tzn. na houby)?
3) Jaký je rozdíl mezi obtížností hry a bojů? Resp. co která ovlivňuje?
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
"That's what I call rough love."
Carlos:
1) Sexuální výkon ovlivňuje charisma, odolnost, hbitost, síla, perk kamasutra, trait sex appeal a další drobnosti. Zrovna na tomhle si dali autoři záležet...
3) Obtížnost hry ovlivňuje hod virtuální kostkou v nebojových situacích. Např. při páčení zámků. Obtížnost boje mění u nepřátelů přesnost zásahu, damage který způsobují a snad i jak často za tah mohou zaútočit. Pokud máš CD Fallouta, tak je na něm manuál v pdf, kde to máš popsané.
1) Sexuální výkon ovlivňuje charisma, odolnost, hbitost, síla, perk kamasutra, trait sex appeal a další drobnosti. Zrovna na tomhle si dali autoři záležet...
3) Obtížnost hry ovlivňuje hod virtuální kostkou v nebojových situacích. Např. při páčení zámků. Obtížnost boje mění u nepřátelů přesnost zásahu, damage který způsobují a snad i jak často za tah mohou zaútočit. Pokud máš CD Fallouta, tak je na něm manuál v pdf, kde to máš popsané.
Life's hard, time's short, take it easy, fuck it all!
- Illuminating
- Sigilan
C
Ve hře je hromada questů pro záporáky, vlastně mi příjde, že je hra pro záporáky jako stvořená. Co bych ti ale doporučil - neber Fallout 2 vážně, mohl bys bejt zklamanej. Neni to jako jednička, tady je všude samá podivná narážka a vtípek. Je to super zábava, ale když jsem to bral poprvé vážně, tak jsem to odinstaloval a nainstaloval až po době.
A sex stojí ve Fallout za nic, žádná animace, prostě nic.
A když už jsme u toho, já byl jednou v New Reno a pořád jsem tam souložil až se mi najednou stalo, že jsem přišel k jednomu bodu hbitosti. Nějak jsem to pak nahrál a snažil se zjistit, jak se mi to stalo, ale nic. Nevíte jak se to dá udělat? To musím vybírat v určitém pořadí? (ty možnosti v bordelu kočičí packa)

A sex stojí ve Fallout za nic, žádná animace, prostě nic.
A když už jsme u toho, já byl jednou v New Reno a pořád jsem tam souložil až se mi najednou stalo, že jsem přišel k jednomu bodu hbitosti. Nějak jsem to pak nahrál a snažil se zjistit, jak se mi to stalo, ale nic. Nevíte jak se to dá udělat? To musím vybírat v určitém pořadí? (ty možnosti v bordelu kočičí packa)
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jak chceš jako brát počítačovou hru vážně?SlipKnoT píše:Co bych ti ale doporučil - neber Fallout 2 vážně, mohl bys bejt zklamanej.

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.