jj konec je opravdu skvělýMCZ píše:Navíc návázání na předchozí děj a především zakončení mi přišly hodně dobře zvládnuté.
Film - archív
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
7c: hh čím to asi bude
btw: tohle už je sice starší a asi to znáte, ale stejně je to skvělé - Teminator parody

btw: tohle už je sice starší a asi to znáte, ale stejně je to skvělé - Teminator parody

- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Priznavam sa bez inkvizicie, ze som Terminatorov este nevidel...
Akcne filmy zrovna nie su to, bez coho by som neprezil ani tyzden, Arnieho vazne nemusim (hlavne od doby isteho umeleckeho skvostu Batman a Robin) a bojim sa, ze az na uvodnu pesnicku z T2 by to bola strata casu... Ale kedze je to vsade tak urputne vynasane do neba, tak si na to urcite niekedy cas najdem... 

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Elessar: Arnold natočil (hlavně v pozdější době) opravdu dost špatných filmů, to nepochybně. Ale na druhou stranu, natočil i několik moc dobrých filmů, které to dostatečně vyvažují. Mimo věčné sci-fi klasiky jako jsou Terminátoři či Predátor (pouze 1. díl), vzpomeňme například Barbara Conana, Total Recall, z žánrů komedií se mi pak moc líbily Pravdivé lži
.
BTW konkrétně za propadák B&R nemůže podle mě on (první čtyři Batmani totiž měli dost dobrých herců), ale režisér, jehož jméno se ani neodvažuji vyslovit
.

BTW konkrétně za propadák B&R nemůže podle mě on (první čtyři Batmani totiž měli dost dobrých herců), ale režisér, jehož jméno se ani neodvažuji vyslovit

- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Arnold má pravda dost podprůměrných filmů, ale přece jen se v jeho filmografii najde pár skvělých děl:Terminátoři 1a2, Predátor, Pravdivé lži, Barbar Conan...
Několik lehce nadprůměrných až průměrných:Ničitel Conan, Dvojčata, Policajt ze školky, Poslední akční hrdina
, Terminátor 3...
Něco filmů podprůměrných až špatných: Rudá Sonja, Komando
, Likvidátor, Rolničky, kam se podíváš ...
A pár neuvěřitelných propadáků a dementních filmů: Herkules v New Yorku
,Batman a Robin
, Junior
...
Asi tak...

Několik lehce nadprůměrných až průměrných:Ničitel Conan, Dvojčata, Policajt ze školky, Poslední akční hrdina

Něco filmů podprůměrných až špatných: Rudá Sonja, Komando

A pár neuvěřitelných propadáků a dementních filmů: Herkules v New Yorku

Asi tak...

The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě jsou jeho nejlepší filmy: T1, T2, Barbar Conan, Predátor, Total Recall a Pravdivé lži
nadprůměrné filmy: Dvojčata (Arnold a Danny se výborně doplňují), Komando (moje oblíbené béčko
), Policajt ze školky (na tom jsem vyrostl) a T3
velmi slabé filmy: Poslední akční hrdina, Junior, Rolničky, kam se podíváš, pokračování Barbara Conana, Protiůder, Likvidátor, Konec Světa a Protiúder
a pak naprostý odpad: Šestý den , Batman a Robin a naprostá zhovadilost jménem Běžící muž
Velice mě taky pobavilo jeho cameo ve Vítejte v džungli
nadprůměrné filmy: Dvojčata (Arnold a Danny se výborně doplňují), Komando (moje oblíbené béčko

velmi slabé filmy: Poslední akční hrdina, Junior, Rolničky, kam se podíváš, pokračování Barbara Conana, Protiůder, Likvidátor, Konec Světa a Protiúder
a pak naprostý odpad: Šestý den , Batman a Robin a naprostá zhovadilost jménem Běžící muž
Velice mě taky pobavilo jeho cameo ve Vítejte v džungli