Volná diskuse

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Jab píše: Přijde mi fascinující, když návštěva opovrhuje pravidly hostitelů... Kór když ti nejvíce křičící z pravidla nikdy nic hostiteli nepřinesli, s ničím mu nepomohli.
Máš talent. ;) Opravdu nechceš začít s Rechtradikalismem? :lol:
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Jab má pravdu. Je tu typ uživatelů co sem jen nakydá kopu hnoje a přidělávají práci. A když jim na ni někdo šáhne, začnou bezostyšně pořvávat, co to má jako znamenat. :roll:
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Lerek píše:Máš talent. ;) Opravdu nechceš začít s Rechtradikalismem? :lol:
S multikulturalismem a odporem k němu bych tohle nesrovnával. Jednak dotyční nejsou příslušnící jiné kultury a druhak se jejich vykýblováním (tzn. BANem) ze Sigilu nijak nezhorší jejich sociální situace (no, i když...) nebudou nuceni se vrátit do nuzných podmínek svého dřívějšího života (no, i když...).
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Jab píše:Nef. Sr.: Ty, víš co mě štve? Že když smažu spam a hádky (a že to byla hádka, když se Artemis začal ohánět nadávkami typu "inteligentní j...........když ti nejvíce křičící z pravidla nikdy nic hostiteli nepřinesli, s ničím mu nepomohli.
Jab: Se vším nesouhlasím, ale jistý (asi i větší) podíl pravdy tam je... :think:

A poněvadž je tu volná diskuze se zeptám proč se nevytvoří téma s jednoduchým názvem SPAM? Tam by se házel všechen bordel co tu vyroste a nebude to na hadrníku což je v podstatě opadkový koš... Nebylo by to svým způsobem řešení?
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Artemis Entreri
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artemis Entreri »

Hmm hele Kebule tohle není tak špatný nápad ale co na to Jab?
Obrázek

With each kill I grow wiser, and with added wisdom I grow stronger.

Artemis Entreri
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

KEBULE píše:A poněvadž je tu volná diskuze se zeptám proč se nevytvoří téma s jednoduchým názvem SPAM? Tam by se házel všechen bordel co tu vyroste a nebude to na hadrníku což je v podstatě opadkový koš... Nebylo by to svým způsobem řešení?
Zcela jistě ne. Tohle "téma" by spíše jen nalákalo další spammery. A nevím, proč bychom měli takhle snižovat úroveň fóra, jen aby se tu někdo mohl vykřičet...
Artemis Entreri
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

MCZ nevim jak to myslíš snižovat úroveň fora, nejradikálnější spammeři by se tam vykřičeli ze svých lidských nesnází a sigil team by se pak nemusel rozčilovat nad přebytkem spammu v ostatních threadech.
Obrázek

Artemis Entreri
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Nápad se spam vláknem je hloupost. A Jab má pravdu - kdokoliv sem přijde, má k tomu podmínku ctít pravidla. Jinak z fóra bude binec. Je jen škoda, že hlavní aktéři mají mimořádnou schopnost utéci jak malé děti a nepřiznat chybu. Já přece nechci aby se kdokoliv za smazání toho co pravidla poruší omluvil. Jen aby zde klidně napsal - to co jsi napsal není fér - mažu a máš výstrahu.

Pak se ST a ostatní pokouší za ně na něčem domluvit a dostat fórum na normální úroveň. Já si tu smazaninu přečetl a bylo to stejně mizerný jak to co zde bylo nedávno kde kdosi sprostě útočil na St a terč si udělal z Vampirie.

Nejhorší je, že jsem se asi špatně vyjádřil. Já nezpochybnil to co jsi Jabe uděla s tou šíleností. Celý můj příspěvek byl adresován všem uživatelům tohto fóra. Na Tebe a ostatní z ST jsem měl jedinou věc - ten podpis. Některé z vás znám osobně a nedokázal jsem se smířit s tím, že se k něčemu takovému necháte vyprovokovat, to konkrétně Ty nemáš zapotřebí a ostatní z ST co se připojili také ne. Je to pod vaši úroveň a pod úroveň práce kterou děláte.

Mě jde jen o jedno, aby zde byla pohoda, proudily informace a šli jsem jako zájmová skupina dál.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Neferit Sr. píše:Jen aby zde klidně napsal - to co jsi napsal není fér - mažu a máš výstrahu.
Tohle jsem také přesně udělal. :-?
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Neferit Sr. píše:Na Tebe a ostatní z ST jsem měl jedinou věc - ten podpis. Některé z vás znám osobně a nedokázal jsem se smířit s tím, že se k něčemu takovému necháte vyprovokovat, to konkrétně Ty nemáš zapotřebí a ostatní z ST co se připojili také ne. Je to pod vaši úroveň a pod úroveň práce kterou děláte.
Tak vůbec nechápu, proč používáš spojení "necháte se vyprovokovat" - mě tenhle nápad koloval v hlavě před jeho realizací asi týden a přišlo mi to vzhledem k tehdejší situaci hodně trefné. Takže když se prvně objevil, nebyl to žádný náhlý zkrat, ale předem zvážený čin. Popravdě mě ani nenapadlo, že by tahle malá recese mohla stálejšího užitele takhle provokovat :shock:.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

MCZ - víš, jde o to, že jsou zde lidé, kterým z různých důvodů jakékoliv zlehčování fašismu vadí. Nemyslím že by kdokoliv ze ST měl nějaké zlé úmysly, ale ty neměl ani Horváth... Prostě to pro některé z nás stále nevyznívá dobře, i když uznávám,že vzhledem k okolnostem, to mělo vtip.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

MCZ píše:Zcela jistě ne. Tohle "téma" by spíše jen nalákalo další spammery. A nevím, proč bychom měli takhle snižovat úroveň fóra, jen aby se tu někdo mohl vykřičet...
Tak ne, to byl jen nápad... ;-) Ale opravdu si nemyslím, že by to nalákalo další spamery. A i kdyby pokud by blbli tam, stačilo by to jednou za měsíc smazat... Ale dobře říkáš že ne, tak ne. :-)
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

No, jsou i přísnější fóra :wink: Namátkou jedny z pravidel (víceméně je to všude podobné - všude znamená na komunitních fórech, kam chodí hodně lidí a jsou tam docela problémy):
If your post doesn't add to the discussion in the current thread, it will most likely be deleted, if you repeat this, you will lose the ability to post.

Do not spam. Spam is useless one sentence posts that have little relevance or randomly posting a reply just to gain posts and not even having any interest in the thread. Spam belongs in the toilet.

Try to use English that everyone can understand. Sometimes a typo isn't that much of a problem, but if it comes to the point where members have to read your post three times just to understand it, then there is problems and it might have to dealt with by action.

Don't be excessive with foul language.

Obey the Admins and the Mods or you'll die...in more than one way.

Don't flame, it will put you in a world of hurt.

Don't double post, if you do it by accident an admin or mod will delete the post.

When making a new thread post it in the right section, an admin or mod will move it, but repeated offenses end with warning.

Don't try to go around the rules as you will be severely punished.

People who actually are very well a core part of the forum know how to spam correctly by not killing the flow.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

a vítězem o nejdebilnější pravidla je moje oblíbené Military Fórum! (Na pár zákazech mám přímou odpovědnost)
Všeobecná pravidla pro uživatele Military fóra
=================================

Není dovoleno používat vulgární výrazy a urážky.

Samozřejmostí je, že nebude tolerován žádný spam.

Není dovoleno zakládat příspěvky o Warezu ( Cracky na hry apod.)

Není dovoleno jakýmkoliv způsobem poskytovat veřejně linky na stažení nelegálního softwaru, filmů apod.

Jakákoliv diskuze, která bude zavánět podporou hnutí směřujících k diskriminaci skupin a obyvatel bude ihned mazána a uživatel bude ihned vykázán z fóra

Není dovolena jakákoliv diskuze o sexuální tématice

Než založíte nové téma, vždy se podívejte jestli už nějaké takové není.

Když si vzpomenete, že jste zapomněli cosi připsat do svého příspěvku nezakládejte hned nový, ale použijte tlačítko "EDIT"

Není dovolena jakákoliv diskuze o drogách či jiných omamných látkách a jejich propagaci

Není dovoleno používat v Avataru nacistické či komunistické symboly či podobizny pohlavárů obou ideologií.

Když budete do příspěvku vkládat fotografie dbejte na to, aby nebyly moc velké.

Při psaní příspěvků se držte tématu.

Administrace a moderátoři jednotlivých fór si vyhrazují právo mazat příspěvky bez předchozího upozornění, které odporují výše uvedeným pravidlům

Administrace nikterak neodpovídá za obsah příspěvků.

V případě, že narazíte na nějaký prohřešek proti pravidlům, prosíme o jeho okamžité nahlášení příslušnému Moderátorovi či Administraci prostřednictvím PM

Je zakázána debata o současné politické scéně, byť by byla sebeožehavější. Debata o politice je dovolena pouze v souvislosti s nějakými vojenskohistorickými událostmi, nikoliv zde rozebírat kdo s kým sympatizuje nebo kdo jakou politickou stranu nenávidí. To zde opravdu nemá místo.

Je zakázána jakákoliv debata o náboženství a jeho propagaci v souvislosti s moderní dobou. Vyjímku tvoří příspěvky v přímé souvislosti s vojenskohistorickými tématy.

Jsou zakázány debaty, které by mohly urážet či zesměšňovat jakékoliv etnické skupiny.

Každý uživatel, který bude pasivní (nulové zprávy) více než-li 200 dní bude systémem automaticky vymazán.
A pokud jste toto dočetli až sem, tak vidíte, že Sigil je krásné fórum s rozumnými pravidly.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Artemis Entreri
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Phew! Tak to už držím hubu a chovám se souladu se sigilem nedej bůh jestli to přijde i sem. BTW kolik ma ten military forum učastníku?
Obrázek

Artemis Entreri
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“