"a oni řvali, jak malí hadi..."
Hudba: Co posloucháte?
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Á, Démophobia.. to mi něco připomínásevencreature píše:Po dlouhé době zase Démophobia
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Jo, mně taky...Neferit píše:Á, Démophobia.. to mi něco připomínásevencreature píše:Po dlouhé době zase Démophobia
"Šukali hadi, šukali v kádi, bylo tam mnoho ocasů..."
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
KEBULE: Démophobii mám rád - líbí se mi její styl a hravost (resp. taky něco takového občas (často
) provádím) - a dostal jsem se k ní až v posledních 7 letech.
Přitom na Folcore a Mém Království jsem de facto vyrůstal, takže je mám docela naposlouchané
Přitom na Folcore a Mém Království jsem de facto vyrůstal, takže je mám docela naposlouchané
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Parádní je Bomboniéra
- Sedmerokrát... nebo Tvrdí kluci nepláčou
- Cenu jakou slova mají, která nechce se nám říct...
http://gh.ffshrine.org?r=23256
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
rob zombie-hellbilly deluxe, rammstein-mutter a rosenrot, este stale guano apes, SOAD-hypnotize, mezmerize, SOAD, steal this album, zona a... najviac mi teraz udrela piesen od zombika-dragula, a living dead girl... takze som sa tak nejak namotal na takuto hudbu... ale hip hop, reggae, a dalsie veci si stale rad vypocujem 
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Poslední dny jsem se dostal k téměř celé diskografii Extáze sv. Terezy (EOST) a zírám
. První deska, co jsem slyšel už dávno (Slowthinking), byla dosti pěkná, teď poslouchám hlavně tu předešlou (In Dust 3) i následující (aktuální Watching Black) - tedy desky Muchowa a Winterové - přičemž především In Dust 3 je důkazem toho, že i v česku může vzniknout kvalitní a vyzrálá elektronická hudba, hlavně na svou dobu (1999) paráda
; zvlášť, když si pak uvědomím, že u nás stále vznikají paskvily jako Verona a spol.
.