Volná diskuze - archív č. 1
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli teď mám přát dobré ráno, bo je tu nějak mrtvo.
Ne že bych teď vstával, už jsem stihl kopu věcí včetně zapojení domácího kina a musím říct, že to je nářez. Taky jsem trochu doufal v značku a zvítězil u mě Panasonic. Typ nějak HT 570, kdyby to někoho zajímalo.
Naši už sledují Master and Commander a jsou z toho pěkně unešeni. Takže jak říkám, nic neudělá větší radost než potěšit ostatní kolem sebe. Pořád tomu ještě nemůžou uvěřit.
Ne že bych teď vstával, už jsem stihl kopu věcí včetně zapojení domácího kina a musím říct, že to je nářez. Taky jsem trochu doufal v značku a zvítězil u mě Panasonic. Typ nějak HT 570, kdyby to někoho zajímalo.
Naši už sledují Master and Commander a jsou z toho pěkně unešeni. Takže jak říkám, nic neudělá větší radost než potěšit ostatní kolem sebe. Pořád tomu ještě nemůžou uvěřit.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tímto bych Vám všem chtěl trochu předčasně popřát vše nej do Nového roku. Minimálně týden se tu neobjevím, důvody znáte. Takže se tu opatrujte a snad se tu uvidíme zase na silvestra (doufám v to).
Jinak závidím těm, co mají volno až do 4. ledna....
Jinak závidím těm, co mají volno až do 4. ledna....

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já se tu pravděpodobně také pár dní objevovat nebudu (27.-29. a pak 31.-1.) ale nebude to prací, ale naopak její absencí 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
necrotising_: Tento Tvoj príspevok mi pripomína jedne vtip:
Manželia majú 2 malých synov - pesimistu a optimistu. Rozhodnú sa urobiť experiment a pesimistovi kúpia na Vianoce plnú izbu hračiek, zatiaľ čo optimistovi plnú izbu konského hnoja. Na Štedrý deň ich po večeri pustia do svojich izieb ku "darčekom". Potom prídu do izby pesimistu a počujú plač:
"Toľko hračiek - ešte sa pokazia, každému ich budem musieť požičiavať, kto bude stále kupovať všetky tie baterky... *vzlyk*..."
Potom rodičia prejdú do izby optimistu a tam malého chlapca vidia váľať sa so smiechom a radosťou v konskom hnoji, ktorý im hovorí:
"Jéééj, tu niekde musí byť koník!"
... teda pripomína mi to presnejšie toho pesimistu...
Manželia majú 2 malých synov - pesimistu a optimistu. Rozhodnú sa urobiť experiment a pesimistovi kúpia na Vianoce plnú izbu hračiek, zatiaľ čo optimistovi plnú izbu konského hnoja. Na Štedrý deň ich po večeri pustia do svojich izieb ku "darčekom". Potom prídu do izby pesimistu a počujú plač:
"Toľko hračiek - ešte sa pokazia, každému ich budem musieť požičiavať, kto bude stále kupovať všetky tie baterky... *vzlyk*..."
Potom rodičia prejdú do izby optimistu a tam malého chlapca vidia váľať sa so smiechom a radosťou v konskom hnoji, ktorý im hovorí:
"Jéééj, tu niekde musí byť koník!"
... teda pripomína mi to presnejšie toho pesimistu...

Naposledy upravil(a) Yachiko dne 26.12.2005 11:32, celkem upraveno 1 x.