Hudba: Co posloucháte?

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

Evanescence a jejich Open Door, dále pak Linkin Park Reamination... A když se potřebuju uklidnit tak buď Listen to your Heart, Unfaithful nebo Loreenu McKennit...
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

crovax, moje prosby boli vyslisane :pray: ... konecne niekto co pocuva aj evanescence aj LP ;-)
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Hmm, Evanescence je jedna z těch poslouchatelnějších věcí co občas zaslechnu v rádiu, nedávno jsem jedno její album vypálil své jedenáctileté sestře.
A ani ti Linkini nejsou vyloženě špatní, ve své době jsem je docela poslouchal a dneska pořád dokola točím písničku Bleed It Out z nového alba (já vím že je to jen obyčejnej popík, ale když ono je to tak chytlavé... :-D)

Ale jinak u mě poslední dobou totálně ruluje soundtrack z parádního filmu Tenacious D: The Pick of Destiny - skvělá hudba a absolutně geniální texty :-P
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

hahaaaaa, bleed it out je prekliatie... tu pocuvam dokolecka aj ja :-D
perfektne sa ta pesnicka sama vystihuje: half the words don't mean a thing :lol: :lol: ale to taake chytlave :twisted: :-P
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Mně hrají Crass, Sex Pistols a Skinny Puppy, prokládám to soundtracky Barbara Conana, Posledního Mohykána a Shawshanku, a aby se neřeklo, tak i tím Čajkovským. :-)

Tenacious D: The Pick of Destiny je kurevsky zábavná záležitost - "Strawberry river!" :-D
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Ennio Morricone - Melodie z westernů, ideální hudba po propařené noci ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Johny Cash
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

xRage píše:hahaaaaa, bleed it out je prekliatie... tu pocuvam dokolecka aj ja :-D
perfektne sa ta pesnicka sama vystihuje: half the words don't mean a thing :lol: :lol: ale to taake chytlave :twisted: :-P
S Bleed it out ani s novým cedlem jsem zatím neměl tu čest. Asi bych se měl pozeptat ;-) Jinak, jak se to album jmenuje?

A když se tak zamyslím, tak si uvědomím, že při poslouchání LP jsem mnohem více agresivní (většinou poslouchám na MP4 v práci a běsním s mnohem větší vervou...). Evanescence si pustím většinou když jsem dost unavený...

Jinak, líbí se vám písnička více když znáte text nebo naopak?
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

pesnicka sa mi paci viac ked jej poznam text...

a bleed it out je z albumu Minutes to Midnight, ktory je asi taky agresivny ako slimak... ak neratam tie tri, styri veci, ktore su naozaj agresivne pecky... uz to nieje meteora ani HT :roll: :cry:
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
beo
Sigilan

Příspěvek od beo »

Blood Red Eagle - Burning Down the Churches -- Shadows of Nifilheim
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Poslední dobou sjíždím hlavně Porcupine Tree - Fear of a Blank Planet či Arcade Fire - Funeral. A pomalu je začínám zbožňovat :-P, tenhle druh hudby mi naprosto sedí (charakterizoval bych to jako jemně romantický rock/pop), viz http://www.myspace.com/arcadefireofficial - doporučuji k poslechu skladby Rebellion (Lies), In the Backseat a především úžasný Windowsill z poslední desky.

Na starší doporučení Cesare a Alnaga jsem taktéž vyzkoušel The Cross of Change od Enigmy. Na první dojem působí velice dobře, s vyjímkou jedné snad žádné slabší skladby a třeba I Love You, I'll Kill You je jedna z nejlepších skladeb, co jsem od nich slyšel.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

MCZ píše:Poslední dobou sjíždím hlavně Porcupine Tree - Fear of a Blank Planet či Arcade Fire - Funeral. A pomalu je začínám zbožňovat :-P, tenhle druh hudby mi naprosto sedí (charakterizoval bych to jako jemně romantický rock/pop), viz http://www.myspace.com/arcadefireofficial - doporučuji k poslechu skladby Rebellion (Lies), In the Backseat a především úžasný Windowsill z poslední desky.
Sakra, a ja sa k tomu stale nie a nie dostat :doh: Mam dojem, ze dneska si spravim mensi pripomienkovy trip cez Lightbulb Sun, In Absentia a Deadwing a zajtra (konecne :roll: ) zmazem resty u jednej z mojich srdcoviek...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Včera ke mně dorazil parádní dáreček - Lakaieni s filharmonií na DVD... Koncert + kolekce klipů a nějaký další příjemný bonusíky...
Takže momentálně poslouchám převážně tohle... Škoda že musím držet hlasitost přiměřeně nízko, abych neplašila ty vlaštovky co se nám uhnízdily na chodbě, ale zas co bych neudělala pro vlaštovky...;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

Hudba: Co posloucháte?: stale viac a viac desmodu a linkin parku... a o nejake nizke priecky guano apes, slize, GnR, kabat, nirvana a metallica :-D
Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Marta Kubišová - Lampa. Nyní kontrétně skladbu Depeše
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“