Film - archív
Moderátor: sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Zakat: Já tak snad někoho oslovila? Jen jsem si na tom filmu ničeho úžasného nevšimla a to, co mi tu popisují ostatní, mi nijak uchvacující nepřišlo, nic víc.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:

The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
hele, nevztahuj vše na sebe, tohle co mi tu podsouváš jsem vůbec neřekl, pouze jsem nějak označil úroveň humoru ve filmu ve vztahu k jeho popularitě, toť vše (že jsem to udělal dost blbě je věc jiná...)Zakat píše:Vampiria:Sry, já tam zapomněl dát smajlíka,myslel jsem to s humorem , samozřejmě tvůj názor beru, spíš mě vadí oslovení typu:"To se může líbit jenom blbovi" a podobně, jak napsal Lerek.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: Samozřejmě chápu tvou potřebu daný názor vyjádřit, kdykoli se mi nelíbí něco obecně strašně populárního, dělám to s oblibou taky...
Ty ses nudila, já jsem se bavila (řada jiných se bavila taky), hotovo dvacet. Příště to prostě rovnou přepneš. Vzhledem k tomu, že v tomhle případě jde o rozdílnou perspektivu, těžko ti bude někdo schopen dokonale vysvětlit, proč ten film tak žere...
Ty ses nudila, já jsem se bavila (řada jiných se bavila taky), hotovo dvacet. Příště to prostě rovnou přepneš. Vzhledem k tomu, že v tomhle případě jde o rozdílnou perspektivu, těžko ti bude někdo schopen dokonale vysvětlit, proč ten film tak žere...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Heh, taky jsem dneska Piráty (podruhé) zkoukl. Na to, jak mě tohle prostředí moc nebere, fajn zábava, ale pokud neuvidím druhý díl, vadit mi to nebude.
Jinak dneska jsem shlédl s Deppem ještě jiný film - Fear and Loathing in Las Vegas, to byla teprve jízda, pardon, trip
(ještě jednou díky, Ajantisi
). Ne, že bych to samozřejmě srovnával s Piráty, Deppa mám rád právě kvůli filmům jako jsou Fear and Loathing, Edward či Dead Man.
Jinak dneska jsem shlédl s Deppem ještě jiný film - Fear and Loathing in Las Vegas, to byla teprve jízda, pardon, trip

Naposledy upravil(a) MCZ dne 9.9.2006 23:51, celkem upraveno 1 x.
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jj, udělal jsi to dost blbě a o to mi šlo,tíím že jsi se přiznal,je věc vyřízená,jaLerek píše:hele, nevztahuj vše na sebe, tohle co mi tu podsouváš jsem vůbec neřekl, pouze jsem nějak označil úroveň humoru ve filmu ve vztahu k jeho popularitě, toť vše (že jsem to udělal dost blbě je věc jiná...)Zakat píše:Vampiria:Sry, já tam zapomněl dát smajlíka,myslel jsem to s humorem , samozřejmě tvůj názor beru, spíš mě vadí oslovení typu:"To se může líbit jenom blbovi" a podobně, jak napsal Lerek.

The moon blinds my eye with opal cataracts
Leaping over the gully
Leaping over the gully
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ani nevíte, jak rád bych se do téhle debaty zapojil a taky napsal svůj názor na Piráty - už delší čas si říkám, že bych to vážně chtěl zkusit, jakou úroveň asi mají. Jestli jsou vážně tak hollywoodsky špatní, nebo na nich něco je. Přeci jen ten poprask kolem, a Johnny Deppa tam oceňují i lidé jinak tomuhle stylu filmů nehovící.
Jenže jsem na ten film co? Jenže jsem za něj zapomněl - zabral jsem se do protektorátního práva - a uvědomil si to až ve 20:30.

Jenže jsem na ten film co? Jenže jsem za něj zapomněl - zabral jsem se do protektorátního práva - a uvědomil si to až ve 20:30.

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Cesare: Já doufala, že mi někdo poví třeba něco, čeho jsem si nevšimla, nebo tak
nějaká šílená vychytávka.
MCZ: Jj, Fear and Loathing in Las Vegas, to je je jiný Dadák. Ten film je šílený trip s krokodýlím ocasem v zemi netopýrů. Mám ho moc ráda, je to taková vzpomínka na mládí
Ajantis: Tak sis to měl pustit i tak..stejně začínali zase se zpožděním a na začátku nic zajímavého nebylo (no ono ani potom ne:)).

MCZ: Jj, Fear and Loathing in Las Vegas, to je je jiný Dadák. Ten film je šílený trip s krokodýlím ocasem v zemi netopýrů. Mám ho moc ráda, je to taková vzpomínka na mládí

Ajantis: Tak sis to měl pustit i tak..stejně začínali zase se zpožděním a na začátku nic zajímavého nebylo (no ono ani potom ne:)).
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Lerek: Tou gestikulací mi občas připomněl Terezu Pergnerovou, kterou jsem měla tu čest asi dvakráte vidět v hitparádě ESO na Nově. Taky tak šíleně mávala rukama a vůbec se podivně pohybovala.
Hmm...utkvěl mi tam ten pes ve vězení se svazkem klíčů v tlamě. Vypadal skoro stejně jako pes pana domácího:).
Hmm...utkvěl mi tam ten pes ve vězení se svazkem klíčů v tlamě. Vypadal skoro stejně jako pes pana domácího:).
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Přesně můj názorCesare píše:Piráti jsou skvělá odpočinková zábava, která se ani v jediným momentě nepokouší si na něco hrát.
Přímočaré, jednoduché a lehce potrhlé... Ideální mix. Ten film má prostě...jisté charisma.

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
sevencreature: já to taky poprvé viděla ještě před tou vlnou nadšení a jsem za to ráda, nejhorší je jít na film plný očekávání a pak čekaš nějakou bombu a ono celkem normálka, to by mě maximálně otrávilo.
Nad tím kovářem a dcerou kulturistkou jsem nepřemýšlela, ale je fakt, že mě dost překvapilo, jak odvážná a silná může být dívka, která tráví roky četbou a vyšíváním.
Asi četla tlusté knížky. Tenkrát knihy nebyly tak malé jako dnes, koukni se do zámeckých knihoven.
Proto byla taky tak silná. 
Nad tím kovářem a dcerou kulturistkou jsem nepřemýšlela, ale je fakt, že mě dost překvapilo, jak odvážná a silná může být dívka, která tráví roky četbou a vyšíváním.

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: